reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Magda gratuluje.
Aska, Pastela glowa do gory:-)

Mam pytanko, czy znacie jakies cwiczenia z pilka:confused: Najwyzszy czas sie zmobilizowac i zaczac cwiczyc, specjalnie kupilam pilke, ale niemoge nigdzie znalesc zadnych cwiczen, moze zle szukam:baffled:

reklama
Anulka26 ja mam tak samo:) jak tylko podlacza KTG to nie ma nawet najmniejszego skurczyka za to moj synek strasznie zaczyna sie wiercic i czasami jest tak ze ucieka i nie slysze Jego serduszka. A Maluch ma niezla sile i potrafi przywalic:) a co do pogody to ja tez lepiej sie czuje bo nie jest tak upalnie.

WITAM SIĘ I TU:-)
LENIUSZKI WRACAJCIE NA FORUM!!!!!!:-:)-(
MIŁEGO DNIA KOBITKI

cwiczeń z piłeczka nie znam:no::no:

magdalenka -GRATULACJE

Dzień dobry wszystkim! W Łodzi zachmurzone pół nocy padało. Wiem bo o 2-giej jak mi mały zaczął buszować to do 4-tej nie mogłam spać. Tak się wiercił że śniło mi się że rodzę. W końcu się obudziłąm i sama już nie wiedziałam czy to on się rusza przez ten sen czy to sen został spowodowany jego fikołkami :-):-):-) no mówię Wam dziewczyny też sobie znalazł porę na igraszki PEłNIA JEST CZY CO???

wieci co nie warto sie porownywac teraz z "normalnymi" kobitkami:no: bo mozna popasc w depresje!!!!!!!!!!!!!!!:baffled:
ja za kazdym razem jak bylam w ciazy, to watpilam czy jeszcze kiedykolwiek bebe wygladac jak "czlowiek" :confused::confused::confused: i zawsze wracalam do normy:tak:
wiec glowy do gory!!!!!!:-)
bedziecie sliczne mamusie ze swoimi dzidzuniami:-D:tak::-)

Witam się dziewczynki. Chłodno i samopoczucie lepsze...
2411Magdalenka - gratuluję i zazdroszczę, że masz to już za sobą!!!! Teraz możesz spokojnie czekać sobie na niunię...
ewa - ta kobietka nie miała małego szczęścia w brzuszku - nie porównuj się!!! Jeszcze trochę i my też będziemy laski prowadzające wózeczki z dzidziusiami..:tak:
Pastela - trzymajmy się - łączę się z Tobą w oczekiwaniu na koniec tych nerwów uczelnianych...
Niusia - gdzieś w internecie widziałam ćwiczenia z piłką - poszukam i jak znajdę - prześle ci link.
Miłego dnia!!!!

witam sie i Ja :-)
ja wygladem wczesniej martwilam sie bardziej a teraz coraz bardziej niezdarna grubsza obolala ale juz sie tym nie przejmuje bo wiem ze juz koniec nie długo:)))
milego dnia

Ewa, ja nadal nie mam żadnych zachcianek. Najchętniej nic bym nie jadła. A jak już coś jem, to po prostu to, co zawsze lubiłam.

reklama
Do góry