reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam się :-) Ale nie wiem czy posiedzę dłużej bo coś ostatnio odpycha mnie od kompa bo maleńka tak się wierci jak chwile posiedzę że szok :szok: no i znowu kuje mnie brzuszek :-( idę na zamknięty przeczytać co u Was i na śniadanko znikam ;-) Miłego dzionka :-)

cześć!
Chyba przez ta pogodę doła załapałam, a co tu tak pusto:confused:
Ja dalej męczę moją mgr, promotorka jaja sobie robi czekam 2 tyg na akceptację tabelki szok jak tak dalej pójdzie to zdążę urodzić i się nie obronię :sick: a ją myszaki zjedzą :-p
pozdr

Hey mamuśki. Według terminu z USG (30 czerwca) to właśnie wkroczyłam w 9-ty miesiąc!!!!
Dużo lepiej sie dziś czuję, bo nie ma takiego upału jak ostatnio. Jest pochmurane i trochę pada, no i dobrze - nóżki nie puchną i lepiej mi się oddycha:tak:!!!
Pastela - możesz poczytać na zamkniętym jakie mój promotor odwala szopki!!!! Na szczęście mam rozgarniętą przyjaciółkę, z którą się bronię i załatwiłyśmy sobie wszystko!!! Obronę mam za tydzień - 6 czerwca!!! Trochę sie boję, toteż staram się coś czytać i uczyć, ale jakoś mi nie wychodzi!!! A niech tam... Mam nadzieję, że to na prawdę koniec mojej kariery na tej uczelni bo mam jej dość!!!! No i będę mogła spokojnie czekać na synka:tak::tak::tak:!!!! Nie mogę sie go doczekać!!!!
Dziewczyny!!! Odzywajcie się cokolwiek - przecież jesteśmy sobie teraz potrzebne - chyba wszystkie szykujecie wyprawki, łóżeczka, ubranka itd. Ja mam to już zrobione od miesiąca... chyba ze wszystkim się śpieszę...

byłam dziś z Krzysiem u fryzjera, a tam kolejny dół mnie złapał.....fryzjerka malutka, drobniutka może z 45 kg!!!!!a ja jak monster przy niej:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

CZESC

to ja, ta co przychodzi i odchodzi ;-)
teraz mam nadzieje bywac regularnie... hej, przypomnicie mi jak sie wchodzi na watek zamkniety???

co u mnie...
obronilam sie w piatek 25.05 :) bardziej balam sie egzaminu niz pytan do pracy, ale poszlo w sumie ok, praca 5.0, a egzamin 4.5, wiec jak na mozg ciezarnej:-p to spox, jestem zadowolona.
Uczylo mi sie fatalnie:dry: ale na szczescie to juz za mna.

W tym tygodniu mialam spory stres... tata mial operacje na kregoslup w poniedzialek, wynik pozytywny, chodzi etc, ale jeszcze jest na morfinie.

Do tego mam "niemowle" w domu. Tyle ze kocie ;-) siostra przywiozla babci kotka, ktory okazal sie chory, a babcia zajeta, wiec kicius wyladowal u mnie ledwie zywy.. budzi mnie w nocy co 2h, wtedy daje mu mleczko strzykawka, wstawiam do kuwety i myje nosek bo ma straszny katar.
Normalnie jak zaprawa przed moim bejbikiem.. nawet niezle mi idzie z tym niedosypianiem :tak:

Dzidzius ok, ale ze mna troche gorzej... w cieplejsze dni bola mnie cale nogi od ud az po podeszwy ;-) do tego dzidzius ugniata mi wszystko w miednicy i mam obrzek miejsc dziwnych..

takze nic tylko wreszcie urodzic... oczywiscie w terminie, ale nie moge sie doczekac.

Pastela i Aska trzymam kciuki za Wasze magisterki... moja promotorka miala obsesje poprawiania samej siebie i z glupimi przecinkami musialam jezdzic codziennie do Kraka przez 2 tyg w te najwieksze upaly grrr... ale udalo sie - i Wam tez sie uda! Badzcie twarde mamuski!

Witajcie:-)
Jestem dzis wykonczona. W nocy zle spalam z powodu ataku skurczybykow:wściekła/y::wściekła/y:Z rana wizyta u gin- oczywiscie skurczybyki uciekly gdy podlaczono KTG !!:wściekła/y:Zwasze tak jest... Z dziecmi super- ich waga to: 2200 i 2400 gram, ze mna tez ok. Dalej cesarka- jesli nic sie nie zmieni.
Pozniej bylam zameldowac sie w szpitalu i 3 godz. mi tam zeszlo...:szok::szok: A teraz juz nic mi sie nie chce...

Magdo gratulacje!!:-)
Anulka ja wlasnie wrocilam do domu i dzis tez nie najlepiej sie czuje kostki mam tak opuchniete ze stopy wygladaja jakby mi ktos doszyl od jakies strasznie otylej kobiety.Padam z nog a teraz ide do kuchni kotlety mielone smazyc bo Moj wroci bardzo glodny.

Aska i Pastela nie przejmujcie sie tak obrona pojdzie jak po masle a promotorzy zwykle wszystko odwlekaja na ostatnia chwile:baffled:

BabkaMedica.pl Ciekawa stronka

reklama
Hej dziewczyny!!
Anka26.07- yhm mamy sie z tymi kregoslupami, a masz tak czasem ze Cie boli kosc ogonowa?! bo ja tak mam ....:sick: straszniee to meczy i nie daje spokoju a kregoslup czuje bardzo czestooo ahh!! a dzis jeszcze odczuwam jak mi sie skora na brzuszku rozciaga (napina?):baffled::sick:

*trzymam kciuki za obrone prac :tak: dacie rade ;-)
ewa bialystok- nie martw sie ja tez tak mam, ze porownuje siebie do kobiet ktore nie sa w ciazy :eek: ale nie ma sie czego dziwic wkoncu jestesmy ''2 in 1'' GLOWA DO GORY MY TEZ POWROCIMY DO SIEBIE !!
Pozdrawiam bardzooo

Do góry