reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa super że z synkiem wszystko ok,zazdroszczę takiego szczegółowego opisu,ja płacę za USG 3 D 110 z płytką ale lekarz aż tak dokładnie nie pisze.

Marika gratuluję męża :tak: też bym chciała dostać taki prezencik :tak: :-) mój małżonek był romantyczny przed ślubem a teraz........:-(

Ja ma już na wadze 67 kg przy wzroście 172 więc chyba nie jest tak żle :-D

Odkurzacz wodny to moje małe marzenie :-) może do nowej chatki sobie kupimy,jak narazie mam jakiegoś małego Elektroluxa i jest do dup...... strasznie słabo ciągnie!!!

Powiem Wam szczerze że zaczynam mieć doła :wściekła/y: ta pogoda mnie dobija już 3 dzień siedzę z małym w domu (w sumie dziś byliśmy jakieś pół godzinki) jest zimno mokro i ........:wściekła/y: ja chcę już słonko!!!!!Przynajmniej posiedzimy trochę na podwórku,pójdziemy na spacer a tak to już niemam pomysłu w co się z nim bawić.

A jeszcze przypomniało mi się na problemu w WC dobre są czopki glicerynowe 2 gramowe,ja stosuję i mam spokój.

reklama
ewa - dzięki, ja płacę 100 - 110zł za zwykle usg i bez opisu :-( a gin. świetna i polecana, wypiszę sobie teraz na wizytę pytania i musi mi wszystko wyjaśnić hihi, chyba ze znowu zaskoczy mnie jakąś informacją i będę w szoku, to się nic nie zapytam :baffled:

ja mam 164cm i prawie 63kg

czyli zta moja waga nie jest jeszcze tak źle:-) :-)
aco do okurzacza to samasobie kupie ten wodnyskoro koszyuje tylko 400 zł, fajnie,umnie 3 alergicy w domu i 4 pewniew drodze:zawstydzona/y: :-( :szok:

Ewa Białystok - a gdzie robiłaś to USG? U siebie w Białymstoku? Kurcze, chciałabym mieć takie dokładne badanie jak ty. Mój lekarz zrobił mi badanie po łebkach i skasował 150 zł, w sumie nie mam dokładnych danych, nie sprawdzał za wiele. A i notatkę zrobił na cztery zdania :wściekła/y:. Poszukam chyba jeszcze innego specjalisty. Szkoda, że Białystok jest tak daleko :-(

Negri - co do odkurzacza to ja mam workowy Electrolux Ultra Silencer. Nie polecam!!! Jest beznadziejny, słabo ciągnie! Też będziemy zmieniać odkurzacz!

Natalia20 - Twoja waga nie jest zła! Ja przty tym samym wzroście ważę już około 80 kg, jakieś 78-79 z wachaniami. Czuję się jak wieloryb!

przestańcie z tą wagą bo zjadłam właśnie obiad z dokładką i zaraz chyba się ocielę:laugh2::laugh2::szok::laugh2::laugh2: ja też bym chciała aby było ciepło, bo spacer, więcej ruchu, aby już było lato i owoców więcej...truskawki..ach

Karinko pisz częściej!!!
Dzięki że tak miło piszecie o Jarku..to był miły gest strasznie-niecodzienny, sama do dziś ze szczęścia się otrząsnąć nie mogę:tak: ja nie jestem materialistką, mnie by kwiatek ucieszył a tu takie cudo:laugh2::laugh2:

Co do lekarza ja płacę 60 zł usg zwykłe i wizyta-badanie...ale po usg słyszę tylko że wszystko w normie i jest dobrze...na tym koniec, zero szczegółów.Lipa jednym słowem. ale wierzę jej na słowo że rośnie zdrowy bąbel:happy:

Ja za każdą wizytę płacę 100 zł, niezależnie jakie badania mam przeprowadzane. A zazwyczaj czeka mnie: fotel, USG, waga :tak:, ciśnienie i na tym koniec.
Na tym zwykłym USG też lekarka za dużo nie opowiada ale miałam nadzieję, że na tym 4D dowiem się szczegółów tak jak Ewa, a tu taki zawód :-(

reklama
jak nie o jedzeniu napierdzielają to o kilogramach hehehe - ja się wypisuję z tego forum buhahaha

ewa baaardzo się cieszę że z maluszkiem wszystko w pożądku - teraz możesz "oddychać" spokojniej :-D

mila właśnie w Pati i Maksie zrobiliśmy z Dużym te pierwsze zakupy (wózek, łóżeczko, fotelik, pościele) jedynie co - to się ta moja guła o rabat nie dopytała...
3D robię na Szamarzewskiego u dr Puacza - polecone przez mojego gina prowadzącego...

marika do tego sklepu to my napewno nie pojedziemy hahahaha - tam z torbami puszczają:-D:-D jest tego tyle i taki wybór że człowiek kupiłby wszystko naraz... tylko później budzi się z debetem na koncie heheheh

Do góry