reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Cześć dziewczynki:laugh2::laugh2:

Pogoda okrutna, śnieg z deszczem...a mój ukochany pojechał w siną dal, i znowu sama:-:)-(
cieszę się że u was wszystko ok, dzieciaczki rosną, siusiaki na horyzoncie, że znacie się na grzybach(ale różnorodność tematów:laugh2::laugh2::laugh2:)
u mnie na razie nie ma widoków ani na badania, ani na usg a wczoraj dzwoniłam do lekarki to powiedziała że tą krzywą cukrową robi się w 28-29 tyg ciąży, więc luzzz

reklama
Nicoya - mój maluch tak kopie, że widać na zewn. jak się kotłuje i przemieszcza :szok: wczoraj rodzinka miała ubaw z mojego ruszającego się brzucha, a ja wieczorem to już chciałam ryczeć z bezsilności :eek:, bo zasnąć mały mi nie dawał.

A na głos mojego Mariusza to się ożywia i tez kopie, wcześniej to sie kamuflował, gdy mąż dotykał brzucha, a teraz uważa kopanie w rękę za dobrą zabawę :-p

marika - a z tym bad glukoz. poczekam ;-)

A jutro mam znowu wizytę - zobaczymy jak moja szyjka się miewa po tygodniu leżenia :zawstydzona/y: oby było dobrze :confused:

Dziewczyny mam prośbę muszę kupić nowy odkurzacz no i tu mój dylemat nie wiem czy kupić tradycyjny workowy czy bezworkowy ???????? Czy macie może bezworkowy i jak się sprawuje ?? Lepiej od tradycyjnego ??? Jak tak to proszę podajcie mi firmę i model odkurzacza :-) Z góry dzięki

negri -ja mam workowy dla alergików elektrolux mondo,polecam, dobry i nie drogi!!!!:tak: :tak: :tak:
Białystok słoneczny i ok 13 stopni, wbluzie geansowej latam:-p :-p
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
BADANIE było super, trwało ok 50 min, mam nagranie, dzidzia to napewno CHŁOPCZYK,nie ma wątpilwości,przyrodzenie 7 milimetrów aż lekarz się smiał ze takie duuużżżeeeee.Leżał sobie cały czas na pleckach i machał rączkami.
Wodogłowie, zajęcza warga wykluczone, fałd karkowy prawidłowy- więc zespół downa na 90 % wykluczony, kość nosowa nadal widoczna
główka obraz prawidłowy typ a, klatka piersiowa typowa, serce typowe,czynnośc serca miatrowa bez zmian.......
Płuca,przepona żołądek wątroba nerki pęcherz moczowy prawidłowe, moczowody niewidoczne, układ szkielrtowy symetryczny bez cech patologii,paluszki, dłonie, kształt i długość prawidłowa,pozostałe elementy bez odchylen
termin 28 lipiec, łożysko jest położone na ścianie przedniej ale nie przodujące,dzidzia ciągle ułożona miednicowo!!!!:-) :-)

NIE WYPISAŁAM WSZYSTKIEGO BO MI 3 STRONY 14 WYDRUKOWAŁ, MAM DWA ZDJĘCIA KOLOROWE I NAGRANIE NA PŁYTCE, ORAZ 9 ZDJĘĆ USG. DZIEWCZYNY WARTO IŚĆ DO SPECJALISTY I ZAPŁACIĆ!!!!:-) :-) :-)

JESTEM SPOKOJNA I SZCZĘSLIWA, DZIEKI BOGU WSZYSTKO W POŻĄDKU!!!

ewa to super że u malucha wszystko dobrze, cieszę się :-D

ja nigdy nie dostałam tak dokładnego opisu :no: ani nagrania, fot. dostaję 2, choć chodzę prywatnie i płace :wściekła/y: jeśli możesz napisz ile skasował?

pozdr ;-)

No widzisz, samozwańczy Bazylowaty USG-talencie, i kogo trzeba słuchać? ;-) A tak serio to bardzo się cieszę wraz z Tobą. Tylko nie bądź takim Bazyliszkiem i nie stresuj Zebrry - nastawiła się kobietka na Zuzankę. :-)
Ewa, to wspaniale, że wszystko w porządku.
Nicoya, gdzie się wybierasz na ten trójwymiar?
Marika, nie jesteś sama... :-)
Negri, ja polecam odkurzacze wodne. Przez filtr wodny nie przedostają się żadne pyłki, w domu po odkurzaniu nie czuć w ogóle przykrego zapachu odkurzacza, a do wody można dodać kilka kropli olejku eterycznego, wtedy masz 2 w 1 - czystą i pięknie pachnącą chałupkę. My bardzo starannie wybieraliśmy odkurzacz, bo mąż jest mocno uczulony na kurz. Od kiedy mamy ten wodny, zawsze odkurza mąż (i w ogóle nie kicha!), a wcześniej musiałam ja, i to pod jego nieobecność.

Ewo super się czyta takie miłe wieści:);-):tak: cieszę się i gratuluję zdrowiuteńkiego bobaska:):tak:

A ja ściągnęłam sobie nagrania ....pamiętacie zespół top one??:laugh2::laugh2::-p
śmiejcie się ale kocham ich, dzieciństwo mi się przypomina...i wzięłam na cały regulator piosenkę biały miś...taka mała..bliska moim myślom.....ech aż ciśnienie mi podskoczyło:dry::baffled::laugh2::laugh2::laugh2:

A co do odkurzacza to tak samo mam electrolux ergo space, niby też jest dla alergików(alergik by zdechł przy zmianie worka) i trzeba co chwilę filtr kupować, i worki ja akurat dużo odkurzam...najtańszy nie był, drogi nie wiadomo jak tez nie:)

reklama
Dzięki dziewczyny za wasz rady :-) Ja mam tradycyjny workowy ale już mnie szlag trafia jak odkurzam bo ogłuchnąć idzie więc dzisiaj z mężem robimy rundke po sklepach bo coś trzeba kupić zwłaszcza że kaska wpadła ;-):tak: Oczywiście wezme pod uwage Wasze opinie i jeszcze raz dziękuję :-)

Ewo naprawde super że Twój synek jest zdrowy !!!!!!!! Ja też wybieram się na 3D tylko muszę zadzwonić i umówić dokładnie termina a u mnie takie badanie jest po 120 z nagraniem a 70 bez :-)

Do góry