reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ewa super że z synkiem wszystko ok,zazdroszczę takiego szczegółowego opisu,ja płacę za USG 3 D 110 z płytką ale lekarz aż tak dokładnie nie pisze.

Marika gratuluję męża :tak: też bym chciała dostać taki prezencik :tak: :-) mój małżonek był romantyczny przed ślubem a teraz........:-(

Ja ma już na wadze 67 kg przy wzroście 172 więc chyba nie jest tak żle :-D

Odkurzacz wodny to moje małe marzenie :-) może do nowej chatki sobie kupimy,jak narazie mam jakiegoś małego Elektroluxa i jest do dup...... strasznie słabo ciągnie!!!

Powiem Wam szczerze że zaczynam mieć doła :wściekła/y: ta pogoda mnie dobija już 3 dzień siedzę z małym w domu (w sumie dziś byliśmy jakieś pół godzinki) jest zimno mokro i ........:wściekła/y: ja chcę już słonko!!!!!Przynajmniej posiedzimy trochę na podwórku,pójdziemy na spacer a tak to już niemam pomysłu w co się z nim bawić.

A jeszcze przypomniało mi się na problemu w WC dobre są czopki glicerynowe 2 gramowe,ja stosuję i mam spokój.

reklama
ewa - dzięki, ja płacę 100 - 110zł za zwykle usg i bez opisu :-( a gin. świetna i polecana, wypiszę sobie teraz na wizytę pytania i musi mi wszystko wyjaśnić hihi, chyba ze znowu zaskoczy mnie jakąś informacją i będę w szoku, to się nic nie zapytam :baffled:

ja mam 164cm i prawie 63kg

czyli zta moja waga nie jest jeszcze tak źle:-) :-)
aco do okurzacza to samasobie kupie ten wodnyskoro koszyuje tylko 400 zł, fajnie,umnie 3 alergicy w domu i 4 pewniew drodze:zawstydzona/y: :-( :szok:

Ewa Białystok - a gdzie robiłaś to USG? U siebie w Białymstoku? Kurcze, chciałabym mieć takie dokładne badanie jak ty. Mój lekarz zrobił mi badanie po łebkach i skasował 150 zł, w sumie nie mam dokładnych danych, nie sprawdzał za wiele. A i notatkę zrobił na cztery zdania :wściekła/y:. Poszukam chyba jeszcze innego specjalisty. Szkoda, że Białystok jest tak daleko :-(

Negri - co do odkurzacza to ja mam workowy Electrolux Ultra Silencer. Nie polecam!!! Jest beznadziejny, słabo ciągnie! Też będziemy zmieniać odkurzacz!

Natalia20 - Twoja waga nie jest zła! Ja przty tym samym wzroście ważę już około 80 kg, jakieś 78-79 z wachaniami. Czuję się jak wieloryb!

przestańcie z tą wagą bo zjadłam właśnie obiad z dokładką i zaraz chyba się ocielę:laugh2::laugh2::szok::laugh2::laugh2: ja też bym chciała aby było ciepło, bo spacer, więcej ruchu, aby już było lato i owoców więcej...truskawki..ach

Karinko pisz częściej!!!
Dzięki że tak miło piszecie o Jarku..to był miły gest strasznie-niecodzienny, sama do dziś ze szczęścia się otrząsnąć nie mogę:tak: ja nie jestem materialistką, mnie by kwiatek ucieszył a tu takie cudo:laugh2::laugh2:

Co do lekarza ja płacę 60 zł usg zwykłe i wizyta-badanie...ale po usg słyszę tylko że wszystko w normie i jest dobrze...na tym koniec, zero szczegółów.Lipa jednym słowem. ale wierzę jej na słowo że rośnie zdrowy bąbel:happy:

Ja za każdą wizytę płacę 100 zł, niezależnie jakie badania mam przeprowadzane. A zazwyczaj czeka mnie: fotel, USG, waga :tak:, ciśnienie i na tym koniec.
Na tym zwykłym USG też lekarka za dużo nie opowiada ale miałam nadzieję, że na tym 4D dowiem się szczegółów tak jak Ewa, a tu taki zawód :-(

reklama
jak nie o jedzeniu napierdzielają to o kilogramach hehehe - ja się wypisuję z tego forum buhahaha

ewa baaardzo się cieszę że z maluszkiem wszystko w pożądku - teraz możesz "oddychać" spokojniej :-D

mila właśnie w Pati i Maksie zrobiliśmy z Dużym te pierwsze zakupy (wózek, łóżeczko, fotelik, pościele) jedynie co - to się ta moja guła o rabat nie dopytała...
3D robię na Szamarzewskiego u dr Puacza - polecone przez mojego gina prowadzącego...

marika do tego sklepu to my napewno nie pojedziemy hahahaha - tam z torbami puszczają:-D:-D jest tego tyle i taki wybór że człowiek kupiłby wszystko naraz... tylko później budzi się z debetem na koncie heheheh

Do góry