tak badanie robiłam w Białmstoku w Poliklinice, skierował mnie na nie mój lekarz prowadzący również z tej kliniki, Skierował mnie do lekarza który zajmuje się naukowo usg i jest jednym z najlepszych w Polsce więc mam farta:-) :-) :-) :-) ( mógł sam je zrobić bo ma aparat do usg ale jest uczciwy i godny polecenia skoro wysyła do kogoś innego, do większego autorytetu.....)
jeśli chodzi o wyniki to ja zawsze skierowanie dostaje z kliniki i musz robić płatnie a koszta są nie małe więc odrazu postawiłam sprawę jasno ...powiedziałam lekarzowi że zapisałam się do przychodni przyszpitalnej aby być pod do datkową kontrolą i za darmo na fundusz robić wyniki w końcu CAŁE DOROSŁE ŻYCIE ZA TO PŁACE NO NIE.... :-)
jeśli chodzi o wyniki to ja zawsze skierowanie dostaje z kliniki i musz robić płatnie a koszta są nie małe więc odrazu postawiłam sprawę jasno ...powiedziałam lekarzowi że zapisałam się do przychodni przyszpitalnej aby być pod do datkową kontrolą i za darmo na fundusz robić wyniki w końcu CAŁE DOROSŁE ŻYCIE ZA TO PŁACE NO NIE.... :-)