reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra, to ja jeszcze umiem odróżnić maślaki, opieńki i kurki (które dla niektórych nawet nie są grzybami ;-)) - chyba damy radę :-D

Mila, skoro zaraz masz mieć 4D to może faktycznie nie masz co żałować, że dziś nie widziałaś dziecka, skoro i tak wszystko jest w porządku. Mój gin, gdy ktoś pyta, czy można częściej robić USG zawsze odpowiada: "można, a po co?" ;) Kurczaki, chyba same wielkoludy będą: Zebrry długi, Sensi duży, mój też niemały, a teraz Twój olbrzym - ciekawe co Ci powiedzą po USG jak go zmierzą :confused:

reklama
Marika naprawde super niespodzianka ja na Twoim miejscu też bym się pewnie poryczała ;-) A teraz ide się położyć bo mnie dzisiaj mężuś zabrał do super restauracyjki na mega pyszną lazanie i mam pełen żołądek a dzidzi też chyba smakuje bo już z 15 min mnie kopie hihihihi :tak: Do jutra dziewczynki papa

Hej hej, to jeszcze ja na chwilkę. Udało mi się wyrwać z domu na usg 3d, za które zresztą mnie nie skasowano, bo nic z tego nie wyszło.. Dziecko pokazało stópki i rączki, którymi skutecznie zasłoniło sobie całą buzię.
Ale, uwaga uwaga, mam piękne, realistyczne, dwuwymiarowe, trójwymiarowe, z profilu, en face i jakbyście sobie nie zażyczyły.. zdjęcia siusiaka :))))
Zebrra, wiedźma Bazylia Ci przepowiada - wyrzuć z podpisu tę Zuzankę... ;)
Jak wrócę do roboty to wstawię foto do galerii (muszę zeskanować).
Całuję Was dobranocnie.. Ale jestem szczęśliwa. Buziaki.

Aha, z którego wymiaru wiadomo jak długi jest dzidziuś? jak obowiązywał ten pośladkowo-ciemieniowy to wiedziałam, teraz już się zgubiłam. W każdym razie Marcel waży 445 g :-)

Och Bazylia, no to Marcel pokazał Ci właściwie to, co najważniejsze - dał Ci znak, żebyś już nie traciła czasu na podważanie opinii lekarza ;-):-D
A foty dawaj koniecznie - ocenię, czy będzie się nadawał na ewentualnego kandydata ;)

Bazylia aj mi się jeszcze trochę połudzić :)
Gratuluję siusiaka heheheh :)
Kochana teraz już się nie mierzy długości dzidzi, bo jest za duża... :)

Ankami kurki też odróżniam, widzisz jaką wspólnie mamy wiedzę :)))))

Mila dobrze, że wszystko w porządku... :)

A ja zaraz wychodze do gina (tego od ciśnienia), a potem do pracki i zawieść dokumenty do szkoły rodzenia... będę po południu...

Buziaki!!! :***

Witam o poranku!!!:-) :-) :-)
Lecę dziś na moje utęsknione i wyczekiwanie usg z nagraniem:-D :-D :-D
Dam znać jak wróce!!postaram się też jakieśzjęcia powrzucać...odebrałam aparat od rodziców!!!!
Pozdrawiam i miłego dnia:-) :-) :-)

Hej!

Ewa białystok - namierzam się na sładanie łóżeczka dopiero w lipcu. Około maja będziemy malować pokój (mamy tylko jeden więc będziemy musieli pomieścić się z dzieciaczkiem), później zawiozę dywan do czyszczenia, ogółem generalne porządki na powitanie synka. A na końcu urządzimy kącik dla małego.

Marika - masz wspaniałego męża! Ale Ci zrobił niespodziankę. Mój raczej nie pamięta o rocznicach :-(. Dopiero jak zrobię wojnę albo się obrażę to idzie po kwiatka.

Ankami - świetny tekst o tym lesie i zatwardzeniu!!!
Moja rodzina to zapaleni grzybiarze. Jeżdzimy sobie raz czy dwa razy w roku do rodziny do Witnicy (koło Gorzowa Wielkopolskiego) na wielkie zbieranie grzybów. Tam są piękne lasy, a moja ciotka mieszka w leśniczówce, którą otaczają same drzewa. Rewelacja!
W zeszłym roku przywieźliśmy cały samochód grzybów. Część sprzedaliśmy a część wcześniej ususzyliśmy.

Bazylia - czekamy na zdjęcia!

mila333 - cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku! Aż lżej na sercu jak się słyszy pozytywne opinie od lekarzy :-D

cześć mamusie :-D

widzę, że dużo się u was działo przez te 2 dni, ale wszystko jest oki, to super:tak:
mój dzidziuś olbrzymem to raczej nie będzie :-p

testu obc.glukozą też mi nie zalecono

a pogoda do dupy :wściekła/y: bleee

reklama
ello ciężaróweczki lipcowe... wstaję, za okno patrzę - śnieg... kurcze blade nie polezie ta zima sobie już?

bazylia hihihihi po kim Marcel taki wstydliwy? czekamy na zdjęcia siusiaka chociaż... :-D

ewa jak tylko wrócisz to się pochwal kochana :-D

pastela mi testu gin też nie polecał w szczególny jakis sposób zrobić - powiedział, że mogę - dla tzw "świętego spokoju" i tez tak zrobię - coby na zimne dmuchać... nie zaszkodzi maleństwu (najwyżej pokopie więcej bo matka znów coś niedobrego do jedzenia zafundowała - albo rozpłynie się w tej słodkości i się uspokoi )więc nie mam się nad czym zastanawiać

3D mam dopiero 4 kwietnia... więc na filmik muszę poczekać... wizytę u gina 29.03 - może w końcu się dowiemy kto mnie budzi kopniakami o 6.30 rano :-D
dzisiaj tak mnie kopało że wstałam umęczona i żartując mówię do Dużego "ja już go nie lubię" hahaha - a on mi "ty to go jeszcze znienawidzisz" :-D też żartem - ale coś w tym jest

mimo że za oknem pogoda do.... to i tak milusiego dzionka życzę wam wszystkim

Do góry