reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
zebrra to ja niepotrzebnie tego focha strzeliłam? hahahaha - mam nadzieję że żartowałaś :-) zresztą ogrom ludzi mądrzejszych ode mnie i w porównaniu z nimi mogę nazwać się głupią hihihi

Nicoya ja zostawiłabym te akty, po pierwsze kobiece akty są piękne, a poza tym to tylko ciało... coś naturalnego, na pewno nie jest to coś, czego mały człowiek obejrzeć by nie mógł...

Nicoya, to Twój dom, dlaczego więc miałabyś się nasłuchać? Goła dupa to naturalny widok dla dziecka. U nas zawsze wisi kalendarz z gołymi babami. Ale wisi obok reprodukcji ikony Matki Boskiej z Dzieciątkiem Jezus i raczej dlatego ludzie dziwnie na to patrzą ;)

Ewa schowałaś w szafie skąd ja to znam buhahahaha:-D

Ale ja na zakupach nie byłam za to humor wow dziewczyny -odjazd dawno takiego nie miałam...Wrócił jarek(teraz to ja będę chwalipięta) kupił lepsze winko i coś tam...myślałam że to pizza i się już ucieszyłam tylko nie pachniało..otwiera a tam tort:errr::errr: a ja nie przepadam wolałam pizzę, no i mu mówię że mógł się wysilić bo mam ochotę na pizzę albo kwiatka mógł mi kupić i oburzona poszłam(zawiedziona) to on krzyknął za mną że mam zabrać torta, on zabrał winko i poszliśmy do teściowej... wypiłam lampkę wina-odśpiewali sto lat...torta nie tknęłam...idę do domu wchodzę a na stole....piękny złoty pierścionek...:szok::szok: zatkało mnie..poryczałam się ze szczęścia:laugh2::laugh2::laugh2::-p
sorki że się chwalę ale z kim mam się dzielić moją radością....

No Marika szaleństwo ;)

I moje kolejne "odkrycie" kulinarne - przypomniałam sobie o grzybkach marynowanych, kupiłam właśnie słoik podgrzybków i wcinam - pycha! :-)

Ankami byś powiedziała bym ci podesłała mam kilka słoiczków w piwnicy....a co ty? na grzyby nie jeździsz? ja uwielbiam i zbierać i jeść:)

Marika, uwielbiam zbierać grzyby (chociaż zbyt dobrze to się na nich nie znam), ale niestety mam takich znajomych, których za cholerę nie mogę wyciągnąć do lasu na zbieranie :( Ale chętnie od Ciebie odkupię w ilościach hurtowych jeżeli masz jakiś nadmiar w piwnicy ;)

reklama
O! a to zbieranie grzybów przypomniało mi najskuteczniejszy sposób na zatwardzenie (żadne tam wody z miodem, kawy, suszone owoce czy jabłka) - spacer po lesie albo jakimś innym mocno zadrzewionym parku powoduje, że moja dupa od razu szuka krzaczka, za którym mogłaby przycupnąć ;-):-D:rolleyes::wink::huh:

Do góry