reklama
marika
Fanka BB :)
ja się właśnie zadowoliłam jajecznicą... zjadłyśmy z Olą, byłam zrobić ogień w piecu, teraz idę zrobić sobie inkę potem ugotuję mleczko, umyje młodą. potem siebie i idziemy spać
Jutro mam gościa Nicoya przyjeżdża-pierwsze baby boom-owe spotkanko mam stresa. .widziałyście jakieś pompony na powitanie sobie zażyczyła hihi
Jutro mam gościa Nicoya przyjeżdża-pierwsze baby boom-owe spotkanko mam stresa. .widziałyście jakieś pompony na powitanie sobie zażyczyła hihi
Kurcze, Anka, mamy chyba to samo uczulenie! ja też mam na wszystkie owoce pestkowe, do tego marchewka i orzechy (oprócz pistacjowych i ziemnych). Ostatnio zaszalałam i kupiłam sobie gruszkę, potem cierpiałam, ale co tam!
Ale mi narobiłyście ochoty na ten bób, tym bardziej że mam całą paczkę w zamrażalniku.. i jeszcze mam ochotę na budyń, który też leży i czeka, a umówiłam się z koleżanką na kolację na mieście i teraz muszę odpuścić i bób, i budyń i iść płacić za szamę, buu :-(
Ale mi narobiłyście ochoty na ten bób, tym bardziej że mam całą paczkę w zamrażalniku.. i jeszcze mam ochotę na budyń, który też leży i czeka, a umówiłam się z koleżanką na kolację na mieście i teraz muszę odpuścić i bób, i budyń i iść płacić za szamę, buu :-(
mila - jak mi kasy nie przyślą w terminie to będę zła , zawsze pod koniec mieś. konto puste i się wkurzam bo zakupów na allegro robić nie mogę
Widzę że wszystkie się zdrowo odżywiacie, ja też miałam taki zamiar, ale coś nie mogę się przekonać na śniadanie codziennie mleko + płatki różne, potem owoc, ew. jogurt, kanapka z serkiem białym, potem obiad średnio zdrowy, i kolacja - albo zupa mleczna, albo twaróg ... może jak wyrośnie jakaś zielenina u mamy w ogródko to będzie zdrowiej?
za mało warzyw widzę, a bób? wiem tylko jak wygląda
dobranoc
Widzę że wszystkie się zdrowo odżywiacie, ja też miałam taki zamiar, ale coś nie mogę się przekonać na śniadanie codziennie mleko + płatki różne, potem owoc, ew. jogurt, kanapka z serkiem białym, potem obiad średnio zdrowy, i kolacja - albo zupa mleczna, albo twaróg ... może jak wyrośnie jakaś zielenina u mamy w ogródko to będzie zdrowiej?
za mało warzyw widzę, a bób? wiem tylko jak wygląda
dobranoc
marika
Bazylia współczuję takiego uczulenia, ,mnie nigdy nic nie brało...do czasu....zawsze jak byłam mała to czy u babci czy gdzie indziej latałam w zbożu a teraz... na naszej działce było kiedyś jak się przedarłam na drugą stronę to cała byłam czerwona takie place na skórze-swędzące...do tego katar że 10 paczek chustek by nie starczyło...no i łzy...żyłki popękane w oczach ble...szybko kąpiel, i wapno do wieczora przeszło.
A kolacja z koleżanką dobrze ci zrobi-takie oderwanie od codzienności życzę miłego wieczorka
A kolacja z koleżanką dobrze ci zrobi-takie oderwanie od codzienności życzę miłego wieczorka
marika
Pastela nie jadłaś nigdy bobu? zdarza się...ja w zeszłym roku "odkryłam" szparagi...
a czy się zdrowo odżywiamy...hm...różnie bywa, ale ja na pewno jem mniej niż przed ciążą...a zupa mleczna to najgorsze co może być-uraz z dzieciństwa jak jeździłam w wakacje do cioci i wujka to oni kazali rano ją jeść-od stołu odejść nie można było...teraz zjem czasem płatki ale rzadko (dziś akurat jadłam na śniadanie muszę dawać dziecku przykład)) ale codziennie zjadam dwa jabłka, i jogurt, no i wieczorem pije rumianek
a czy się zdrowo odżywiamy...hm...różnie bywa, ale ja na pewno jem mniej niż przed ciążą...a zupa mleczna to najgorsze co może być-uraz z dzieciństwa jak jeździłam w wakacje do cioci i wujka to oni kazali rano ją jeść-od stołu odejść nie można było...teraz zjem czasem płatki ale rzadko (dziś akurat jadłam na śniadanie muszę dawać dziecku przykład)) ale codziennie zjadam dwa jabłka, i jogurt, no i wieczorem pije rumianek
magdalenka33
Zaangażowana w BB
czesc mamuski!!!!
dawno mnie nie bylo:-( , bylam na zwolnieniu miesiac i od jutra znowu ide do pracy , niby fajnie bo w domu troche czas sie ciagnie... ale z drugiej strony znowu zasowac ........
brzuszek rosnie, coraz gorzej wybrac cos z szafy i dzidzia kopie
za 10 dni mam USG tzn:26 marca juz nie moge sie doczekac...
widze ze super rozwinelyscie watek mamus lipcowych , jest nas calkiem sporo
trzymajcie sie zdrowo i dbajcie o swoje male aniolki!!!!
do nastepnego.....:-)
dawno mnie nie bylo:-( , bylam na zwolnieniu miesiac i od jutra znowu ide do pracy , niby fajnie bo w domu troche czas sie ciagnie... ale z drugiej strony znowu zasowac ........
brzuszek rosnie, coraz gorzej wybrac cos z szafy i dzidzia kopie
za 10 dni mam USG tzn:26 marca juz nie moge sie doczekac...
widze ze super rozwinelyscie watek mamus lipcowych , jest nas calkiem sporo
trzymajcie sie zdrowo i dbajcie o swoje male aniolki!!!!
do nastepnego.....:-)
reklama
magdalenka - nie cichnij tak bo sie tu kobiety martwią
marika nie będzie pomponów to nie przyjeżdżam buhahah (przed czym stres? jestem postrachem ale tylko w pracy hahaha)
bób powiadacie - chyba wiem co jutro na obiadek będzie
marika nie będzie pomponów to nie przyjeżdżam buhahah (przed czym stres? jestem postrachem ale tylko w pracy hahaha)
bób powiadacie - chyba wiem co jutro na obiadek będzie