reklama
magdalenka33
Zaangażowana w BB
obiecuje ze bede odzywac sie czesciej , zycze wam spokojnej nocy ide sie myc i szukac jakies szmatki do pracy, bo jak sie siedzialo miesiac w domu to dresik wystarczyl..... a teraz do pracy trzeba jakos wygladac;-)
marika - amerykańskich filmów nie oglądasz? buhahhaha - skakać z tymi pomponami to już ci (zważając na twój stan) nie każę
no dobra - ty obiad, ja jakieś ciasto przywlokę...
Duży zaopatrzony na jutro - zrobiłam mu dzisiaj już pulpeciki w sosie pomidorowym :-)
no dobra - ty obiad, ja jakieś ciasto przywlokę...
Duży zaopatrzony na jutro - zrobiłam mu dzisiaj już pulpeciki w sosie pomidorowym :-)
jazztina nie taka seniorka buhahaha sobie nie dodawaj
u mnie maluszek uaktywnia się o 14 po południu i 19-20 na wieczór i tak sobie tam puka raz mocniej (jak krzywo usiądę) raz słabiej - przez pół godzinki - resztę doby przesypia
u mnie maluszek uaktywnia się o 14 po południu i 19-20 na wieczór i tak sobie tam puka raz mocniej (jak krzywo usiądę) raz słabiej - przez pół godzinki - resztę doby przesypia
ale narobiłyście mi ochoty na domowe ciasto i bób itp... za mna od oczątku ciąży chodzą maliny więc mamusia mi kupuje mrożone, ciocia przywiozła sok malinowy z Estonii oczywiście własnej roboty, a ja bym tak chciała garściami jesc swieże owoce i widziałam już w sprzedaży, ale 20 zł. za 15 szt
reklama