reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nicoya no wiesz? bób na obiad?? to przekąska przecie!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
Co to są te pompony takie od czapki??( :eek::laugh2: ) obiad to u mnie chyba co? przecież na głodzie cię trzymać nie będę...a dużemu zostaw kartkę że żarcie w lodówce...:laugh2::laugh2::laugh2::-D

reklama
obiecuje ze bede odzywac sie czesciej:tak: , zycze wam spokojnej nocy ide sie myc i szukac jakies szmatki do pracy, bo jak sie siedzialo miesiac w domu to dresik wystarczyl.....:-D a teraz do pracy trzeba jakos wygladac;-)

marika - amerykańskich filmów nie oglądasz? buhahhaha - skakać z tymi pomponami to już ci (zważając na twój stan) nie każę :-D
no dobra - ty obiad, ja jakieś ciasto przywlokę...
Duży zaopatrzony na jutro - zrobiłam mu dzisiaj już pulpeciki w sosie pomidorowym :-)

Nicoya czerwony dywan...hm to ja rozumiem ale takie pompony?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:pfff:laugh2::laugh2::laugh2: ja coś tam upiekę więc się nie wygłupiaj:)

cześć dziewczyny! pochwalcie się troche jak te maluszki dokazuja w waszych brzuszkach, jako seiorka chyba mogę zadac tak ntymne pytanie?:-D

jazztina nie taka seniorka buhahaha :-D sobie nie dodawaj :-D
u mnie maluszek uaktywnia się o 14 po południu i 19-20 na wieczór i tak sobie tam puka raz mocniej (jak krzywo usiądę) raz słabiej - przez pół godzinki - resztę doby przesypia :-D

ale narobiłyście mi ochoty na domowe ciasto i bób itp... za mna od oczątku ciąży chodzą maliny więc mamusia mi kupuje mrożone, ciocia przywiozła sok malinowy z Estonii oczywiście własnej roboty, a ja bym tak chciała garściami jesc swieże owoce i widziałam już w sprzedaży, ale 20 zł. za 15 szt:wściekła/y:

moje tak samo wiercipięta, szczególnie jak się kładę wieczorem to [przez dłuższą chwilkę kopie:0 czy boksuje-kocham to uczucie:tak:
Jazztina czemu seniorka??? do 60-tki dobijasz?;-):laugh2:

reklama
moja dziewczynka to jak tam jej się podoba, jak krzywo siedze i jej niewygodnie, jak sie położe to obowiązkowo, czasami jak ją poproszę:-D

Do góry