reklama
marika
Fanka BB :)
mila dziś jechałam do miasta gadałam z kumpelą..i znowu mam sieczkę z głowy...ona też mówi że dziecka wozić z przodu nie można...chyba wydrukuje te przepisy ruchu drogowego i zacznę ludzi uświadamiać. bo wydaje mi się że ty masz rację;
Witam was wszystkie:-) ale dawno mnie tu nie bylo sorry ze tak wypalam ale ciekawi mnie ile juz przytylyscie bo ja juz cholernie duzo i czy tylko ja mam takie smaki a szczegolnie wieczorem przeraza mnie to ze bede taka gruba juz wygladam nie zaciekawie ja mysle ze juz tak 9 mam na plusie dopiero za tydzien ide do lekaza to bede sie wazyc a tej mojej domowej wadze cos nie ufam
Wprawdzie chodziło mi o naszą drugą Magdalenkę-farmaceutkę, ale cieszy powrót każdej dawno "nieczytanej" dziewczyny
Bazylia, na marchewkę niestety też mam uczulenie (wprawdzie podobnie jak z jakbłkami, wystarczy ją np. ugotować i nic się nie dzieje), na pomidory i kiwi też. Na migdały i orzechy laskowe i włoskie też. Właściwie na większość rzeczy, które lubię, jestem uczulona Ale nie od zawsze, tylko jakoś tak od 7. klasy jak mi zaczęły buzować hormony (wtedy też niestety waga skoczyła do góry).
Bazylia, na marchewkę niestety też mam uczulenie (wprawdzie podobnie jak z jakbłkami, wystarczy ją np. ugotować i nic się nie dzieje), na pomidory i kiwi też. Na migdały i orzechy laskowe i włoskie też. Właściwie na większość rzeczy, które lubię, jestem uczulona Ale nie od zawsze, tylko jakoś tak od 7. klasy jak mi zaczęły buzować hormony (wtedy też niestety waga skoczyła do góry).
reklama
Kasia przed ciążą podskoczyłam w górę chyba jakies 13 kilo w ciągu 2-3 lat, według mnie na początku ciąży schudłam z 6-7 kilo, a teraz przytyłam ze 2, ale te pierwsze 15 tygodni to był horror, nadal jest mi niedobrze i nie wszystko mogę jesc jak przed ciążą, ale jest o 90% lepiej niż było, wiec nie wiadomo co lepsze, gdybym mogła jesc normalnie to założe sie ze w wadze przegoniłabym Was wszystkie)))))))))