reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
mila dziś jechałam do miasta gadałam z kumpelą..i znowu mam sieczkę z głowy...ona też mówi że dziecka wozić z przodu nie można...chyba wydrukuje te przepisy ruchu drogowego i zacznę ludzi uświadamiać.:dry: bo wydaje mi się że ty masz rację;

jazztina to chyba czegoś nie doczytałam:-( nic mi nie wiadomo czy najstarsza.....eeeee to chyba najmniej istotne:) ważne że się z kimś fajnie pisze, i ma wspólny temat:):tak:;-)a czy ma 20 czy 40 lat...to olać to:)

Witam was wszystkie:-) ale dawno mnie tu nie bylo sorry ze tak wypalam ale ciekawi mnie ile juz przytylyscie bo ja juz cholernie duzo i czy tylko ja mam takie smaki a szczegolnie wieczorem:-D przeraza mnie to ze bede taka gruba juz wygladam nie zaciekawie:szok: ja mysle ze juz tak 9 mam na plusie dopiero za tydzien ide do lekaza to bede sie wazyc a tej mojej domowej wadze cos nie ufam

Wprawdzie chodziło mi o naszą drugą Magdalenkę-farmaceutkę, ale cieszy powrót każdej dawno "nieczytanej" dziewczyny :)

Bazylia, na marchewkę niestety też mam uczulenie (wprawdzie podobnie jak z jakbłkami, wystarczy ją np. ugotować i nic się nie dzieje), na pomidory i kiwi też. Na migdały i orzechy laskowe i włoskie też. Właściwie na większość rzeczy, które lubię, jestem uczulona :( Ale nie od zawsze, tylko jakoś tak od 7. klasy jak mi zaczęły buzować hormony (wtedy też niestety waga skoczyła do góry).

reklama
Kasia przed ciążą podskoczyłam w górę chyba jakies 13 kilo w ciągu 2-3 lat, według mnie na początku ciąży schudłam z 6-7 kilo, a teraz przytyłam ze 2, ale te pierwsze 15 tygodni to był horror, nadal jest mi niedobrze i nie wszystko mogę jesc jak przed ciążą, ale jest o 90% lepiej niż było, wiec nie wiadomo co lepsze, gdybym mogła jesc normalnie to założe sie ze w wadze przegoniłabym Was wszystkie:))))))))))

Do góry