reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Mila, Ty staruszku, już o lasce musisz chodzić?! ;))
Anka, ja na razie o dziwo nic nie mam, tzn. katar jak codzień rano, ale objawów pyłkowych jakoś nie, oczy w porządku, a w sumie kwitnie już co nieco.. Jakby nas tak ominęło w tym roku??? ale by było............
Negri, Zebrra ma rację, nie wywołuj wilka z lasu, pisząc że masz pecha bo dzidziuś zdrowy kręgosłup pokazał.. są tacy co by życie oddali za taki widok.

reklama
Zebrra, wyniki będą dziś po południu. Poprosiłam o przefaksowanie ich jutro mężowi, więc dopiero wtedy dowiem się, jak sprawy stoją.
Cieciorka (ciecierzyca) to warzywo strączkowe. Jest trochę podobna do grochu, ale o wiele smaczniejsza. Ma dużo białka.
Bazylek, taki to już starczy los... :-D:-D
Idę szamać :-).

Mila, gdzie mi do Sherlocka, na Watsona skromnie się zgodzę ;)

Bazylia, ja pyłkowych objawów też jeszcze nie mam i nie miałabym nic przeciwko temu, żeby mnie w tym roku ominęły ;) czego i Tobie oczywiście życzę! :) Gorzej z tymi uczuleniami pokarmowymi: zjem np. jabłko i cierpię :( i na to nie ma rady. A najgorzej jest w lecie jak mam wielką chcicę na czereśnie!

A na obiad dziś bób - to już nie pierwszy raz gdy kusi mnie nawet mrożony, co ta ciąża robi z człowieka!? ;)

Laski, a nie macie wrażenia, że jakoś dawno Magdalenka się nie odzywała? Mam nadzieję, że to nadal tylko problem z internetem...

Mila nie wiedziałam, ze cieciorka to to samo co ciecierzyca, bo tą znam doskonale :)
Ankami dobrze, że nie bob...bo chciałam już się skryć w bobowym lesie :)

Oj tak Magdalenki już dawno nie było, ale ona chyba pokazuje się w czwartki... :) zobaczymy jutro....

Zebrra, jeśli tylko przy bobowym lesie są jakieś pola bobu, to latem z miłą chęcią je nawiedzę ;) Uwielbiam bób i fasolkę szparagową :) Ach, i zielony groszek świeży razem z łupinami :) a jaka pyszna jest zupa ze świeżego groszku :)

Marika, Zebrra, Bazyli ja wiem że nie płeć jest najważniejsza, ale męczą mnie już pytania typu "A co będzie ???". A jak zobaczyłam kręgosłupik to normalnie mnie zatkało bo to super widok był dla mnie :tak: :tak: :tak: A teraz już po obiadku i lecimy do mojej mamusi bo dzwoniła że kupiła mi jakieś spodnie ciążowe hihihihihi Później napisze co i jak ;-) Trzymajcie się dziewczynki :-)

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Ankami na obiad bób zazdroszczę bo też uwielbiam,w ogóle warzywa strączkowe:) będę miała w ogródku-tylko jakie to lato będzie -oby mszyca nie wpierdzieliła przede mną:dry:
Chyba kupię gdzieś też mrożony.

reklama
Do góry