Rozumiem Ewa, ale z drugiej strony co - mamy takim dziewczynom życzyć, żeby niezdrowe dzieci rodziły? Jeśli prowadzą taki tryb życia, to pewnie nie stać by je potem było na odpowiednią opiekę nad, nie daj Boże, upośledzonym dzieckiem.
reklama
Patina26
Fanka BB :)
no ja tez chyba sie mrtwie na zapas ale jakos ciagle nie moge uwierzyc czy aby napewno wszystko bedzie dobrze....wszystkie uzywki szkodliwe ktore odstawilam to jedna sprawa ale cos co moze byc z nie naszej winy to jest przerazajace ale juz po jutrze bede znowu widzec mojego szkraba bo ide na usg mam nadzieje zeplec zostanie potwierdzona
tzn . juz wiadomo ze chlopiec ale rozne pomylki sie zdazaja wczoraj gadalam z ciotka ktora mi powiedziala ze mamy sie nie nastrawaiac bo jej Marcelina tez caly czas miala byc Marcelem...i co tu myslec???????;-)
tzn . juz wiadomo ze chlopiec ale rozne pomylki sie zdazaja wczoraj gadalam z ciotka ktora mi powiedziala ze mamy sie nie nastrawaiac bo jej Marcelina tez caly czas miala byc Marcelem...i co tu myslec???????;-)
zebrra
Potrójna mama :)
Oczywiście zdarzają się pomyłki i musimy się z tym liczyć...
Zebrra, gratulacje!!!!!!!!!!! kolejna bułeczka, ale fajnie :-)
Ankami, na co masz alergię? ja na wszystkie drzewa i kwiaty... zastanawiam się co będzie za miesiąc. Wiesz czy można coś brać w ciąży? Mam jeszcze leki z zeszłego roku, ale muszę chyba poleźć do alergologa aby wiedziec co brac. Co do krwotoków z nosa, to cały czas mam, bo katar niemal codziennie rano, więc co się dziwić, że naczynka popękały.
Dziewczyny, czy na L4 dostaje sie 100% wynagrodzenia? czy 80?
Ankami, na co masz alergię? ja na wszystkie drzewa i kwiaty... zastanawiam się co będzie za miesiąc. Wiesz czy można coś brać w ciąży? Mam jeszcze leki z zeszłego roku, ale muszę chyba poleźć do alergologa aby wiedziec co brac. Co do krwotoków z nosa, to cały czas mam, bo katar niemal codziennie rano, więc co się dziwić, że naczynka popękały.
Dziewczyny, czy na L4 dostaje sie 100% wynagrodzenia? czy 80?
No Zuzia akurat najmniej mi się podoba (za bardzo kojarzy mi się z dzieciństwem i "Zuzia, lalka nieduża, a na dodatek cała ze szmatek";-), i faktycznie jest ich teraz sporo).
Barbara bardzo mi się podoba (sama sobie tak dałam na bierzmowaniu), ale Mariuszowi kompletnie nie.
A Ida też brałam pod rozwagę, chociaż Mariusz bardziej był za Igą. Jednak ostatecznie wybraliśmy już imię, które od początku za nami chodziło
Barbara bardzo mi się podoba (sama sobie tak dałam na bierzmowaniu), ale Mariuszowi kompletnie nie.
A Ida też brałam pod rozwagę, chociaż Mariusz bardziej był za Igą. Jednak ostatecznie wybraliśmy już imię, które od początku za nami chodziło
zebrra
Witaj Bazylia
Dziękuję Kochana
Dostaje się 100%, ale w praktyce wychodzi trochę mniej...
Dziękuję Kochana
Dostaje się 100%, ale w praktyce wychodzi trochę mniej...
zebrra
Mi Ida, Iga bardzo się podoba, ale Olafowi nie podobają się krótkie imona, nie wiem o co mu chodzi, ale już nie wnikam, miliśmy ustalone, że jak dziewczynka to on wybiera imię, a jak chłopak to ja...
reklama