reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Rozumiem Ewa, ale z drugiej strony co - mamy takim dziewczynom życzyć, żeby niezdrowe dzieci rodziły? Jeśli prowadzą taki tryb życia, to pewnie nie stać by je potem było na odpowiednią opiekę nad, nie daj Boże, upośledzonym dzieckiem.

reklama
no ja tez chyba sie mrtwie na zapas ale jakos ciagle nie moge uwierzyc czy aby napewno wszystko bedzie dobrze....wszystkie uzywki szkodliwe ktore odstawilam to jedna sprawa ale cos co moze byc z nie naszej winy to jest przerazajace:) ale juz po jutrze bede znowu widzec mojego szkraba bo ide na usg mam nadzieje zeplec zostanie potwierdzona :happy:

tzn . juz wiadomo ze chlopiec ale rozne pomylki sie zdazaja wczoraj gadalam z ciotka ktora mi powiedziala ze mamy sie nie nastrawaiac bo jej Marcelina tez caly czas miala byc Marcelem...i co tu myslec???????;-)

Zebrra, gratulacje!!!!!!!!!!! kolejna bułeczka, ale fajnie :-)
Ankami, na co masz alergię? ja na wszystkie drzewa i kwiaty... zastanawiam się co będzie za miesiąc. Wiesz czy można coś brać w ciąży? Mam jeszcze leki z zeszłego roku, ale muszę chyba poleźć do alergologa aby wiedziec co brac. Co do krwotoków z nosa, to cały czas mam, bo katar niemal codziennie rano, więc co się dziwić, że naczynka popękały.

Dziewczyny, czy na L4 dostaje sie 100% wynagrodzenia? czy 80?

Bazylia, ja mam alergię na wszystko. Jutro spcjalnie idę do lekarza zapytać czy mogę brać Virlix. Podpytam co w ogóle można, to dam Ci znać.
A na L4 jeśli masz dopisane B, to 100% powinnaś dostawać

Co do imion, to Zuzia jest świetna, ale dla mnie za dużo już ich w otoczeniu.. u nas miała być Basia, po babci, ale ostatnio podoba nam się imię Ida.. Co myslicie? tylko szczerze! :)

No Zuzia akurat najmniej mi się podoba (za bardzo kojarzy mi się z dzieciństwem i "Zuzia, lalka nieduża, a na dodatek cała ze szmatek";-), i faktycznie jest ich teraz sporo).
Barbara bardzo mi się podoba (sama sobie tak dałam na bierzmowaniu), ale Mariuszowi kompletnie nie.
A Ida też brałam pod rozwagę, chociaż Mariusz bardziej był za Igą. Jednak ostatecznie wybraliśmy już imię, które od początku za nami chodziło :)

Mi Ida, Iga bardzo się podoba, ale Olafowi nie podobają się krótkie imona, nie wiem o co mu chodzi, ale już nie wnikam, miliśmy ustalone, że jak dziewczynka to on wybiera imię, a jak chłopak to ja... :)

reklama
Do góry