reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Nie mogę tu siedzieć !!!!!!!!!! ide z psem na spacer !!!!!!!!!!!!!
DZIEWCZYNY BŁAGAM DBAJCIE O WASZE SKARBY !!!!!!!!!!!!!

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

reklama
qurde NEGRI wspolczucia dla twojej kolezanki :-( ...

a tak wogole to witam !!!
nie odzywalam sie bo mam jakiegos dola od kilku dni nic mnie jakos nie cieszy to chyba przez siedzenia w domu:-( ale juz chyba ida lepsze dni tak jakos czuje:)
ciesze sie ze chodze do lekarza co dwa tygodnie na poczatku mnie to dziwili( chodzi o kieszen bo chodze prywatnie)
ale pozniej pomslalam to lepiej bo bede na bierzaco wiedziec jak takm mały sie czuje :)

Negri bardzo współczuję Twojej koleżance...:-( :-( :-(
Każdego dnia musimy bać się o nasze pociechy...codziennie myślę o tym, żeby dotrwać do końca.

Oj coś mi samopoczucie oklapło. Mam okropne zawroty głowy. Może to ciśnienie? Co wstanę z łóżka to świat wiruje...Normalnie karuzela. I tak jakoś ciężko oddychać. Katar wrócił. Do bani. Ja tu wiosny wypatruję a mnie choroba wypatruje :no:

Dziewczyny, dbanie o siebie to jedno. Nie na wszystko mamy jednak wpływ. Myślicie, że koleżanka Negri nie dbała o siebie? tym bardziej, że było to wyczekiwane dziecko? Druga ważna, a smutna niestety kwestia, to zaplecze medyczne w naszych szpitalach. W Polsce często brakuje sprzętu do ratowania takich wcześniaków i to mnie przeraża najbardziej :(

Pastela, Anna dziękuję za gratulacje :)

No właśnie tak mi się wydawało, że dużo waży, ale to pewnie po mamusi :)))

Ankami Ty dbaj o0 siebie kobieto! Co to za krwotoki z nosa, co?

Dziewczyny co Wy takie słabe humory macie??? Kurczę u mnie jak słonko wychodzi samopoczucie natychmiast się poprawia! :) Cieszę się z każdego słonecznego dnia! A jak pomyślę, że będzie ich coraz więcej, to achhhhhhh :)

Zebrra, mnie też ta pogoda cieszy niezmiernie, tylko wkur..am się że nie mogę wyjść na spacer przez tę chorobę. Ale dziś już muszę, nie daruję! ;)
A krwotok to podejrzewam, że z osłabionych katarem naczynek. Czasami miewałam takie przy alergii. Podobno w ciąży w ogóle krwotoki to normalka, a u mnie pierwszy raz. Będę dziś u laryngologa, to może przy okazji go podpytam.

qurde NEGRI wspolczucia dla twojej kolezanki :-( ...

a tak wogole to witam !!!
nie odzywalam sie bo mam jakiegos dola od kilku dni nic mnie jakos nie cieszy to chyba przez siedzenia w domu:-( ale juz chyba ida lepsze dni tak jakos czuje:)
ciesze sie ze chodze do lekarza co dwa tygodnie na poczatku mnie to dziwili( chodzi o kieszen bo chodze prywatnie)
ale pozniej pomslalam to lepiej bo bede na bierzaco wiedziec jak takm mały sie czuje :)

popieram, chodzę prywatnie co 20 dni i zawsze mam usg, mimo że mnie to wykańcza finansowo, dodatkowo latam na fudusz do szpitala to przynajmniej słyszę serduszko....mam paranoję po lipcu 2006.

negri to przykre o czym napisalaś, myślę jednak że nie mamy wpływu często na to że poród odbywa się wcześniej niż powinien, ona napewno dbala o siebie, tak swoja droga to--- tzw. lumpy chodzą w ciąży z petem, chlają ile się da i rodzą zdrowe dzieci!!!!!dzieki bogu dla tych dzieci:-) :-) :-) ,

Ewo, te palące w ciąży to nie zawsze lumpy. Może słaby charakter mają. Moja mama niestety też całą ciążę paliła. Urodziłam się niby zdrowa, ale nie wiem czy przypadkiem moje problemy ze skórą nie są skutkiem tamtej jej beztroski.

reklama
Do góry