reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

FASOLEK GRATULACJE

SENSI WITAJ- JA TEŻ JESZCZE CZEKAM NA POŁÓWKOWE

ANNA TO JEST ZALECANE USG I PODOBNO JEST DOKŁADNIEJSZE NIŻ INNE I DŁUŻSZE,LEKARZ POWINIEN OBEJRZEĆ KRĘGOSŁUP, SERCE, NERKI ITP.

reklama
wow ale was się tu zjawiło:) aż miło czytać:)
U mnie tak ciepło że chodzę po podwórku w krótkim rękawku-nie przesadzam, nie ma wiatru jest b ciepło.:tak:
Na obiadek u nas rosołek a na drugie ziemniaczki, żeberka i jakaś surówka.

Fasolku gratulacje;-)
Zebrra a czy jest szansa że poznasz dziś płeć?? jestem strasznie ciekawa;-):laugh2::szok:

Ewo Białystok w czwartek odwiedzę Twoje miasto, ale nie będzie to sympatyczna wizyta, bo na ulicy Ogrodowej-chyba nic nie muszę dodawać:-(nie chodzi tu o mnie ale o mego Tatę :-:)-(. W ciągu ostatniego roku był to najczęściej uczęszczane przeznas miejsce w Białymstoku:-:)-:)-(

Zebrra, to ok w takim razie, jestem uspokojona ;) o Chlabiczu słyszałam wiele dobrego, to chyba najlepszy lekarz tam. Ja też mam enel za darmo, ale chodzę do dr Zioło i tak wolę. Napisz koniecznie jak usg dzisiaj!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry