reklama
ja mam usg 20/03 znow zobacze dzieciątko[url=http://www.szipszop.pl][/URL]
marika
Fanka BB :)
wow ale was się tu zjawiło aż miło czytać
U mnie tak ciepło że chodzę po podwórku w krótkim rękawku-nie przesadzam, nie ma wiatru jest b ciepło.
Na obiadek u nas rosołek a na drugie ziemniaczki, żeberka i jakaś surówka.
Fasolku gratulacje;-)
Zebrra a czy jest szansa że poznasz dziś płeć?? jestem strasznie ciekawa;-)
U mnie tak ciepło że chodzę po podwórku w krótkim rękawku-nie przesadzam, nie ma wiatru jest b ciepło.
Na obiadek u nas rosołek a na drugie ziemniaczki, żeberka i jakaś surówka.
Fasolku gratulacje;-)
Zebrra a czy jest szansa że poznasz dziś płeć?? jestem strasznie ciekawa;-)
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Ewo Białystok w czwartek odwiedzę Twoje miasto, ale nie będzie to sympatyczna wizyta, bo na ulicy Ogrodowej-chyba nic nie muszę dodawać:-(nie chodzi tu o mnie ale o mego Tatę :--(. W ciągu ostatniego roku był to najczęściej uczęszczane przeznas miejsce w Białymstoku:---(
Sensi
Najgorsze były początki..........teraz żyjemy od wizyty do wizyty:--(
Sensi
Ewo a tak w ogóle to mieszkam 130 km. od Ciebiea Białystok to rodzinne miasto mego taty
Ewo a tak w ogóle to mieszkam 130 km. od Ciebiea Białystok to rodzinne miasto mego taty
fajno, a daleko mieszkasz??????gdzie planujesz poród????ja jestem Białostoczanką a mój mąż również z okolic, Mazowiecko:-) :-) :-)
Zebrra, to ok w takim razie, jestem uspokojona o Chlabiczu słyszałam wiele dobrego, to chyba najlepszy lekarz tam. Ja też mam enel za darmo, ale chodzę do dr Zioło i tak wolę. Napisz koniecznie jak usg dzisiaj!!!!!!!!!!!!!
reklama
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Fasolku gratulacje!