Zebrra, ja trochę nie w temacie, ale opóźniona z czytaniem forum od wczoraj jestem.. Wyczytałam, że na połówkowe do Enelmendu się wybierasz - czy nie lepiej (głupio mi że się wtrącam, ale to z troski akurat za to usg zapłacić i pójść do "porządnego" lekarza? Z całym szacunkiem, ale mam też opiekę w Enel i tyle razy się na ich lekarzach przejechałam, że szok. Nie ufałabym im za nic, a w szczególności co do tak ważnego, jak połówkowe, usg.
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Pastela a co to " drzewa do pracy"?
zebrra
Potrójna mama :)
Bazylko po pierwsze uważam, że mój lekarz jest świetny, a po drugie w czwartek będę miała USG połówkowe na Karowej wykonane przez jednego z ich największych specjalistów... więc porównam... Nie wiem czy byłaś w EnelMedzie u dr Chlabicza, ale dla mnie jest super...
Grubelek, piszę pracę mgr, drzewa przy gł arteriach komunik. w ZG
już w sumie mija termin, a mi się nie chce kończyć, wolę oglądać wózki itp. leń na całego, w sumie teorie mam całą, ale robię rysunki w ACADzie a to strasznie żmudne i nudne a jutro jadę robić ostatnie fotki bo tak pięknie świeci słoneczko ale nie omieszkam po drodze wstąpić do sklepu Bobas pooglądam z siostra co tam mają ciekawego.
pozdr
już w sumie mija termin, a mi się nie chce kończyć, wolę oglądać wózki itp. leń na całego, w sumie teorie mam całą, ale robię rysunki w ACADzie a to strasznie żmudne i nudne a jutro jadę robić ostatnie fotki bo tak pięknie świeci słoneczko ale nie omieszkam po drodze wstąpić do sklepu Bobas pooglądam z siostra co tam mają ciekawego.
pozdr
Marika- świetny ten fotelik, bardzo mi się podoba. Czegoś podobnego będę szukać ale czasami zdaża się kupić fotelik z nosidełkiem w komplecie z wózkiem. Kolor zielony jest świetny. Podobają mi się wózki w tym kolorze i jeszcze pomarańczowo-szare.
Dziewczyny to wy umawiacie się na połówkowe jakoś specjalnie? Bo ja na każdej wizycie u mojej gin mam robione USG no i byłam teraz (w 20 tygodniu ciąży) na USG 4D. Na kolejnej wizycie u mojej lekarki tj 27 marca też będę miała USG. Czy to wystarczy?
Dziewczyny to wy umawiacie się na połówkowe jakoś specjalnie? Bo ja na każdej wizycie u mojej gin mam robione USG no i byłam teraz (w 20 tygodniu ciąży) na USG 4D. Na kolejnej wizycie u mojej lekarki tj 27 marca też będę miała USG. Czy to wystarczy?
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Witam wszystkie mamusie Trochę się oststnio zaniedbałam z pisaniem i nawet przeczytać nie mam czasu,bo mamy remoncik i wszystko w biegu...
Dzisiaj byłam na USG 4d i zasilam nasze szeregi DZIEWCZYNKĄ!!!
Wszystko w porządku zdrowa i piękna jak mamusia
Cieszymy się ogromnie!!Jutro poczytam więcej,bo będę u rodziców,bo my jeszcze nie mamy neta..
Jeszcze taka piękna wiosna!!!!Narazie dziewuszki :-) ;-)
BĘDĘ MAMĄCÓRECZKI!!!...
Dzisiaj byłam na USG 4d i zasilam nasze szeregi DZIEWCZYNKĄ!!!
Wszystko w porządku zdrowa i piękna jak mamusia
Cieszymy się ogromnie!!Jutro poczytam więcej,bo będę u rodziców,bo my jeszcze nie mamy neta..
Jeszcze taka piękna wiosna!!!!Narazie dziewuszki :-) ;-)
BĘDĘ MAMĄCÓRECZKI!!!...
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
Witam dziewczynki jestem z wami w miarę na biężąco, ale piszę sporadycznie;-);-). Ale wam zazdroszczę, że wiecie już ,że wszystko w porządku. Ja mam usg połówkowe w piątek i stresuję się niesamowicie-poprzednie usg. miałam w 8 tygodniu i od tego czasu nie widziałam dzidziolka..
reklama
Grubelek
mamy lipcowe'07
Fasolku gratuluję córuni!!!! :-)
Sensi pewnie wszystko będzie ok głowa do góry - wiem że łatwo się mówi ale podziwiam że tak długo wytrzymałaś. Ja mam usg na każdej wizycie z uwagi na zagrożenie - także co 3 tyg sie widzimy
Sensi pewnie wszystko będzie ok głowa do góry - wiem że łatwo się mówi ale podziwiam że tak długo wytrzymałaś. Ja mam usg na każdej wizycie z uwagi na zagrożenie - także co 3 tyg sie widzimy