reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Zebrra, ja trochę nie w temacie, ale opóźniona z czytaniem forum od wczoraj jestem.. Wyczytałam, że na połówkowe do Enelmendu się wybierasz - czy nie lepiej (głupio mi że się wtrącam, ale to z troski :) akurat za to usg zapłacić i pójść do "porządnego" lekarza? Z całym szacunkiem, ale mam też opiekę w Enel i tyle razy się na ich lekarzach przejechałam, że szok. Nie ufałabym im za nic, a w szczególności co do tak ważnego, jak połówkowe, usg.

reklama
Bazylia, z tego co pamiętam, to Zebrra pisała, że dodatkowo w szpitalu będzie miała robione USG - nie stresuj dziewczyny na zapas ;)
A w ogóle to miło, że znowu się tu pojawiasz, bo jakoś ostatnio się opuściłaś :-p

bazylia - Zebrra pisała, że potem, czyli 15-go idzie na USG połówkowe w szpitalu (dla porównania)

a u mnie piękne słoneczko, dobra zabieram się za drzewa do pracy :baffled:

Bazylko po pierwsze uważam, że mój lekarz jest świetny, a po drugie w czwartek będę miała USG połówkowe na Karowej wykonane przez jednego z ich największych specjalistów... więc porównam... :) Nie wiem czy byłaś w EnelMedzie u dr Chlabicza, ale dla mnie jest super...

Grubelek, piszę pracę mgr, drzewa przy gł arteriach komunik. w ZG :baffled:
już w sumie mija termin, a mi się nie chce kończyć, wolę oglądać wózki itp. leń na całego, w sumie teorie mam całą, ale robię rysunki w ACADzie a to strasznie żmudne i nudne :wściekła/y: a jutro jadę robić ostatnie fotki bo tak pięknie świeci słoneczko :cool2: ale nie omieszkam po drodze wstąpić do sklepu Bobas :laugh2:pooglądam z siostra co tam mają ciekawego.

pozdr

Marika- świetny ten fotelik, bardzo mi się podoba. Czegoś podobnego będę szukać ale czasami zdaża się kupić fotelik z nosidełkiem w komplecie z wózkiem. Kolor zielony jest świetny. Podobają mi się wózki w tym kolorze i jeszcze pomarańczowo-szare.

Dziewczyny to wy umawiacie się na połówkowe jakoś specjalnie? Bo ja na każdej wizycie u mojej gin mam robione USG no i byłam teraz (w 20 tygodniu ciąży) na USG 4D. Na kolejnej wizycie u mojej lekarki tj 27 marca też będę miała USG. Czy to wystarczy?

Witam wszystkie mamusie :) Trochę się oststnio zaniedbałam z pisaniem i nawet przeczytać nie mam czasu,bo mamy remoncik i wszystko w biegu...
Dzisiaj byłam na USG 4d i zasilam nasze szeregi DZIEWCZYNKĄ!!!
Wszystko w porządku zdrowa i piękna jak mamusia :-D :-D
Cieszymy się ogromnie!!Jutro poczytam więcej,bo będę u rodziców,bo my jeszcze nie mamy neta..
Jeszcze taka piękna wiosna!!!!Narazie dziewuszki :-) :-D ;-)

BĘDĘ MAMĄCÓRECZKI!!!...

Witam dziewczynki:happy: jestem z wami w miarę na biężąco, ale piszę sporadycznie;-);-). Ale wam zazdroszczę, że wiecie już ,że wszystko w porządku. Ja mam usg połówkowe w piątek i stresuję się niesamowicie-poprzednie usg. miałam w 8 tygodniu i od tego czasu nie widziałam dzidziolka..

reklama
Fasolku gratuluję córuni!!!! :-)

Sensi pewnie wszystko będzie ok głowa do góry - wiem że łatwo się mówi ale podziwiam że tak długo wytrzymałaś. Ja mam usg na każdej wizycie z uwagi na zagrożenie - także co 3 tyg sie widzimy :-D

Do góry