reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ankami taką masz pogodę(u nas też taka) że grzech w domu siedzieć:zawstydzona/y: ale lepiej faktycznie jeszcze dziś sobie odpuść-a koledze powiedz że mu wlejesz na dupsko:laugh2::laugh2::laugh2:-niech się poczuwa do winy skoro zarazki roznosi!:szok::laugh2:

Kolor zielony śliczny hmmm..bo..czerwony, niebieski-to oklepane nie sądzisz??:tak::laugh2:

reklama
Marika, lać kolegi nie będę, bo wiele razy też mi pomagał, dobry człowiek z niego. A ja głupia jestem, że łaziłam do roboty, jak nie musiałam ;)

Zielony jest taki świeżutki i soczysty. Kiedyś jak mieszkałam jeszcze u rodziców, to w podobnym odcieniu miałam ściany w pokoju.

Marika fotelik bardzo fajny :) Spodobał mi się ;) no oczywiście, że zielony! My już na taki kolor pomalowalismy pokój dla Malucha... :) No, a wózki tez tylko w takim kolorze mi się podobają ostatnio... :)

Marika fotelik fajny ja kupiłabym właśnie czerwony. Mi wydaje się że te zielenie, beże, oliwki ogólnie kolory natury są takie oklepane jeżeli chodzi o wózki i foteliki. W Olsztynie co chwila widzę mamy z wózkami w tych kolorach. Ale kolor jak kolor najwazniejsze żeby był bezpieczny. :-)

Fajnie że macie podobne zdanie i gust :) Ja w ogóle lubię bardzo zielony kolor..jest taki spokojny, wycisza...a dwa Zebrra malowanie ścian w tym kolorze to strzał w dziesiątkę teraz te kolory są na topie-mimo tego nie są oklepane...bo ludzie wybierają odcienie koloru pomarańczowego-też ładny kolor.Ale tak jak pisze Ankami zieleń jest taka soczysta...chociaż przyznam że mi to też takie oliwkowe odcienie się strasznie podobają:):laugh2::tak:

Oj grubelku ja wszędzie widzę czerwień i pomarańczowy:)jak mamy spacerują z wózkami-nawet jedna i druga moja kumpela kupowały w hurtowniach wózki czerwone właśnie...przyznam że to też bardzo ładny kolor i podoba mi się zaraz po tym zielonym:tak: ale to kwestia gustu:) i tak jak piszesz bezpieczeństwo najważniejsze:tak:

Wszystko zależy czego kolor do czego ma pasować. Gdybym wybierała kolor ubrań dla siebie to zdecydowanie oliwkowy a nie ten soczysty zielony, ale już takie ściany czy wózek jak najbardziej. Z kolei u siebie ściany w przedpokoju mam czerwone do bólu, w dużym pokoju fioletowo-błękitne (pastelowe), ale już wydają mi się zbyt mdłe i chyba wzmocnię trochę te odcienie, natomiast w sypialni ściany są ciemnożółte (jaskrawe, takie jak ciemne żółtka jajek) a meble zielone i brązowe.
Jeśli chodzi zaś o ciuszki dla dziecka, to też nie zamierzam szufladkować kolorów według płci i wolałabym jakieś neutralne kolory :)

kolory...hmmm
uwielbiam pastele, Krzys ma pokój niebieskko zółty, ja sypialnie pomaranczowa z brazowym wyposazeniem, d.pokój zółty słoneczny i ciemne meble, kuchnia zółto niebieska i bananowy przedpokój,

siedziałam w wannie w aromatycznych olejakach....CUDOWNIE,polecam,
w Bialymstoku dość ciepło ok 9 stopni ale słoneczka nima, zapowiadaja na popołudnie......buuuuu

zero pomyslu na obiad, mam zupke krupniczek, swierzutki od mamy a na drugie chyba biala kielbaske zrobie z tuszona marchewka......

reklama
green is the best :tak:
wczoraj była w moim domku debata na temat koloru wózia - odpadły: czerwony, niebieski, granaty i inne ciemne; wybór padł na jasny zielony taki jakiś oliwkowy, no może coś piaskowego na lato, ale te piaskowe to jakieś takie nijakie :confused: ale może mi się zmieni :-p jak dowiemy się na co czekamy :)

sypialnia, gdzie będzie początkowo z nami dzidziuś mieszkał, jest żółta i bardzo słoneczna, a reszta domu to oliwka, beże, żółte ;-)

Do góry