reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Na początek bardzo wam dziękuje za odpowiedź:) już mnie oświeciłyście tylko ciekawe czy ja będę miała to badanie, byłam raz u nowej lekarki, 18 grudnia teraz idę za dwa tyg, ale ponoć ona nie robi co wizytę usg tylko co drugą-więc nie mam pojęcia co z tym badaniem.
KARINKA zazdroszczę takiego ładnego brzusia:happy:, pierwsze zdj nic nie widzę a na drugim bardzo wyraźnie:)
cieszę się że u was dziewczyny wszystko dobrze i wizyty przebiegły prawidłowo i radośnie;-)
MAM jeszcze jedną prośbę chciałabym mieć tego tickera ale nie wiem jak ....kompletnie się nie znam na "wydziwianiu":szok::-D:laugh2: pomocy!!!!!

reklama
karinka rozumiem:):happy:dzięki,
pije właśnie kawkę na którą ostatnio nie mogłam patrzeć- jest lepiej:)
tak czytam na forum jak te suwaczki się umieszcza wszystko jest napisane a dla mnie to czarna magia:sick:, miałam avatarka kiedyś i go zlikwidowałam a teraz nie potrafie umieścić nowego-co za baba ze mnie...ech

Ja juz po wizycie:) Badanie normalne ok pan doktor powiedzial ze wszystko z punktu medycznego jest ok;-) ale usg nie zrobil mam przyjechac na badanie do szpitala( czyli jeszcze na dopochwowe) 22.01 i wtedy sprawdzimy czy dzidzia sie rozwija prawidlowo i czy wszystko ok:-)

Aha i schudlam kilogram od ostatniej wizyty:tak: wiec brzuch ktory uwazam za poswiateczny jest juz raczej ciazowym:tak:

Cześć Dziewczyny i Chłopaki :)
Mam termin na 10-12 lipca. Wczoraj byłam na drugim badaniu USG i jak na ten etap (13 tydzień i 1 dzień) wszystko jest w porządku. Mam nadzieję, że tak będzie dalej i faktycznie stanę się lipcową mamą :)
A teraz serdecznie Was pozdrawiam

reklama
Do góry