reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam Was Kobietki :)

Karinka piękne zdjątka :) Dzidzia śliczna! Super, że wszystko w porządku!
Patina ja mam USG 12/01 i mój gin mówił mi, że przezierność karku bada się tylko dopochwowym...
Ankami witaj u Lipcóweczek, mam nadzieję, że bedzie Ci z nami miło :)
Marchewa dlaczego depresja?

reklama
Zebrra depresja, bo jestem strasznie zmęcozna, niewyspana, mam mnóswo pracy w szkole, brudne mieszkanie, stos niepoprasoanego prania i najgorsze to TYCIE i to że mi rośnie brzuch...

Dziewczyny...bardzo przyjemnie się Was czyta..bardzo!!ale dziś tak ...aż wyjątkowo...ponieważ moja siostra: też lipcówka 2007 :sick: :sick: ( VELONKA) rzadko tu zaglądała!.. straciła malucha właśnie tydzień temu w 12tc.... Ja jestem sierpniówka 2006... i :baffled: :baffled: :baffled: pomyśleć...i jak niewiele trzeba...aby stał się cud..zakiełkowała fasoleczka....i jak niewiele trzeba ...aby w sekundzie wszystko stracić...:-( :-(

Tak czy inaczej...DBAJCIE O SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patina ja mam USG 12/01 i mój gin mówił mi, że przezierność karku bada się tylko dopochwowym...
Ankami witaj u Lipcóweczek, mam nadzieję, że bedzie Ci z nami miło :)

Jak mi tu będzie, to się okaże ;)

A co do USG - ja już w 7tc miałam przez brzuch, a ostatnio w środę (13 tc) miałam drugie i właśnie sprawdzał mi przezierność.

FRUTISEK ja mogę Ci obiecać że będę dbała o nasze maleństwo bo z mężem bardzo pragniemy tego dzidziusia :tak: Pozdrawiam serdecznie

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Niema za co marika nad avatorkiem też popracujemy ale dopiero po niedzieli bo jutro robię urodzinki i niebędę mieć czasu.

tak się zastanawiam co z naszą listą lipcówek połowy dziewczyn nie ma, raz się pojawiły i koniec-ja mam datę zmienioną ale nie ma kto wnieść poprawek, może zrobię listę na nowo w nowym temacie i tylko te osoby które coś pisały więcej jak 4-5 postów co wy na to?
oczywiście jak znajdę czas, bo tam troszkę pisania jest:)a lista niby mało istotna ale czasami na nią patrze kiedy kto ma termin...

Marchewa - cieszę sie, zę w końcu się udało :) mam nadzieję, że i wygląd suwaczka jest ok - jak wolisz inny to napisz - zmienimy :)

marika - bardzo dobry pomysł :-)

Ja jeszcze nie czuję, że mi brzuch rośnie - cały czas się boję, ze coś moze być nie tak od ostatniego USG - ale jak sie uda to już w poniedziałek będę miała nowe foto z USG :-)

reklama
hej
Pozdrawiam serdecznie czytam sobie właśnie co piszecie..... ja rodziłam w lipcu 2005.... a moja koleżanka też będzie lipcóweczką 2007. Może się do Was odezwie......
Powodzenia

Do góry