reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam Was Kobietki :)

Karinka piękne zdjątka :) Dzidzia śliczna! Super, że wszystko w porządku!
Patina ja mam USG 12/01 i mój gin mówił mi, że przezierność karku bada się tylko dopochwowym...
Ankami witaj u Lipcóweczek, mam nadzieję, że bedzie Ci z nami miło :)
Marchewa dlaczego depresja?

reklama
Zebrra depresja, bo jestem strasznie zmęcozna, niewyspana, mam mnóswo pracy w szkole, brudne mieszkanie, stos niepoprasoanego prania i najgorsze to TYCIE i to że mi rośnie brzuch...

Dziewczyny...bardzo przyjemnie się Was czyta..bardzo!!ale dziś tak ...aż wyjątkowo...ponieważ moja siostra: też lipcówka 2007 :sick: :sick: ( VELONKA) rzadko tu zaglądała!.. straciła malucha właśnie tydzień temu w 12tc.... Ja jestem sierpniówka 2006... i :baffled: :baffled: :baffled: pomyśleć...i jak niewiele trzeba...aby stał się cud..zakiełkowała fasoleczka....i jak niewiele trzeba ...aby w sekundzie wszystko stracić...:-( :-(

Tak czy inaczej...DBAJCIE O SIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Patina ja mam USG 12/01 i mój gin mówił mi, że przezierność karku bada się tylko dopochwowym...
Ankami witaj u Lipcóweczek, mam nadzieję, że bedzie Ci z nami miło :)

Jak mi tu będzie, to się okaże ;)

A co do USG - ja już w 7tc miałam przez brzuch, a ostatnio w środę (13 tc) miałam drugie i właśnie sprawdzał mi przezierność.

FRUTISEK ja mogę Ci obiecać że będę dbała o nasze maleństwo bo z mężem bardzo pragniemy tego dzidziusia :tak: Pozdrawiam serdecznie

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

Niema za co marika nad avatorkiem też popracujemy ale dopiero po niedzieli bo jutro robię urodzinki i niebędę mieć czasu.

tak się zastanawiam co z naszą listą lipcówek połowy dziewczyn nie ma, raz się pojawiły i koniec-ja mam datę zmienioną ale nie ma kto wnieść poprawek, może zrobię listę na nowo w nowym temacie i tylko te osoby które coś pisały więcej jak 4-5 postów co wy na to?
oczywiście jak znajdę czas, bo tam troszkę pisania jest:)a lista niby mało istotna ale czasami na nią patrze kiedy kto ma termin...

Marchewa - cieszę sie, zę w końcu się udało :) mam nadzieję, że i wygląd suwaczka jest ok - jak wolisz inny to napisz - zmienimy :)

marika - bardzo dobry pomysł :-)

Ja jeszcze nie czuję, że mi brzuch rośnie - cały czas się boję, ze coś moze być nie tak od ostatniego USG - ale jak sie uda to już w poniedziałek będę miała nowe foto z USG :-)

reklama
hej
Pozdrawiam serdecznie czytam sobie właśnie co piszecie..... ja rodziłam w lipcu 2005.... a moja koleżanka też będzie lipcóweczką 2007. Może się do Was odezwie......
Powodzenia

Do góry