reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej,

no ja mam nadzieje, ze pogoda sie sprawdzi i na Pomorzu jutro bedzie miły chłodek.
Moj gin dzisiaj stwierdzil ze to nawet mam lekki obrzek ... no ale pozostałe wyniki ok, wiec to po prostu skutek upałów ...

U mnie żadnego rozwarcia bo juz chcial mi umilic czas masazem szyjki ... samo sprawdzanie bolało, wiec nie chce wiedziec jakie to musi byc uczucie przy tym masazu :no: dostałam zwolnienie na nastepny tydzien i jesli nic sie nie wydarzy do nastepnej soboty to w ndz mam sie pojawic na oddziale ... i wtedy beda myslec co i jak ...

mam dosc na dzisiaj ... bobasku wyłaź ...

reklama
Hej dziewczyny , ja nadal 2 w 1 ale juz niedlugo .Wczoraj bylam u ginekologa , mam rozwarcie na centymetr , z zuzanka wszystko w porzadku , ale wazy malutko bo 2840 g .Dostalam skierowanie do szpitala na 23 lipca na wywolywanie porodu , lekarz stwierdzil ze juz czas zakonczyc ciaze bo dzidzia zdrowa a po mnie widac , ze bardzo sie mecze ...prawie mu zemdlalam wczoraj !
Czyli 23 lipiec 2007 godzina 13 mam wywolywany porod! hurrrrrrrrra

Natalia no to super, jeszcze pare dni i malutka bedzie juz z drugiej strony brzuszka:-) No chyba ze sama postanowi jednak wczesniej wyjsc do mamusi:-) Tak czy siak, do pon. nie daleko.
Rozdwajajcie sie kochane:-)

U mnie pogoda dobra, bo jest cieplutko, a niema upalow.
W weekend jesli bedzie ladnie pojdziemy na pierwszy spacerek, bo pomimo letniej pory, wole odczekac chociaz ten tydzien, a w przyszly weekend idziemy z malym na pierwsza impreze (slub znajomych):-)

Milego dnia zycze!

No to fajnie, ze Zuza zdrowa i ze lekarz taki miły hihi ja chyba wczoraj za dobrze wygladalam ze sie nade mna tak nie zlitował :-( musze nadal grzecznie czekac ... ja tez patrze na ten moj wozek i juz bym chciala nim jak dumna mamusia jezdzic z malenstwem :crazy: a tu tylko czekac .... ghrrwhrrr

Witam,
dzis po wizycie u gina na ktg wyszly skurcze nawet do 70 ale tylko jeden a pozastale okolo 40.W piatek ponownie musze sie zglosic na ktg ale teraz to juz poiprosze o skierownie na wywolanie.

Upaly niemilosierne nogi mam tak opuchniete ze tylko lezec:-(

reklama
Do góry