reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Ja tez! Ja tez!

Najszczersze gratulacje dla
Buziaczka! :-) :tak: Tak czulam,ze juz urodzilas (nawet pisalam o tym na "Brzuszkach" :-p :-D). Trzymajcie sie cieplutko i szybko wklejac mi tu zdjatka Corci! :-) :tak: :-)

reklama
No to i ja pogratuluję rozdwojonej mamusi!!!!! Oby mała zdrowo rosła!! i była grzeczna!

Witam też nową lipcówkę! Moniczkę:) (cóż za piękne imię! jak moje:-D;-) )

Nie wiem czy wiecie ale Nicoya w szpitalu wczoraj była u lekarza i ma rozwarcie na 2 cm....więc może dziś coś ruszy:tak:

Nasza Zebrra ma dziś wyjść z Jasiem ze szpitala-aż jestem cieka jak ten jej bąbel wygląda....tyle się dziewczyna nacierpiała..

A ja dziś ciężka noc-mały wojował, szukał towarzystwa, noszenie gadanie do niego tip-teraz padam na pysk...:confused2::-p a on smacznie śpi...

Buziaczku,

TO gratuluję z całego serca :-) Wreszcie po tak długim oczekiwaniu dostałaś swoją upragnioną córcię ...

A ja tu jeszcze sie ledwie kulam a to za sprawą tych upałow, no ile można do 23 panują nieziemskie upały, bo wczoraj było jeszcze ponad 30 st C, w domu siedze w ciemnosciach z miskami wody :-)i wiatrakiem a i tak jest 27, co prawda na zewnatrz prawie 10 st wiecej ... :sick: byłam dzisiaj odebrac wynik moczu i dzieki Bogu wszystko ok ale i tak jestem spuchnieta i mam na nogach uczulenie ciązowe , takie urocze czerwone swędzace krostki ... jeszcze tylko dzisiaj przejechac do lekarza ... przydałaby sie jakas chlodzaca bielizna :rofl2:

Niech te upaly sie skoncza ... i pomyslec ze nasze pociechy w brzuszkach dobrze sie bawia przy takich temperaturach ...

poprawka Nicoya jutro idzie do szpitala-ja bym ją już tam posłała:) niech się rozdwaja! ile można się męczyć!;-)

witam:-)
Dzis mija moj termin a mala jak nic swietnie sie czuje w moim brzuszku:tak:

Buziaczku gratuluje niech Blanka szybciutko i zdrowo rosnie:-) a Ty szybko wracaj do siebieczekam na relacje z porodu

Natila mam nadzieje ze jutro rodzisz:tak:;-)

dzis upal nogi jak zwykle spuchniete siedze w domu i dzis mnie strasznie bopla miesnie brzucha:-(

bylam u kumpelki i jej miesieczna coreczka jest boska a ja kiedy???

Teraz biore sie za salatke z tunczyka

Pije jak "wielbladzica":-D jutro jade do lekarza na 11 mam nadzieje ze uslysze cos milego i zaskakujacego a jak nie to moze poprosze o skierowanie na wywolanie porodu bo opuchlizna nie daje mi normalnie funkcjonowac:-(

reklama
Gratulacje dla BUZIACZKA !!!!!!!!!!

A ja dalej nic, jest tak strasznie gorąco, że nie daję rady. Mogłoby się coś ruszyć bo ile można nosić dzidzię. Jeszcze jakiś hemoroid mi wyskoczył żeby było do kompletu :no::angry::sick::sick::sick:. Mam już pomału dosyć. Idę pod wiatrak.

Do góry