reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Patina, Nusia, Zeberka GRATULUJE

Ja dzis tez myslalam ze sie ropzlece a tu nic przez 4 godziny mialam skurcze co 5 minut i niestety ustalo:-( a nadzieje mialam ze to bedzie dzis:-D:-D:-D

HEj,

dołaczam sie do gratulacji dla prawdziwych Mamusiek :-)

Anka,

A to Ci bobas psikusa zrobił, takie skurcze i nic ... :rofl2: u mnie kompletnie nic ... codziennie rano szukam zwieszonego brzucha a on dzielnie wysoko się unosi :-pdzisiaj zrobiło sie upalnie wiec mam stopy i dlonie slicznie spuchnięte ... jutro ma byc jeszcze cieplej to chyba posiedze w domu :-D

Agnes niestety ale moja Mala sie nie pcha za barzdo tylko chyba chciala powiedziec ze wkroitce mnie to czeka:-D:-D:-D

Ja jestem tak spuchnieta ze nawet jak rano wstaje to siebie nie poznaje sama sie smieje z siebie .
Jutro ma byc rozwiezx upalnie wiec cniewiem co bede robila chyba w lodzie lezala:-D:-D:-D

Teraz mykam juz spac
Spokojnej nocy;-)

Wow, kolejny mały facet na tym świecie ! Suuper !

Dziewczyny,

jak tam ? puchniecie ? :) Tu od rana 30 st C a ja po krotkiej wizycie na balkonie mam dość. Ten dzień nie zapowiada sie raczej przyjemnie bo bede w domu jak w izolatce :/

MOże arbuzik ukoi moje cierpenia hihi

Alkmeno gratuluje

Ja niestety dzis w izolatce jak to Agnes napisala Upal 32st w cieniu na balkonie nie siedze bo w domku przy wiatraku chlodnmiej i z woda w rece:tak:

Skurczy brak wiec niezapowiada sie rozdwajanie:-D

reklama
Do góry