reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Oczywiscie ze ich sprawa, ich wybor:)
Podejrzewam ze Kasiulec na dniach sie odezwie i wszystko nam opisze.
Pozdrawiam

Anka no jak rodzinka w domku, to czas szybko plynie, milo ze dajesz znac na biezaco:)

reklama
Nusia staram sie jak moge:-)
Dzis jestem bardzo wyczerpana mam nadzieje ze wkoncu sie rozdwoje bo nie mam sil i cala spuchlam dzis nawet na buzi jestem spuchnieta:-( wygladam jak amfibia:-D:-D

Anka26.07- Rozumiemy Cie. Ciesz sie rodzinka, moja jest strasznie daleko i nie widze ich na codzien (ostatni raz w lutym)a teraz naprawde za Nimi tesknie.
Ja tez dzis strasznie spuchlam jak nigdy :szok:
Palce u rak :sorry: i nogi strasznie bola ...uaaa masakra ale nie jest za cieplo wiec nie wiem czemu ...i ciagle glodna ...:zawstydzona/y::nerd:
Zycze szybkiego rozdwojenia ,obys nie doczekala tego dnia co Ja .:no:

Niusia 23 - Kasiulec byla dzis aktywna o 15 . Ciekawe czemu sie nie odezwala u Nas??:dull:

Anka, Buziaczek wspolczucia, ja odpukac nie puchne, jedynie co troche mi noga dretwieje:no:
Dokladnie tak Aniu, ciesz sie rodzinka:-) Moja odwiedzi mnie dopiero we wrzesniu.
Buziaczku jesli chodzi o innych uzytkownikow, tak jak pisalysmy...bez komentarza;-)
Kasiulec gdzie sie podziewasz? Zdradzasz nasz watek lipcoweczek?:-) Jak Twoja niedzielna wizyta w szpitalu, masz juz malenstwo przy sobie?

Anka, Buziaczek wspolczucia, ja odpukac nie puchne, jedynie co troche mi noga dretwieje:no:
Dokladnie tak Aniu, ciesz sie rodzinka:-) Moja odwiedzi mnie dopiero we wrzesniu.
Buziaczku jesli chodzi o innych uzytkownikow, tak jak pisalysmy...bez komentarza;-)
Niusia23 -Ciesz sie Kochana:tak: wiesz jakie to okropne,meczace uczucie..:dull::sorry::-( Mi tez dretwieja nogi i rece a w szczegolnosci w nocy.. masakra poprostu.Bez komentarza :tak:

czesc Lipcóweczki,

Ja mam na stałe lekko spuchniete ręce i nogi juz od jakiegoś czasu i narazie nie jest gorzej ;-)
dzisiaj miałam dzien dziecka i pani zrobiła mi sliczny pedicure i brewki ;-) moze jakis przystojny lekarz zlituje sie nade mna i pomoze szybciej wydostac synusia ... w kazdym razie oby to nie zeszło zanim znajde sie na porodowce ...

jutro zaczynam myć okna, bo juz obsesyjne mysli o sprzataniu za mna chodzą ... moja bratowa stwierdziła, ze to tez u niej przyszlo i zwiastowalo rychly porod hihi

ogólnie byłoby dobrze, gdyby nie ta zgaga ... co za paskudztwo ...

musze sobie znalezc zajecie jakies bo tak czy siak to predzej niz o 2 nie zasne ... a wczoraj polozylam sie o 23 ... i lezałam, i lezałam , 3 razy wc zaliczyłam ... az wreszcie wybiła ta godzina i niepostrzezenie odpłynełam ... :elvis: to chyba synek robi mi testy czy aby nie zasne przy karmieniu i jak dlugo moge czuwac :szok:

AgnesBest ja czuje zmeczenie na maxa, o 22 klade sie do lozka myslac no wkoncu zasne, ale co...jak Ty 2 albo i pozniej zasypiam, a przez te godziny krece sie z boku na bok, albo komp, albo jedzenie, i tak dzien w dzien:wściekła/y: a raczej noc w noc:wściekła/y:
Ja rowniez zaczynam wiecej fizycznego wysilku, zeby maly wyszedl o czasie:tak: Dzis polozna mi powiedziala ze moge myc podloge na kolanach, albo skakac na pilce, wiec zaczynam:tak:
A jesli chodzi o wyglad, to ja poczekam az urodze, wtedy poszaleje, fryzjer, kosmetyczka,itd,itp...:)

Oby Laski na Was to podzialalo naprawde... bo na Moja Blanie nic nie dziala:wściekła/y::no::szok::-( szkoda!
Moze jutro polozna na Nia zadziala ...przestraszy sie i wyjdzie do Mamuski.:tak::-D:blink:a jak nie to dopiero w szpitalu...beda dzialac:szok::-(.
Tylko pamietajcie ze bez przesady:no:, bo jednak jestescie w ciazy i ostroznie tam z myciem okien zeby zadna nie spadla lub cos innego tfu tfu, chociarz Ja nie bylam delikatna ani za bardzo ostrozna a Blania siedzi dalej ... he he

ale Mi palce spuchly nie moge zdjac pierscionka zreczynowego...:szok::szok::szok::sorry::sorry:alaaa

reklama
hej,

umyłam 3 okna, powiesiłam 2 firanki, w tym tę dla synusia ( może to go powstrzymywało hihi ) i narazie nie czuję żadnych efektów ... :-(zaczeło padac ale na szczescie pada pionowo to mi nie upaskudzi okien ;-)nawet czesciowe porządki w szafkach kuchennych zrobiłam ...

Buziaczek1626,
czyzby juz ? ... Trzymam kciuki

Do góry