reklama
Gratuluje kolejnej Mamusi.Dziś Bazylia urodziła Marcela, 2900 g i 52 cm Ogromne gratulacje!
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
Kasiu WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!
sama dziekuje Wszystkim za ochy i achy;-) Corcia jest przekochana..
a porod bede wlasnie opisywac.. tylko nie bylo za kolorowo wiec..
sama dziekuje Wszystkim za ochy i achy;-) Corcia jest przekochana..
a porod bede wlasnie opisywac.. tylko nie bylo za kolorowo wiec..
Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Bazylia ogromniaste gratulacje:-)
No Dziewczyny,
gratuluje pociech i powiększenia liczby mieszkańców naszej planety ;-)
Macie fajnie, ze juz po , ja dzisiaj probuje się uporać z kłującymi bólami pośladków i sama nei wiem już czego... czyżby moje stare kości miały dość dzwigania :-)
Oglądam film o mężu ' doskonałym ', podobno na faktach ... popijam meliskę i mam nadzieję na spokojny sen ... czego Wam wszystkim życzę
Jutro czeka mnie rodzinna wizyta, moje 3 letnie bratanice zrobia najazd ... drzyj moje mieszkanko ... torcik jogurtowy już w lodówce zastyga ... i czeka na małe żarłoki
gratuluje pociech i powiększenia liczby mieszkańców naszej planety ;-)
Macie fajnie, ze juz po , ja dzisiaj probuje się uporać z kłującymi bólami pośladków i sama nei wiem już czego... czyżby moje stare kości miały dość dzwigania :-)
Oglądam film o mężu ' doskonałym ', podobno na faktach ... popijam meliskę i mam nadzieję na spokojny sen ... czego Wam wszystkim życzę
Jutro czeka mnie rodzinna wizyta, moje 3 letnie bratanice zrobia najazd ... drzyj moje mieszkanko ... torcik jogurtowy już w lodówce zastyga ... i czeka na małe żarłoki
Ja nie dawno wstalam - mala drzemka ..Oglądam film o mężu ' doskonałym ', podobno na faktach ... popijam meliskę i mam nadzieję na spokojny sen ... czego Wam wszystkim życzę
Tez ogladam ten filmik;-)
Mmmmmm. torcik cos pysznego ale Mi ochotki narobilas..chyba bede musiala cos sama upichcic...jesli mozesz i nie bedzie to klopotem wklej przepisik na taki torcik. z gory dziekuje...;-)
a teraz zmykam sie szykowac do tesco 24h jak wroci Moj jedziemy po truskaweczki ...i cos dobrego.pozdrawiam zycze przespanej nocki ...a sobie zycze wyladowania na porodowce
Buziaczku1626,
Mój wyrób to w połowie półprodukt Torcki jogurtowy Dr Oetker, tj. proszek, do którego dodałam mleka, 2 jogurty naturalne, potem owoce. Przelałam do tortownicy i wsadziłam do lodówki. Ale mam chyba gdziesz też coś w stylu sernika na zimno, gdzie to się robi od podstaw ... Dobra, lecę teraz na mini zakupy ... dokończyłam sprzątanie to teraz przygotuję obiad i legnę na kanapie, czyli tak jak zwykle gdy sobie popracuję troszkę.
Ciekawe czy urodziłas juz w nocy ?
Mój wyrób to w połowie półprodukt Torcki jogurtowy Dr Oetker, tj. proszek, do którego dodałam mleka, 2 jogurty naturalne, potem owoce. Przelałam do tortownicy i wsadziłam do lodówki. Ale mam chyba gdziesz też coś w stylu sernika na zimno, gdzie to się robi od podstaw ... Dobra, lecę teraz na mini zakupy ... dokończyłam sprzątanie to teraz przygotuję obiad i legnę na kanapie, czyli tak jak zwykle gdy sobie popracuję troszkę.
Ciekawe czy urodziłas juz w nocy ?
anka26_x_07
Mama Laury :)
Witam,
u mnie pogoda do niczego:-(
Nic sie nie dzieje wlasnie wrocilam do domku i melduje ze jestem 2 w 1:-)
u mnie pogoda do niczego:-(
Nic sie nie dzieje wlasnie wrocilam do domku i melduje ze jestem 2 w 1:-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
"Nasi chłopcy są na świecie. 1-Xavier, 2800gram, 50cm, o godz. 10.38. 2-Olivier, 3200gram, 50cm, 10.40. Czujemy się dobrze a cesarka nie była taka straszna"
Anulka26 rozdwojona a nawet roztrojona
Anulka26 rozdwojona a nawet roztrojona
reklama
My wciaz czekamy...4 Dzien po terminie :-(!
I co najgorsze nic szczegolnego sie nie dzieje...Wczoraj sie polozylam spac z bolem kregoslupa i podbrzusza...bylam juz naprawde dobrej mysli ze cos sie rozkrecia tu cisza ...moze 13 bedzie szczesliwym dniem ...oby:-(a co sie dzieje z Kasiulec81? Chyba juz urodzila albo rodzi ma ktoras z Nia kontakt??
Anulka26 - Gratulujemy ..2 Synkow bardzo dorodni z Nich Mezczyzni.Zycze szybkiego powrotu do domciu i duzo duzo zdrowka..czekamy na pierwsze zdjecia i opis oraz wrazenia z porodu.
Agnes- Nie nie urodzilam jeszcze ..ale juz bylam dobrej mysli...naprawde.
A Jak sie czuja Mamusie rozdwojone? Jak Malenstwa? Co u Was ??;-)
I co najgorsze nic szczegolnego sie nie dzieje...Wczoraj sie polozylam spac z bolem kregoslupa i podbrzusza...bylam juz naprawde dobrej mysli ze cos sie rozkrecia tu cisza ...moze 13 bedzie szczesliwym dniem ...oby:-(a co sie dzieje z Kasiulec81? Chyba juz urodzila albo rodzi ma ktoras z Nia kontakt??
Anulka26 - Gratulujemy ..2 Synkow bardzo dorodni z Nich Mezczyzni.Zycze szybkiego powrotu do domciu i duzo duzo zdrowka..czekamy na pierwsze zdjecia i opis oraz wrazenia z porodu.
Agnes- Nie nie urodzilam jeszcze ..ale juz bylam dobrej mysli...naprawde.
A Jak sie czuja Mamusie rozdwojone? Jak Malenstwa? Co u Was ??;-)