reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Hej,

Przyłączam się do gratulacji dla Mamy 2chłopców :-)
Ja nadal sie kulam i zaczynam się zastanawiać nad pierdołami ... co wyparzyć przed użyciem a co nie, co wziąść małemu do szpitala a co nie ... moja torba jest spakowana ... no ale nei wiem ile tam chłopak ma wzrostu a ma szanse po rodzicach na conajmniej 60 od razu :) ;-)w szpitalu sa jakies rzeczy na początek i taka juz jestem zakrecona od myslenia na ten temat ze sama nie wiem ... zwlaszcza, ze opieka poporodowa w moim szpitalu jest na roznym poziomie, wiec do tego wszystkiego dochodzi jeszcze przerażenie ... czy ja tez trafie na takie 'miłe' panie

Witam.
Ale wieje pustkami, ojoj dziewczyny co z Wami?
U mnie dzis pochmurno, ale cieplo. Bylam u poloznej wszystko jest dobrze, tak wiec pozostaje grzecznie czekac:tak:
AgnesBest ja juz tez spakowana, a dla malego wzielam jedno 56 i 62, aczkolwiek my rowniez jestesmy wysocy wiec niewiem czy to 56 sie przyda, ale na wszelki wypadek kupilismy jedna sztuke;-)
Buziaczek o tej godzinie jeszcze sie nie pokazalas? Kochana czyzbys wyladowala na porodowce? Jesli tak, to doczekalas swojego wielkiego dnia:-)

Buziaczek o tej godzinie jeszcze sie nie pokazalas? Kochana czyzbys wyladowala na porodowce? Jesli tak, to doczekalas swojego wielkiego dnia:-)
Kochana nadal jestem w domciu..:sorry::dull:
Nic sie nie dzieje :-(..jutro mam wizyte u poloznej o 11h dowiem sie co dalej:confused::rolleyes:, Napisze jak wroce jesli mnie nie bedzie do poznego wieczora to oznacza tylko jedno jestem w szpitalu.
...moze dostane termin wywolania, a moze skierowanie do szpitala(tam bede czekac na Blanke) i juz nie wroce do domciu? Sama nie wiem jak mam myslec...i co Mnie jutro czeka. Moze Mnie skieruje na masaz szyjki jak jedna kolezanke z BB mieszkajaca w Anglii.Jesli nie to 12 dzien po terminie -wywolanie. :ninja2:
Smutno Mi troche bedzie,jak Moj organizm sam nie zacznie rodzic tylko przez wywolanie i z pomoca lekarzy...:sad::unsure:
Straszna pustka i nuda na tym watku sie zrobila...slyszalyscie o czworaczkach z Pl.:-):rolleyes2:to dopiero szczescie...

Dzieki Niusia , napewno napisze jak tylko wroce i bede miala czas:tak:.
Szkoda..na innych watkach jest ciekawie i dzieje sie cos:-p...nawet Mamusie te co urodzily nie dawno pisza cos:tak::tak:...rzadko ale raz dziennie jakas tam napewno zajrzy i cos nastuka od Siebie .a tu ...jedna wielka cisza, nuda i pustka ...
Kasiulec 81 - Chyba urodzila Krzysia?...:-)

Buziaczek no wiec wlasnie, nie wieze w to zeby nie miec nawet 10min w ciagu calego dnia na napisanie paru slow...moim zdaniem poprostu dziewczyny siedza na zamknietym, co juz zreszta kiedys pisalam.
Jesli chodzi o Kasiulec, to nie jestem pewna bo niemam z nia kontaktu, ale mam wrazenie ze urodzila, gdyz w niedziele miala isc do szpitala i do tej pory sie nie odezwala a bywala regularnie, wiec podejrzewam ze maly Krzys jest juz po drugiej stronie brzuszka.

Buziaczek no wiec wlasnie, nie wieze w to zeby nie miec nawet 10min w ciagu calego dnia na napisanie paru slow...moim zdaniem poprostu dziewczyny siedza na zamknietym, co juz zreszta kiedys pisalam.
Jesli chodzi o Kasiulec, to nie jestem pewna bo niemam z nia kontaktu, ale mam wrazenie ze urodzila, gdyz w niedziele miala isc do szpitala i do tej pory sie nie odezwala a bywala regularnie, wiec podejrzewam ze maly Krzys jest juz po drugiej stronie brzuszka.
Napewno by znalazly 10min .:rolleyes:
Trudno sie mowi to Ich sprawa...niech siedza:dull::confused2::confused2: jak nie maja ochoty dzielic sie z Nami Swoim doswiadczeniami, emocjami, radosciami, smutkami itp..
Damy rade. he he bedziemy watkiem w ktorym beda sie udzielac 4 osoby ..;-):wink:a wkrotce dojda do Nas nowe Mamusie i jakos sie rozkrecimy..:wink:
Ja tez nie mam z Kasiulec kontaktu:hmm:...zaraz zobacze kiedy ostatnio sie udzielala na bb. Fajnie jej pewnie..ma juz Krzysia przy Sobie.:rofl:
pozdrawiam..:yes:

reklama
Witam,
ja dopiero teraz dostalam sie do kompa.Caly dzionek jakos mi szybko minol. Zakupy gotowanie obiadu no i na lotnisku - odwozilismy bratanka Mojego. U Nas nic sie nie dzieje wczoraj skurczyki ale nieregularne a dzis cisza.
Ja tez tu zagladam tylko ze mam rodzinke i malutko czasu ale zawsze znajde chwilke zeby cos napisac.
Trzymam kciuki:tak:

Do góry