Niusia _23
Lipcowa Mamusia Victora
Anulka26 Gratuluje chlopcow!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana nadal jestem w domciu..:dull:Buziaczek o tej godzinie jeszcze sie nie pokazalas? Kochana czyzbys wyladowala na porodowce? Jesli tak, to doczekalas swojego wielkiego dnia:-)
Napewno by znalazly 10min .Buziaczek no wiec wlasnie, nie wieze w to zeby nie miec nawet 10min w ciagu calego dnia na napisanie paru slow...moim zdaniem poprostu dziewczyny siedza na zamknietym, co juz zreszta kiedys pisalam.
Jesli chodzi o Kasiulec, to nie jestem pewna bo niemam z nia kontaktu, ale mam wrazenie ze urodzila, gdyz w niedziele miala isc do szpitala i do tej pory sie nie odezwala a bywala regularnie, wiec podejrzewam ze maly Krzys jest juz po drugiej stronie brzuszka.