Witam .
Jak sie macie Lipcoweczki? Jak samopoczucie? Widze ze noce nieprzespane:-( Nas mecza, Ja tez dzis nie za najlepiej spalam, ale to dlatego ze okno mialam zamkniete i duszno(+czuwam oczekuje 1 znakow), gorco Mi bylo
(Mojemu zawsze jest zimno i musi miec zamkniete..)...wieczorem poszlam z bolem brzucha spac, jak na @ ale nie bralam nic przeciwbolowego bo myslalam ze moze sie cos zacznie Ja juz dwa dni po terminie w piatek 13 mam wizyte u poloznej ciekawe co powie? moze do szpitala Mnie wysle? Moze jakis termin wywolania dadza:dull:...chociarz tutaj sa za jak najbardziej naturalnym porodem
i dopiero po 12 dniach po terminie beda wywolywac i co kolwiek robic (chyba zwariuje do tego czasu)
ale wczesniej zmusza moj organizm do naturalnego porodu.
Wspomniala cos o jakis specjalnych cwiczeniach fizycznych:dull: - ale skoro Mi nie pomaga sprzatanie, bieganie, podskakiwanie, spacerowanie, sex, podnoszenie, picie herbat,jezdzenie samochodem po wertepach i mycie okien oraz podlog na kolanach to juz chyba nic sie nie da zrobic samemu fizycznie?!
Martwie sie juz strasznie dlaczego Moja Corcia sie nie urodzila do tej pory boje sie wywolania...
:-
szok: Z kazdego dnia na dzien po terminie czuje Mniej ruchow
, ale sa ..
ale znacznie mniejsze...boje sie o Corcie bo po terminie juz inaczej wszystko funkcjonuje..nie tak jak przed..:-
-
no:
Nie zycze nikomu zyc w takim stresie i niepokoju ..obyscie urodzily wszyskie w terminie lub nawet przed.
Pozdrawiam busiaczki
a gdzie podziewa sie
Kasiulec81? urodzila juz ?
;-)