reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

po porodzie ma sobie wziasc ok.2tyg urlopu, zebym nie byla sama, tak wiec w moim przypadku nie pojdzie w odstawke, a wrecz przeciwnie mysle ze jeszcze bardziej sie do siebie zblizymy

Moj Kotek tez Sobie bierze prawie miesiac wolnego(zeby byc w komplecie i moc sie cieszyc ta wspaniala chwila)to bardzo dobry czas dla Calej rodzinki - zbliza bardzo + do tego odwiedziny znajomych i rodzinki sa meczace po porodzie jesli jest sie Samemu.We dwoje zawsze to lepiej i lzej.
Tatus moze sie spelnic w swojej roli i wreszcie poczuje Dzieciatko, bo przez cala ciaze nie czuje tej bliskosci tak jak My.
Oni tak naprawde staja sie Tatusiami z chwila urodzenia sie dziecka i 1 trzymania na raczkach - tak powiedzial moj gin w Pl. My sie stajemy Mamusiami z chwila gdy sie dowiemy o ciazy i gdy poczujemy 1 ruchy..:)
Dobranoc zycze wszystkim spokojnej i przespanej nocki buski pa rozdawjajmy sie juz no no Dzieciaczki do roboty...

reklama
Ja oczywiscie jak codzien jestem juz wyspana:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale mnie wnerwiaja te bezsenne noce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i znowu nic ale nie szkodzi jutro chce jechac przeciez wieczorem:-):-D:-):-Dja tez jestem z moim bardzo mocno zwiazana i nie pujdzie w odstawke a wrecz przeciwnie:-D:-):-D:-)on jest do mnie bardzo dobry mialam cholerne szczescie:-):-):-)pozdrawiam i zycze milego dnia

Witam się w deszczowy czwatrek:-):-)

a co do anorkowego tatusia to był z nami dużo wcześniej tylko nie wszystkie pamiętaja;-);-);-);-)

jako że marika się tu też udziela a prosiła mnie o pośredniczenie w dostarczaniu wiadomości uprzejmie donoszę :-D:-D że wczoraj ok godz 19 urodziła przez CC ślicznego 3700 gramowego faceta, oboje czuja się dobrze i fuksiara ma już wszystko za sobą :-D

No proszę jak Marika się pięknie sprawiła :-D
gratulujemy urodzonego 4-go lipca :-)
Marika szybko wracaj do siebie... i do nas też. Ale ekstra,że masz synusia już obok siebie :-):-):-)

a jeśli o zeberrkę chodzi to biedna po masakrycznych przejściach ma odpoczywać do poniedziałku kiedy to czeka ja kolejna próba wywoływania... ona niestety takiego fuksa jak marika nie ma...

Nicoya dziekuje za info.

Marika
GRATULUJE SYNKA!:-) Zycze Wam zdrowka i pokaz sie u nas jak tylko bedziesz miala wolna chwilke.

Jesli chodzi o Zeberke wierzymy w nia Wszystkie, prawda dziewczyny, niech sie kochana trzyma, wszystko bedzie dobrze jestesmy z nia.

Buziaczek1626 -dzieki za miłe słowa. To jest szczera prawda. Od chwili gdy zobaczyłem Konrada, mogłem go wziąść na ręce nie wyobrażam sobie życia bez niego.No przynajmniej na jakieś kilkanaście lat ;) A co do jego mamy - naprawdę coraz bardziej sie do siebie zbliżamy. To dopiero są więzi rodzinne.

Odnośnie zebberki nawet nie wiecie jak mi jej żal. byłem z Negri na indukcji - już jedna potrafi zbić ze zmysłów - a facetowi serce sie kraje jak to widzi. trzymamy kciuki za Ciebie - i szybkiego rozwiązania.

Kasia@25 -popieram - a na bezsenne noce - liczymy baranki..... ;)

Niusia _23 - już dawno tu jestem - tylko na koncie Negri pisałem :) a nie tylko staram się wam coś wypominać - ale i również pomagać - z męskiego punktu widzenia.

reklama
Amorkowy tatusiu tego nie moglam przewidziec ze udzielales sie pod kontem Negri:-D
Ja bardzo chetnie poczytam Twoje wypowiedzi, zawsze to inny punkt widzenia jak sam napisales:tak: A wczoraj tak napisalam bo poprostu smiesznie to wygladalo, ze jedna z nas napisala negatyw na mezczyzne i odrazu sie mezczyzna pokazal:-)
Tak jak buziaczek i Ty piszesz ja rowniez uwazam ze dziecko bardzo zbliza rodzicow:-)

Do góry