reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Witam,
ja zasnelam dpiero kolo 4, tak wiec niedawno wstalam, poki co mam strasznego lenia, nic mi sie niechce. Co do gotowania, to ja nie zamrazam, bo moge liczyc na mojego M on bardzo lubi gotowac wiec niema z tym problemu:tak:
Anka co do jedzenia podczas karmienia, podaje link w ktorym jest napisane co wolno a czego nalezy sie wystrzegac.

Komitet Upowszechniania Karmienia Piersi

Witam Dziewczyny
Jak sie macie? Jak samopoczucie?
U Mnie bardzo dobrze, zero jakich kolwiek dolegliwosci porodowych ani nic.

Noce przesypiam bardzo dobrze dzis nawet spalam do 11-30 he he..oczywiscie jak wszystkie wstaje 2 -3 razy na siusiu ale ogolnie Ok.
Mala spi razem ze Mna budzi sie jak wstaje do Wc-nie zawsze, i podkopie ze idzie razem ze Mna he he a potem usypia grzecznie..w dzien daje popalic i na wieczor.;-)

Ja rownierz nie musze nic mrozic.. bo Tesciowa mam pod reka i Siostre M tez wiec jest duzo rak do obiadkow. he he

Kasia@25 - Zycze Ci tego bys urodzila na weekendzie. ;-)Ja bym bardzo chciala by Blaneczka urodzila sie w swoja sliczna date..ale chyba bedzie pozniej.
A jakie masz objawy porodu ze tak mowisz?
Czy instynktownie? Oby bylo ak jak mowisz ..wtedy sie moze ruszy i polecimy wszystke he he

Niusia23 - Dziekuje za link . bardzo sie przyda.:tak:;-)

Zmykam zjesc cos bo sie glodna zrobilam..
Buziaczki

Zebrra juz urodzila?

reklama
Niusia/Kasiulec81,
tak, poczekam jeszcze hihi az urosnie sobie chlopaczek :) z reszta tak czytam i podobnie jak wiele dziewczyn u mnie sie nic nie dzieje, żadnych skurczy ani widu ani słychu. Wczoraj mi lekarz powiedział, że trzeba czekać na matkę naturę a i może wyjdzie tak, że mimo ułożenia miednicowego będzie tak, że idealnie sie wpasuje do porodu skoro nie należy do tych 4kg bobasów. To oznacza,że musiałam wznowić ćwiczenia oddechowe i masaże skoro do ostatniej chwili nie będzie wiadomo jak urodzę :) Jakoś też mam przeczucie, że mój mały postanowi siedzieć dłużej niż to planowane ... teraz odliczam dni do kolejnej wizyty u lekarza :)
mój kregosłup też szwankuje i zanim uda mi sie zasnać mija trochę czasu, ale od czego ma sie komputer :) Korzystam z rozrywek póki mogę :)
A co do przewrotu to nawet jeśli mały go nei wykona w srodku to na zewnatrz na pewno :) Ale oboje z meżem czekamy na tę rewolucję :)

Do góry