reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Juz po wizycie...u:nerd:
głowka bardzo nisko szyjka skrocona bardzo(czyli co to znaczy???)
termin mam na 14 a 15 jak nie urodze (tu dziwny usmiech :nerd:) ???
mam sie z nim skataktowac to pojade na badanie do spzitala tam mi powiedza co dalej jak nie bedzie potrzeby aby zostac to 18 mój gin ma dyzur i wtedy juz napewno zostane w szpitalu ...wiec nie bedzie chyba tak zle zeby musiec przenosic np. dwa tygodnie......

na koniec jakos dziwnie powiedział " do widzenia":-p

reklama
WItam Wszystkich Bardzo Serdecznie jak samopoczucia Mamusie?
U Mnie dobrze wczoraj wieczorkiem mialam tylko meczacy bol z prawej strony podbrzusza i przeszedl potem na noge prawa(pachwina) - musialam wziasc paracetamol co bardzo rzadko Mi sie zdarza lykac tabletki przeciwbolowe w awaryjnych sytuacjach je tylko biore..Ale bol byl juz naprawde meczacy i nie pozwalajacy usnac.
Poza tym od rana w biegu zalatwiam rozne sprawy z dotacjami jakie sie nam naleza tutaj w Angli.:tak:

Marika - Gratuluje Calej Rodzince. Zazdroszcze Ci Kochana ze masz juz ze Soba Malenstwo. Ale nie zazdroszcze Ci cesarki...:sick:
Zycze szybkiego powrotu do formy oraz duzo zdrowka Dla Obojga.

Zebrra - Wspolczuje trzymam kciuki, za to by sie szybko Malenstwo urodzilo i zebys juz tak nie cierpiala. Przesylam poztywna energie.:-)

Jak reszta sie Ma? Dziewczyny rodzimy rodzimy..moze teraz kolej na Mnie?:-p
Amorkowy Tatus- Wyobazam Sobie jesli chodzi o Synka. Moj pewnie tez straci glowe jak zobaczy core..tak strasznie na Nia czeka.
Dzieciaczki zblizaja.:tak: Oby Nas nie zblizyly za bardzo ..wole poczekac z nastepna Niunia:-p:-D:szok: - krew

Buziaczku jak to latasz? Wystarczy ze wejdziesz na strone inlandrevenue sciagniesz odpowiednie formy, wypelnisz i jedyne co to tylko musisz isc na poczte zeby to wyslac.
Pozatym przed urodzeniem dzidzi mozesz starac sie tylko o macierzynskie a reszte dopiero po.
Pozdrawiam

Buziaczku jak to latasz? Wystarczy ze wejdziesz na strone inlandrevenue sciagniesz odpowiednie formy, wypelnisz i jedyne co to tylko musisz isc na poczte zeby to wyslac.
Pozatym przed urodzeniem dzidzi mozesz starac sie tylko o macierzynskie a reszte dopiero po.
Pozdrawiam
No niestety nie.
Ja musialam pojechac do banku w sprawie konta - zalozyc je spacjalnie zeby benefity sie tam odkladaly:tak:.
Pozniej pojechalam do Job Centre Plus po aplikacje na Sure Start Maternity Grant i Child Benefit, ktore zloze jak dostane aplikacje po ktore dzwonilam -working tax i child tax credit(czeka sie na nie az przysla -Mala sie urodzi do tego czasu i odesle jejesli Mi je przyznaja to zloze o .. SSMG i CB). bylam tez zmienic na prawo jezdzie adres, oraz z mieszkaniem socjalnym tez jezdzilam sie dowiadywac.
a Ty zlozylas juz cos?

Ja konto juz mam od dawna, wiec to mi odpadlo.
Zlozylam ostatnio maternity allowance,przyznali mi po dwoch tyg od wyslania wniosku, tak wiec milo pieniazki w kazdy piatek przybywaja:tak:
Child trust find i child benefit wnioski mam juz w domu ale mozna je wyslac dopiero po porodzie.

Ja konto juz mam od dawna, wiec to mi odpadlo.
Zlozylam ostatnio maternity allowance,przyznali mi po dwoch tyg od wyslania wniosku, tak wiec milo pieniazki w kazdy piatek przybywaja:tak:
Child trust find i child benefit wnioski mam juz w domu ale mozna je wyslac dopiero po porodzie. Jesli chodzi o dom to jeszcze niemam takiego wniosku.
Ja specjalnie zakladam oddzielne zeby pieniazki sie zbieraly tam ...:tak:
Niusia Ty pracowalas tutaj ?? Jak dlugo?
wsumie dlugo nie czekalas..jak dwa tygodnie.

Buziaczek no szybciutko, myslalam ze dluzej to bedzie trwalo kumpela czekala miesiac.
Nigdy nie pracowalam u kogos, od trzech lat mam swoja dzialalnosc.

reklama
Marika - GRATULUJĘ. Mam nadzieje, ze oboje czujecie sie dobrze. czekamy tu na Ciebie i opis Twoich wrażeń z porodu.

Do góry