Marika to rzeczywiscie niemasz za bardzo mozliwosci pospac z malym obok.
Mała poprawka ja mam córcię
a w brzuchu nie wiadomo co do końca...;-)
Jak nie byłam w ciąży to tez spałam tylko na brzuchu-i tak za tym tęsknie że szok...ale tak jak piszesz jeszcze troszkę i będziemy spały jak nam się będzie podobało;-)
I podziwiam za tego arbuza na noc
:dull: ja bym całą noc wędrowała do wc.na siusiu..najlepiej poszłabym spać z pieluchą hehe
Rita moja córcia wstaje różnie-i różnie chodzi spać...ale w ciągu dnia jak się położę to muszę uważać bo potrafi z rozbiegu wskoczyć do łóżka do mnie i ją bierze na różne dziwne przytulania-wtedy włazi mi na głowę, skacze po mnie itp-najgorsze jest to że nie dociera jak mówię że ma tak nie robić bo to boli i może dzidzi zrobić krzywdę...
A twój mały to późno ma tą trzydniówkę... zazwyczaj kilu miesięczne dzieci chorują...ale odchoruje i z głowy
tylko ty się troszkę umęczysz z gorączkują cym marudnym dzieciaczkiem:-(;-)
I dodam że masz rację a propos lewego boku-on jest zalecany do spania dla kobiet w ciąży.
Kasia@ 25 piszesz o tej wydzielinie przybrudzonej krwią.....a nie odszedł Ci czasami czop śluzowy? ja mojego pożegnałam ponad tydzień temu...
Właśnie i co z Anką
26,07?
Ja nie śpię dziś od 1 godziny poszłam siusiu i zaczął mnie boleć prawy jajnik(?) taki promieniujący ból....i tak łażę i nie wiem co ze sobą zrobić, wzięłam no spę i zrobiłam melisę-troszkę przechodzi-ale nie wiem co będzie jak wstanę....chce mi się spać...A to nie są ani skurcze, ani wody nie odeszły-po prostu sobie boli...i nie wiadomo co to czy z tym jechać do szpitala czy co? po śniadaniu dziś zadzwonię do mojej lekarki i zapytam...
Dobra, dokończę moje ziółka i się kładę-jak znam życie będę to odsypiać długo) a ola dziś śpi u babci więc mam trochę luzu;-)