reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Oliwka zawsze myślałam, ze kwestia wychowawczego jest sprawą prawna. żresztą jestem umówiona na kawę z miłym prawnikiem dzis to się zapytam, tym bardziej, że wprowazdano ostatnio nowelizację.

W planach: przygotownaie ciasta, żeby spokojnie rosło, kawa ze znajomymi, jak wróce dokoncze ciasto, upiekę, posprzątam łazienkę, zrobie Osobistemu obiad, potem poogladmay film ;-)

reklama
MARIKA- wedlug OM termin wypada mi na 14 ale lekarz powiedzial ze to moze byc od 14-21 poniewac prawdopodobnie mialam przesunieta owulacje na usg ktore milalam robione 4.12 wyszlo ze to 7 tydzien 1 dzien czyli to tak wychodzi.....

Czesc mamusie, ja sie nie moge odrobic przed tymi swietami . Od dwoch dni probuje usmazyc ryby do zalewy octowej ale z mala nie mam co zrobic. :-( .
Do lekarza jeszcze nie poszlam, za duzo spraw przed tymi swietami, pojde po swietach.
Na szczescie mdlosci niet , ale za to przed poludniem to ogarnia mnie mega sennosc , wtedy daje malej do zabawy co sie da i kimam sobie z jednym okiem na mala.
Brzuszek mam taki jak przed miesiaczka, no i juz sie przekonalam nie moge jesc po 7 wieczorem bo niestety organizm nie przyswaja;-) .
Na swieta oczywiscie sobie niczego nie odmowie , chociaz trzeba bedzie uwazac.
Wczoraj wieczorem plamilam chyba sie przeforsowuje , ale nic na to nie poradze.
Uwazajcie na siebie.

Karinka masz rację mi się coś ubzdurało-byłam w ciąży i zapomniałam jak to jest ze wszystkim:zawstydzona/y:;-) drugi trymestr to 13 tydzień tak tak.
Patina no to mi wyjaśniłaś a już się cieszyłam że mój lekarz się pomylił i szybciej się rozdwoje:-:)-D przeraża mnie lipiec i to strasznie, mogłam wcześniej zajść w ciąże:eek::-D:laugh2:,ten upał, skwar...ech

cieszmy sie ze to lipiec a nie np. sierpien albo wrzesien :tak: bo wtedy cale lato bysmy chodzily z brzuchami...choc lato nasze nie sa takie gorace na szczescie:-)

iwka ja tez plamiłam i sie wystraszyłam ale to przeszło :-(ale czytałam wasze posty i sie troche uspokoiłam ze moze tak byc ,wizyta dopiero za 2 tyg.
Mam pytanie wiem ze nie mozna jesc surowego miesa ,ryb i owoców morza bo moga uszkadzć płud a co z sledzikami typu matyjas ?Mniam czekam na nie a szczególnie w śmietanie i niewiem bo to poczatejk ciązy ??????

Patina ja koniec lipca choc nie chciała bym żeby było jak w tym roku straszny ukrop:wściekła/y:Takie upały mnie wykańczaja a co dopiero z brzuszkiem:szok:

reklama
Do góry