reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

jak tu Ania 26,07 napisała też gustuje w białym mięsku typu indyk czy kurczaczek, ale np żeberkami czy karkówką nie wzgardzę:)
Za to nie cierpię wątróbki czy kaszanki-ale flaki uwielbiam!!!:eek::laugh2:

Zeberka i karkowka mniammm no to mi smaka narobilas , watrobki tez nie lubie ale kaszanke zjem najlepiej smakuje mi z grila:-p

reklama
Dziewczyny no co wy tak ciągle o tym jedzeniu :confused::confused::confused: Ja nie mogę patrzeć ostatnio na jedzenie i żyję ;-)

Marika a wiadomo co tam z tą naszą pasiastą :confused::confused::confused::confused: Pozdrów ją od nas i niech wraca szybciutko :-):-):-):-)

Marika, Zebrrę wypuścili, pojawiła się w wątku zamkniętym. A kaszanka z grilla jest faktycznie bardzo smaczna (tylko trzeba trafić na naprawdę dobrze zrobioną kaszankę).

Ankami zgadzam się z Tobą dobrze zrobiona kaszanka z grilla jest pyszna :-) a teraz idę na tv bo znowu mnie dołek dopadł :-:)-:)-(

Hej dziewczyny :-)!!
Witam po weekendzie!!
U nas nie za ciekawie ..prawdopodobnie bedziemy sie przeprowadzac..i to juz na dniach ...a jak ja o tym pomysle to az mi sie cos robi...(to jest straszne i wyczerpujace)!! bo niedawno sie przeprowadzalam :baffled:
Zamiast myslec o pokoiku dla Lali!!
To bede sie przeprowadzac masakra!! dzisiaj tyle nerwow sie najadlamn, az myslalam ze urodze...a mala tak sie wiercila, ze brzuch to jedna wielka gora na gorze...:confused::eek:!!Po za tym wekkend minal tak sobie ten bedzie lepszy, bo z Moim Mezem bede od srody do wtorku!! :happy::happy: Ale chyba bedziemy urzadzac przeprowadzke to znowu nie za bardzo bedziemy mieli dla siebie czas!!:dry:
Sorry,ale Nie bede odpisywac- do kazdej z osobna bo za duzo tych postow od piatku!!:szok::tak:
ale nawiazujac do tego jedzonka to nie zjadlabym tej czarniny czy jakos tak ale flaczki,watrobke od czasu do czasu zjem bo lubie a jesli chodzi o miesko-to nie jadam kotow, psow,krolikow-bo sama mam jednego w domciu,kaczka rzadko gosci na naszym stole predzej indyk rybka albo swinka !!:-p:tak:
No Kochane juz coraz blizej do czerwca ostatni miesiac nam zostal przed porodem ...!!:baffled::cool2::laugh2::laugh2::szok::-D:tak:;-):-)
Buziaczki Dobranoc !!

dziewczyny, czy wy tez czujecie sie takie opuchniete i ociezale????? ja mam wrazenie ze "rosne" z dnia na dzien:eek:...... a to przeciez nie koniec:baffled:
i ciagle jestem glodna!!!!!!!!!!!!:-(

reklama
Do góry