reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jagodka witaj:-)
Rozgosc sie u Nas
Rozgosc sie u Nas
Witam Diewczynki jestem z Poznania.
Dziewczyny może któraś mi powie jak mam wstawić sówaczeki zdjęcie, bo nie mam pojęcia.
Jagodka chętnie bym to zrobiła, ale sama dochodziłam do tego metodą prób i błędów, wiem, że wyszukałam w google strony z suwaczkami i potem ustawiony suwaczek skopiowałam do podpisu (szybkie menu-edytuj podpis), chyba nie pokręciłamDziewczyny może któraś mi powie jak mam wstawić sówaczeki zdjęcie, bo nie mam pojęcia.
anka26_x_07
Mama Laury :)
Jazztina u nas od razu Lenka ale jak byl by chlopiec to mielismy ogromny problem z imieniem.
Co doi suwaka to dobra sciezka link w podpisie trezba ustawic
Co doi suwaka to dobra sciezka link w podpisie trezba ustawic
Chyba mi się udało:-)
Niunka u nas cenowo nie jest aż tak źle :-) A słuchaj nie może ktoś z rodziny kupić Wam jakieś potrzebne rzeczy i wysłać bo wydaje mi się że to by Was taniej wyniosło :-):-):-)
Buziaczek miłego spacerku tylko nie przezięb się ;-);-);-)
Jagodka witamy serdecznie w naszym gronie
Buziaczek miłego spacerku tylko nie przezięb się ;-);-);-)
Jagodka witamy serdecznie w naszym gronie
reklama
Hej! Wróciłam od mojej gin.
Z syneczkiem wszystko w porządku. Nadgonił w ostatnich tygodniach i teraz termin wychodzi mi tak jak powinien, na 21 lipca. Synuś waży prawie 1800g, jest odwrócony głową do dołu. Spokojny, fajnusi, znowu pierwsze co pokazał na USG to okazałe klejnoty!
A i ze mną wszystko w porządku. Raczej nie powinno być niespodzianek. 35 tygodnia mam odstawić Fenoterol. 10 dni wcześniej mam zmniejszać dawki i obserwować czy nie pojawiają się skurcze. Gin uprzedziła mnie, że pomimo odłożenia Fenoterolu mogę przenosić ciążę o kilka dni. Zobaczymy jak to będzie.
Nie spieszy mi się
Wyniki słabe, ale to dzidzia ciągnie ze mnie witaminki i wysysa ze mnie wszystko co najlepsze hehe. Odczyn coombsa wyszedł prawidłowy, tzn nie ma antyciał. Jestem przynajmniej spokojniejsza po tej wizycie. Siedzieliśmy w gabinecie ponad godzinę .
Uciekam na jakąś pyszną kolację. Miłego wieczoru!!!
Z syneczkiem wszystko w porządku. Nadgonił w ostatnich tygodniach i teraz termin wychodzi mi tak jak powinien, na 21 lipca. Synuś waży prawie 1800g, jest odwrócony głową do dołu. Spokojny, fajnusi, znowu pierwsze co pokazał na USG to okazałe klejnoty!
A i ze mną wszystko w porządku. Raczej nie powinno być niespodzianek. 35 tygodnia mam odstawić Fenoterol. 10 dni wcześniej mam zmniejszać dawki i obserwować czy nie pojawiają się skurcze. Gin uprzedziła mnie, że pomimo odłożenia Fenoterolu mogę przenosić ciążę o kilka dni. Zobaczymy jak to będzie.
Nie spieszy mi się
Wyniki słabe, ale to dzidzia ciągnie ze mnie witaminki i wysysa ze mnie wszystko co najlepsze hehe. Odczyn coombsa wyszedł prawidłowy, tzn nie ma antyciał. Jestem przynajmniej spokojniejsza po tej wizycie. Siedzieliśmy w gabinecie ponad godzinę .
Uciekam na jakąś pyszną kolację. Miłego wieczoru!!!