zebrra
Potrójna mama :)
Nicoya torba do szpitala to dla mnie też na razie abstrakcja ale Jaś już właściwie prawie wszystko ma... brakuje pierdół...fridy, termometru..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
.....fridy? a co to?Nicoya torba do szpitala to dla mnie też na razie abstrakcja ale Jaś już właściwie prawie wszystko ma... brakuje pierdół...fridy, termometru..
No zobaczymy... co ma byc to bedzie...A jesli chodzi o porod to moge pierwsza i owszem ale nie przed 36- 37 tc.;-);-) Musze wytrzymac jeszcze chocby 6 tygodni !!Anulka26 - skoro Twoje dzieciaczki Takie dorodne to cesarka będzie zbawieniem. A z resztą może się jeszcze ułożą jak trzeba. I te wymiary i waga mogą wskazywać, ze będziesz rodziła jako jedna z pierwszych lipcóweczek. Czego właściwie Ci życzę, bo pewnie i tak się doczekać maluchów niemożesz. ja przynajmniej odliczam każdy dzień.