reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

CZESC!
obudzilam sie o 5.30, wstalam niewiele pozniej ,ale jakos dopiero teraz udalo mi sie dotrzec na forum:)
dzisiaj mam duzo energii i dobry humorek, ale nie podoba mi sie pogoda - wietrzysko i ciagle jakies przelotne mzawki:dry:
no, ale w domu tez sie znajdzie jakies zajecie :)

Ania coz, ja moze nie kfiatki, ale konewki kupowalam i Pani powiedziala, ze "skoro podlewac beda 2 osoby, to bedzie rabat" i dostalam 1 zl :tak:

Grubelku przykro mi z powodu Kiciusia.. mojego zabilo kiedys auto i chodzilam jak struta przez tydzien:(
gadzina - gadziną, ale to jednak robi sie "członek rodziny" i zawsze żal. Przytulam mocno!

zeberko moze maz wreszcie sie ocknie.. dziwie mu sie, ze nie ciazy mu ta chora sytuacja w domu i sam nie dazy zeby to naprawic.
O szczescie trzeba walczyc, samo nie przychodzi.. mam nadzieje, ze szybko dozna olsnienia. Bo jak nie rodzina to co? Dla mnie nie ma wiekszego szczescia..

marika mówisz,że lubisz ziele? ;-) :laugh2:

a lozeczko mam juz rozlozone:) w tym tygodniu kupuje materacyk i wanienke, wozek jest w drodze:)
w sumie to brakuje mi tylko kilku "drobiazgow" - pampersow, podkladu na materac.. ostatnio kupilam nawet 2 zabawki edukacyjne i grzechocze malej do brzucha;)

reklama
wszedzie szukam tego filmu i kiedys go widzialam ale przed ciaza teraz chcialabym przeanalizowac dokladnie ten film i zobaczyc jak rozwija sie malenstwo

a masz go w na kopie ?moglabys mi przesłac na maila ?

Wiesz Natalia z tego co się orientuję to jest on za duży i nie ma szans żeby go wysłać mailem !!!! Ale może wymyśle dzisiaj i jakoś go podrzucę tylko potrzebuje czasu z moim skurczonym mózgiem żeby pomyśleć jak to zrobić :tak:

Dziewczyny nasunęło mi się takie pytanko, do tych dziewczyn, których maluchy będą spały w oddzielnym pokoju, czy zamierzacie na początku się do nich przeprowadzić?

reklama
Do góry