reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

CZESC!
obudzilam sie o 5.30, wstalam niewiele pozniej ,ale jakos dopiero teraz udalo mi sie dotrzec na forum:)
dzisiaj mam duzo energii i dobry humorek, ale nie podoba mi sie pogoda - wietrzysko i ciagle jakies przelotne mzawki:dry:
no, ale w domu tez sie znajdzie jakies zajecie :)

Ania coz, ja moze nie kfiatki, ale konewki kupowalam i Pani powiedziala, ze "skoro podlewac beda 2 osoby, to bedzie rabat" i dostalam 1 zl :tak:

Grubelku przykro mi z powodu Kiciusia.. mojego zabilo kiedys auto i chodzilam jak struta przez tydzien:(
gadzina - gadziną, ale to jednak robi sie "członek rodziny" i zawsze żal. Przytulam mocno!

zeberko moze maz wreszcie sie ocknie.. dziwie mu sie, ze nie ciazy mu ta chora sytuacja w domu i sam nie dazy zeby to naprawic.
O szczescie trzeba walczyc, samo nie przychodzi.. mam nadzieje, ze szybko dozna olsnienia. Bo jak nie rodzina to co? Dla mnie nie ma wiekszego szczescia..

marika mówisz,że lubisz ziele? ;-) :laugh2:

a lozeczko mam juz rozlozone:) w tym tygodniu kupuje materacyk i wanienke, wozek jest w drodze:)
w sumie to brakuje mi tylko kilku "drobiazgow" - pampersow, podkladu na materac.. ostatnio kupilam nawet 2 zabawki edukacyjne i grzechocze malej do brzucha;)

reklama
wszedzie szukam tego filmu i kiedys go widzialam ale przed ciaza teraz chcialabym przeanalizowac dokladnie ten film i zobaczyc jak rozwija sie malenstwo

a masz go w na kopie ?moglabys mi przesłac na maila ?

Wiesz Natalia z tego co się orientuję to jest on za duży i nie ma szans żeby go wysłać mailem !!!! Ale może wymyśle dzisiaj i jakoś go podrzucę tylko potrzebuje czasu z moim skurczonym mózgiem żeby pomyśleć jak to zrobić :tak:

Dziewczyny nasunęło mi się takie pytanko, do tych dziewczyn, których maluchy będą spały w oddzielnym pokoju, czy zamierzacie na początku się do nich przeprowadzić?

reklama
Do góry