reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
negri - a co Ci jest?:confused:

Ogólnie źle się czuje :-( Od rana boli mnie głowa, jest mi niedobrze i mała nieźle daje mi dzisiaj w kość kopiąc. Jak byłam u lekarza to myślałam że nie wrócę do domu (byłam sama - samochodem) ale posiedziałam w zimnym dali mi zimnej wody i jakoś wróciłam. A teraz jeszcze mężuś wrócił od dentysty ale musiał jechać naprawić autko i znowu sama jestem ... ale dzwoni co 30 min i pyta jak się czuję :-) Może to przez te upały ?? Nie wiem ale dzięki za troskę :-):-):-)

ANKAMI ŻYCZĘ CI ŻEBY ZAWSZE PRZEPEŁNIAŁO CIĘ SZCZĘŚCIE I ŻEBYŚ EMANOWAŁA NIM NA ZEWNĄTRZ NIOSĄC TYM SAMYM RADOŚĆ INNYM, WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ...:-)

Ogólnie źle się czuje :-( Od rana boli mnie głowa, jest mi niedobrze i mała nieźle daje mi dzisiaj w kość kopiąc. Jak byłam u lekarza to myślałam że nie wrócę do domu (byłam sama - samochodem) ale posiedziałam w zimnym dali mi zimnej wody i jakoś wróciłam. A teraz jeszcze mężuś wrócił od dentysty ale musiał jechać naprawić autko i znowu sama jestem ... ale dzwoni co 30 min i pyta jak się czuję :-) Może to przez te upały ?? Nie wiem ale dzięki za troskę :-):-):-)
Negri mnie też dzisiaj boli głowa, chociaż ostatnio przy tych zmianach ciśnienia boli mnie częściej, ale dzisiaj to mi to nawet trochę doskwiera, no i czuję sie osłabiona jakby było ze trzydzieści pare na zewnątrz..., ale musimy sobie zdać sprawę, że jesteśmy już w baaaarrdzo zaawansowanej ciąży, więc połóż się, odpocznij, od jutra ochłodzenie ,będzie lepiej:-)

Negri mnie też dzisiaj boli głowa, chociaż ostatnio przy tych zmianach ciśnienia boli mnie częściej, ale dzisiaj to mi to nawet trochę doskwiera, no i czuję sie osłabiona jakby było ze trzydzieści pare na zewnątrz..., ale musimy sobie zdać sprawę, że jesteśmy już w baaaarrdzo zaawansowanej ciąży, więc połóż się, odpocznij, od jutra ochłodzenie ,będzie lepiej:-)

No to widzę że czujemy się podobnie :tak::tak::tak: No a poza tym to super że będzie trochę chłodniej, nie mówię że ma padać ale rany Boga zlitujcie się !!! Ja mam okna od wschodu i zachodu i z tej i z tej strony mieszkania grzeje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A ogólnie to leżę i odpoczywam zresztą Maciek prosił żebym poleżała i odpoczęła dla dobra małej ale przede wszystkim żebym sama się lepiej poczuła :-):-):-) Ale gdybym tak mogła którąś noc przespać byłoby super :tak::tak::tak:

No niestety !!!! Nie dosyć że mi gorąco i śpię pod samym kocem to mnie koło 4 pies budzi bo ma ochotę sobie pochodzić po mieszkaniu no i koniec spania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ojj bidulko, może to taki okres przejściowy, organizm adoptuje się do klimatów wiosenno-letnich, przetrwasz, nie będzie tak żle, ściskam:-)

reklama
negri - my mamy okna od południa i od wschodu a w dodatku poddasze :baffled: mnie znowu trochę mdli... na szczęście głowa nie boli... a od 2 dni też nie moge spać w nocy bo wystarczy, ze położę rękę na brzuchu i zaczynam się zastanawiać czy donoszę dziecko, czy poród będzie w miarę znośny, czy mały będzie zdrowy itp. itd... PS. Bardzo dobry ten Maciek, że się tak o Ciebie troszczy :happy: ja na swojego tez nie mogę narzekać :happy:

Do góry