reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
przez to słońce i gorąco nie usiedziałam na działce...
Ewo ja mam zaliczoną już dziś gorącą czekoladę, pączka, serek wiejski z bułką, jabłko i teraz jeszcze jem drugą kanapkę-mam wyrzuty sumienia że tak żre...
co na obiad nie wiem co teściowa robi hehehe co zrobi to zjem:):laugh2:

Na kolację chyba kiełbaskę z grilla...
jestem zła jak pies bo dochodzą do mnie różne dziwne informacje..ze strony mojego brata...i "cudownej" bratowej..Nie chcę już wam zaprzątać głowy, wystarczy że wczoraj była dyskusja, dziś nie mam siły jestem wyczerpana ich debilizmem...

Ewo zlitujmy się nad zebrrą i nie piszmy na głównym o jedzeniu=przenieśmy się z tym do innego tematu np "waga w ciąży" lub przepisy..byle nie tu-po co im robić psychoterapię...
Już nie mogę doczekać się poniedziałku wizyty-z której i tak nic się nie dowiem..moja lekarka chyba jest roztrzepana..pomiarów jej się nie chce robić robi usg tak aby zobaczyć czy serce bije...mam zmienić lekarza prawie w 30 tyg ciąży..nie wiem..

U siostry ok, wraca do formy i fizycznej i psychicznej po majowym weekendzie odbierze wynik histopatologiczny płodu,,i może pozna przyczynę dam znać jak się dowiem.

A problemy stwarza mój brat-a raczej pod dowództwem mojej bratowej-szkoda mi słów na nich , naprawdę ewo to tak dla mnie tępi ludzie z "zasadami" że nie warto zaśmiecać forum;-) jestem zła bo jestem i będę przez kolejnych kilka dni-ale wiem jedno dla mnie brat już nie istnieje.

A ja wam powiem, ze ten upal powoduje u mnie brak apetytu :-D :-D :-D Co do ciuchow to na gwalt potrzebuje jakies lekkie rybaczki:wściekła/y: bo sie upieke !!

ja zakładam krótkie spodenki:) i idę się poopalać tzn te blade nogi:) junior się troszkę zgrzeje ale pokażę mu też troszkę słonka:) tak z 15 min nie zaszkodzi:)

Ankami przyłączam się do życzeń! :-)

W dniu Twojego święta życzę Ci,
kolejnych dni, miesięcy i lat
pełnych miłości i radości,
ciągłego uśmiechu na twarzy
jak również tego, żebyś potrafiła cieszyć się z życia
w każdym jego momencie.

reklama
negri - ja też się cieszę, ze będzie gorsza pogoda w przyszłym tygodniu ale wolałabym aby nie było deszczu. Ja też mam teraz 24st. w mieszkaniu a z czasem jak zaczną się upały to będzie tak jak w zeszłym roku 29st. (o 23.00 :eek: )

zebra - ja mam 2 wentylatory (jeden to jakiś przedwojenny i daje sporo wiatru) ale i tak temperatura wysoka bo mieszkamy na poddaszu :baffled:

A ja dziś wstałam wcześnie...:tak: o 10.00 i jestem z tego dumna :-) Na dworek nie uśmiecha mi się iść... za ciepło... pooglądam sobie seriale na kompie :-)

Do góry