reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

No to ja tez sie żegnam... od jutra mam gości i pewnie nie bede miała kiedy do Was zajrzeć... :baffled: chociaz bede sie starała... :-) i nie produkujcie duzo... ;-) Gdyby mnie nie było to :
Wszystkim miłego weekendu majowego
Wszystkim które beda miały urodzinki i imieninki wszystkiego naj... :tak:
A! Marika - Monika 4.05.2007 wpadne tu napewno wiadomo czemu.... ;-) :-)
Dobrej nocki!

reklama
LITOŚCI !!!!!!! Właśnie przekopałam się przez 20 stron postów i już nie pamiętam co komu miałam pisać ... pamiętam tylko

GADULLA witaj serdecznie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Muszę jeszcze się pochwalić bo mężuś zrobił mi niespodziankę i przywiózł do domu wanienkę dla małej, stojak do wanny i leżaczek :tak::tak: Normalnie byłam w szoku i super się ucieszyłam hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Teraz lecę nyny papausie

Ankami, zebrra, magdalenka dziękuję :-)

Chciałabym tylko dodać, że mnie lekarz też nie ogląda (tam na dole) przy każdej wizycie - tak średnio wychodzi co trzecią wizytę.

Dobranoc kobietki, życzę spokojnej nocki bez zgagi i skurczy.

pozdrawiam,
Kasia

Witam się porannie ;)

Co do badania przez gina, to pani prof od ciśnienia nie bada mnie, ale gin z Enel-Medu robi to regularnie, ostatnio brał posiew i dodatkowo robi USG przez pochwę, żeby sprawdzić szyjkę...

Wstałam jakas taka niewyspana... nie wiem, może jak Wika pójdzie do szkoły to się prześpię??? :))

przecieram ślipia bo nie dowierzam jestem pierwsza? wow! drugi raz hehehe
Miałam sen tak realistyczny że szok-byłam na usg i widziałam bardzo wyraźnie jajeczka:)-też mi sen, ale to chyba moje marzenia senne.
Widzę że gaddula też kasia -Zebrra masz imienniczkę:)

Kurczę ale jestem głodna-aż mnie skręca a chce mi się jajecznicy z cebulką...a do picia inka-(Zeberrko wybacz że o jedzeniu ale musiałam to z siebie wywalić, ty zjesz przynajmniej coś lekkiego,;-))
Grubelku co do imienin to wpadnij koniecznie stawiam czerwone wino i redssy:tak:;-) troszkę nam nie zaszkodzi:) do tego dorzucam jaką padlinkę z grilla:):-p dobra idę teraz tylko naciągnąć spodnie, i do piwnicy po cebulę :cool2:

Witam sie i ja

ledwo przebrnełam przez cały wczorajszy dzień postów, ponad godzinke mi to zajeło.Jutro mam wyniki, a w poniedziałek do gina( doczekać sie nie mog e):-D :-D :-D .Ja też miałam tylko z dwa razy szyjke mierzona...:eek:
Zostawiłam dziś małego w domu bo musimy mu sandałki kupić, kupuje nalato "Bartki" co innego byście poleciły?:confused: :confused:

Witam nową lipcóweczkę;-) ;-)

MARIKA- ucałuj malutką!!!!!!STO LAT!:-D :-D

hej kochane

marika małą księżniczkę i ode nie proszę wyściskać...

no niestety - wiekszość konowałów odwala pańszczyznę.... ja narzekać nie mogę - na dzieńdobry ciśnienie i waga, a później "wyobracana z każdej strony" hehehehe...a na koniec "100 pytań do..." (tak to nazywa mój doktorek)...

wczoraj przeszłam koszmar... odebrałam Duzego z pociągu i rozpętała sie wojna... nie wiem o co nie wiem dlaczego, mimo że usilnie prawie co godzinę na spokojnie próbowałam się dowiedzieć.... dostałam opierdal już nawet za to ze za cicho mówię... zrezygnowana poszłam do siebie i przeryczałam całą noc.... jak dotąd niewiele się skarżyłam, czy użalałam - ale czuję że jeszcze jeden taki dzień "przyjemnosci" i wybuchnę - bo nie daję już rady....

reklama
Kochana, a moze dzień z przyjaciółką na zakupach? Kawka, lody, koktail owocowy, czy co tam lubisz??? Moze to poprawi CI nastrój? A Duzego miej w d... Moze się ocknie i przemyśli sprawę...

Do góry