reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

No to ja tez sie żegnam... od jutra mam gości i pewnie nie bede miała kiedy do Was zajrzeć... :baffled: chociaz bede sie starała... :-) i nie produkujcie duzo... ;-) Gdyby mnie nie było to :
Wszystkim miłego weekendu majowego
Wszystkim które beda miały urodzinki i imieninki wszystkiego naj... :tak:
A! Marika - Monika 4.05.2007 wpadne tu napewno wiadomo czemu.... ;-) :-)
Dobrej nocki!

reklama
LITOŚCI !!!!!!! Właśnie przekopałam się przez 20 stron postów i już nie pamiętam co komu miałam pisać ... pamiętam tylko

GADULLA witaj serdecznie :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Muszę jeszcze się pochwalić bo mężuś zrobił mi niespodziankę i przywiózł do domu wanienkę dla małej, stojak do wanny i leżaczek :tak::tak: Normalnie byłam w szoku i super się ucieszyłam hihihi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Teraz lecę nyny papausie

Ankami, zebrra, magdalenka dziękuję :-)

Chciałabym tylko dodać, że mnie lekarz też nie ogląda (tam na dole) przy każdej wizycie - tak średnio wychodzi co trzecią wizytę.

Dobranoc kobietki, życzę spokojnej nocki bez zgagi i skurczy.

pozdrawiam,
Kasia

Witam się porannie ;)

Co do badania przez gina, to pani prof od ciśnienia nie bada mnie, ale gin z Enel-Medu robi to regularnie, ostatnio brał posiew i dodatkowo robi USG przez pochwę, żeby sprawdzić szyjkę...

Wstałam jakas taka niewyspana... nie wiem, może jak Wika pójdzie do szkoły to się prześpię??? :))

przecieram ślipia bo nie dowierzam jestem pierwsza? wow! drugi raz hehehe
Miałam sen tak realistyczny że szok-byłam na usg i widziałam bardzo wyraźnie jajeczka:)-też mi sen, ale to chyba moje marzenia senne.
Widzę że gaddula też kasia -Zebrra masz imienniczkę:)

Kurczę ale jestem głodna-aż mnie skręca a chce mi się jajecznicy z cebulką...a do picia inka-(Zeberrko wybacz że o jedzeniu ale musiałam to z siebie wywalić, ty zjesz przynajmniej coś lekkiego,;-))
Grubelku co do imienin to wpadnij koniecznie stawiam czerwone wino i redssy:tak:;-) troszkę nam nie zaszkodzi:) do tego dorzucam jaką padlinkę z grilla:):-p dobra idę teraz tylko naciągnąć spodnie, i do piwnicy po cebulę :cool2:

Witam sie i ja

ledwo przebrnełam przez cały wczorajszy dzień postów, ponad godzinke mi to zajeło.Jutro mam wyniki, a w poniedziałek do gina( doczekać sie nie mog e):-D :-D :-D .Ja też miałam tylko z dwa razy szyjke mierzona...:eek:
Zostawiłam dziś małego w domu bo musimy mu sandałki kupić, kupuje nalato "Bartki" co innego byście poleciły?:confused: :confused:

Witam nową lipcóweczkę;-) ;-)

MARIKA- ucałuj malutką!!!!!!STO LAT!:-D :-D

hej kochane

marika małą księżniczkę i ode nie proszę wyściskać...

no niestety - wiekszość konowałów odwala pańszczyznę.... ja narzekać nie mogę - na dzieńdobry ciśnienie i waga, a później "wyobracana z każdej strony" hehehehe...a na koniec "100 pytań do..." (tak to nazywa mój doktorek)...

wczoraj przeszłam koszmar... odebrałam Duzego z pociągu i rozpętała sie wojna... nie wiem o co nie wiem dlaczego, mimo że usilnie prawie co godzinę na spokojnie próbowałam się dowiedzieć.... dostałam opierdal już nawet za to ze za cicho mówię... zrezygnowana poszłam do siebie i przeryczałam całą noc.... jak dotąd niewiele się skarżyłam, czy użalałam - ale czuję że jeszcze jeden taki dzień "przyjemnosci" i wybuchnę - bo nie daję już rady....

reklama
Kochana, a moze dzień z przyjaciółką na zakupach? Kawka, lody, koktail owocowy, czy co tam lubisz??? Moze to poprawi CI nastrój? A Duzego miej w d... Moze się ocknie i przemyśli sprawę...

Do góry