reklama
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Kochana, od początku ciąży było wiadomo, że dziecko będzie indoktrynowane w tej kwestii ;-). Byle nie skończyło się to jak w wypadku mojego tatulka i mnie - jak byłam mała, tatuś prowadzał mnie na mecze w zastępstwie zbuntowanego sportowo brata. W konsekwencji do dziś mam awersję do piłki nożnej .Mila u Was to pewnie tatusiek nie odmówi sobie przyjemności paradowania z Kornelią w wózku po stadionie, co? ;-)
za żadne skarby nie udałoby mi się zmusić Mariusza do pojechania na koncert beze mnie ;-):-)
Nie masz pojęcia, w jakim pocie czoła urabiałam temat przez 4 tygodnie (bo "bez ciebie nie pojadę i już"). W końcu pojechał (po prośbach i groźbach ;-)). Z wyjazdu ciągle dzwonił (jak przyjdzie rachunek za komórkę, to się chyba przewrócimy ;-)), a jak zagrano "Sine moj", czyli taki kawałek skierowany do dziecka, to miałam minikoncert.
mila333
Kornelka - lipiec 2007
Marika, w soku pomidorowym masz koncentrat miąższu, a w zwykłych surowych pomidorach o tej porze roku głównie chemię .
mila333
Kornelka - lipiec 2007
He, he, ja wstawiłam pranie jakieś 10 minut temu. Zaraza się szerzy czy co?
marika a Ty również mieszkasz w Gdańsku?
Dominika ma 2,5 latka i już jest samodzielna. Od poczatku marca nie używamy już wogóle pieluch i ... od lipca znowu sie zacznie
Ps. Jeśli chodzi o pranie to moje właśnie zostało powieszone
Dominika ma 2,5 latka i już jest samodzielna. Od poczatku marca nie używamy już wogóle pieluch i ... od lipca znowu sie zacznie
Kochana, od początku ciąży było wiadomo, że dziecko będzie indoktrynowane w tej kwestii ;-). Byle nie skończyło się to jak w wypadku mojego tatulka i mnie - jak byłam mała, tatuś prowadzał mnie na mecze w zastępstwie zbuntowanego sportowo brata. W konsekwencji do dziś mam awersję do piłki nożnej .
A co Ci szkodzi, żeby Nelka miała awersję do piłki? Chciałaś ją szykować na reprezentantkę kraju? ;-) Widok tatusiów z wózkami na stadionach jest niesamowity - w całych moich badaniach właśnie to najbardziej mnie urzekało
A zdradzisz co to za koncert był?
reklama
marika
Fanka BB :)
marika a Ty również mieszkasz w Gdańsku?
Urodziłam się i wychowałam w Gdańsku, tam mam rodzinkę i przyjaciół-tylko za mało facetów tam było bo wywędrowałam za moim Jarkiem aż do WLKP(-ja nie wiem co Ci Poznaniacy mają w sobie że tak przyciągają...) mieszkałam w centrum-niedaleko długiej moja siostra mieszka na Zaspie ,a ty z jakiej dzielnicy? jeśli można zapytać?
Co do pieluch Olcia też jak skończyła 2 latka to się nauczyła do nocnika..czyli w zeszłe lato (w czerwcu) prawie rok bez pieluch-ulga dla portfela..i jak piszesz teraz na nowo buuuu-no cóż nic nie zaradzimy;-)