reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Do września mieszkałam na Jana z Kolna (czyli blisko maiłybyśmy do siebie), a teraz już na swoim nowe osiedle na starej dzielnicy Gdańska Łostowice.

Naszczęście ja nie musiałam daleko wyjeżdżać za moim mężczyzną - to raczej on przyjechał za mną, tzn. z Jana z Kolna przeprowadził się na moją starą dzielnicę Łostowice :-)

Czy Twoja córka w czerwcu skończy trzy lata?

Ola dziś skończyła 3 lata:) dziś ma urodziny, a na nocnik robi od zeszłego czerwca:)
Wiem gdzie Łostowice:tak:
A powiedz mi (znowu pytanie-wybacz ciekawość mnie zjada. :eek::laugh2: ile masz lat? i koniec pytań:);-)

reklama
Marika, jeśli dobrze liczę, to byliśmy w Chorwacji 8 razy :-). Właściwie przejechaliśmy ją już wzdłuż i wszerz, łącznie z wyspami. To jest nasze ukochane miejsce na świecie. Do widoku Adriatyku o zachodzie słońca nie umywa się żaden krajobrazowy widok, który kiedykolwiek jawił się moim oczom (a było ich sporo).
Tylko gdybyście chcieli tam jechać, to absolutnie nie na zorganizowane wczasy. Zdecydowanie lepiej wsiąść we własne auto i pojechać tam samodzielnie.
Ankami, my mamy ambę na wszystko, co się wiąże z Hrvatską, nie tylko na muzę :-).

Ucałowania dla córki z okazji urodzinek :) Szykujecie kinderbal czy był w ten weekend?

Jak chcesz to mozesz dalej zasypywac mnie pytaniami (jak będę znała odpowiedź to z chęcia odpowiem :)

Dokładnie dwa dni temu skończyłam 27 lat :happy:

Mila dzięki za życzonka w imieniu oli:)
A co do Chorwacji to przyznam że właśnie mamy zamiar jechać autem..Junior podrośnie i w drogę:) tylko boje się jak to z noclegiem bo wiadomo jak to z dzieciakami.. ale pewnie jak będziemy dokładnie planować cel podróży to zaopatrzymy się w wiedzę na temat kultury, trasy, pensjonatów itp:)

gaddula to spóźnione lecz szczere STO LAT!!!! aby twoje marzenia Ci się spełniły, zdrówka dla Ciebie i rodzinki i szczęśliwego rozwiązania:)

Dobra zmykam umyć naczynia bo cały dzień gromadzę..muszę jeszcze zrobić okłady na nogę z kwasu borowego bo jak pisałam(?) zsiniała strasznie tzn palec duży i jego okolice..
wieczorkiem kuknę co naprodukowałyście:)

Tak sobie licze marika, że nasze córki sa w tym samym wieku (Twoja dzisiaj, a moja 30 września kończy 3 latka) i nasze dzidzie tez będą rówieśnikami (tylko, że ja jeszcze nie wiem kogo tam trzymam :)

Witam :)

trochę późno dzisiaj jestem ale:

wyruszyliśmy rano o 7.00 do gin - korek jak diabli... 1,5h jechaliśmy do szpitala... złapała mnie w dodatku choroba lokomocyjna i ledwo żyłam... przyjęła mnie dopiero po 9.30, wspomniałam o częstych wypróżnieniach (normalne działanie tabletek z magnezem więc spoko), o twardym brzuchu (lekarz stwierdziła, ze jest napięty i dała skierowanie na KTG) standardowa procedura bez fotela (mhm... to już 9 tyg bez oglądania mnie od dołu :confused:), potem polazłam na to KTG - dzięki mojej mamie przyjęli mnie od razu... ale KTG nie zrobili bo: za wcześnie i nie jest miarodajne... ale jak się źle czuję to moga mnie położyć na 24h do szpitala i przebadać czy wszystko w porządku... podziękowałam i podpisałam pisemną odmowę przyjęcia do szpitala (kurna... czuję się dobrze tylko ręka mi drętwieje a to chyba nie powód, zeby od razu się kłaść?) poleciałam znowu do gin (która była trochę zdziwiona i powiedziała:"niech tak będzie") potem założyli mi holtera ciśnieniowego (takie małe coś co mierzy mi ciśnienie co 15 min :happy: )
... mhm... potem wizyta u teściowej (dla maluszka 3x skarpetki i ubranko w prezencie) a potem zakupy i wróciliśmy o 16.00 do domu... zaraz chyba idę spać ale najpierw nadrobię dzisiejsze zaległości na forum :happy:

No dobra - koniec o mnie :-)

nicoya - postaram sie pisać częściej :-) zdjęcia ślubne śliczne - bardzo podoba mi się Twoja sukienka :happy:

Anna_79 - ten Fenoterol... mhm... chyba gdzieś czytałam na babyboom, że jak odstawia się ten lek (ok. 37tc) to albo urodzisz w przeciągu kilku dni albo po terminie... coś mi się tak przypomina :confused:

mhm... nie dam rady odpisać Wam wszystkim :baffled: idę zrobić sobie małą drzemkę... papa:happy:

reklama
Do góry