reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
nie ma co patrzec na wymiary dzidziusia teraz, przeciez moze byż ciąza mniejsza o nawet 2 tygodnie,my liczymy od terminu ostatniej miesiaczki,stad ciaze "przenoszone":-)

Bylam u dentystki,zeba mi nie usunela bo sie bala,ale zrobila 2 inne:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: i dala namiary do kolegi,prywatny chirurg szczenkowy i jutro mi usunie, tylko jaki koszt!!!!!150 zl.:szok: :szok: :szok:
ale oby ok, jeszcze sie przemęczę dobe.....:-( :-(

zjadlam ponad pół kilo winogron z głodu i teraz ledwo łaże, Krzyś wcina truskwki, kupiłam na wage,pyszne:-p :-p :-p

ewa 150 niezła sumka za usunięcie zęba a te dwa miałaś na znieczuleniu robione?mnie też pobolewał naszczeście odpukać nie odzywa sie oby do sierpnia :tak:

Fasolku przykro mi że masz cukrzycę ciążową:(
to mi się po nocach śni -wyniki badań..odebrałam i po 75g mam takie wyniki:
po godzinie 98,3 po dwóch godz 103,0
czyli chyba dobre...(dzięki Bogu):happy:

Wróciłam z USG od piątku niewiele się zmieniło :) Dalej mam chłopaka :) Wymiary ok. Wszystko w porządku… :)

Magdalenko gratuluję 7h przy magisterce, jeszcze kilka takich sesji i praca będzie skończona (poza tym za każdym razem, kiedy piszecie o swoich pracach, przypomina mi się, że może warto by było pojechać odebrać dyplom :)

Powiedz mi jeszcze Kochana co zjeść, żeby ten cukier uzupełnić, bo ja już jestem tak skołowana, że po prostu nie wiem…
Normy jakie mam to do 95 na czczo i do 140 w godzinę po posiłkach… a teraz 1h po obiedzie mam 74……… Co robić????????????????

Anna kociaki śliczne :)

Pastela pewnie sytuację dzieci z domów dziecka znasz lepiej niż ja, bo nie miałam nigdy z tym do czynienia, ale wydaje mi się, że nie można winić tych dzieci za to, że są takie jakie są… To jest właśnie to, co napisałaś, brak wzorców i dobrego przykładu… Te dzieci tak bardzo pragną czyjejś miłości, że często w tym wszystkim się gubią i postępują wręcz odwrotnie… Ja też podziwiam Twoich Rodziców (przez duże „R”)

Nicoya jak nie masz co ze sobą zrobić, to zapraszam do bobowego lasu, ponudzimy się razem :)

Fasolku rany współczuję z całego serca!!! Mam nadzieję, że nie będziesz tak źle tego znosić jak ja… Mnie wszystko wkurza, jak na złość mam na wszystko ochotę… ale póki co nie daję się… Co do wagi dzidzi, to moja jest w normie, nie jest większa, ale może zacząć rosnąć szybciej… dzieci cukrzycowych mam rosną szybciej w brzuszku (tzn. w talii)
Jeśli chodzi o owoce, to można, oczywiście nie wszystkie, w mojej diecie przewidzieli tylko jabłka, kiwi i arbuza…

Jazztina ta druga część dotyczy kobiet, które w ciąży mają cukrzycę ciążową…

Ewa może pocieszę Cię, że mi chirurg usuwał zęba za 420 zł…

Zebrra, dyplom-sryplom, co będzie Ci miejsce zawalał, niech leży tam gdzie jest ;)
A czy ciążowa cukrzyca poza tym, że jest ciążowa różni się czymś od zwykłej? Bo jak mamie Mariusza spada cukier, to ma pozwolenie na zjedzenie cukierka czekoladowego i zawsze je nosi w torebce.

Dziewczyny, rozumiem że te ceny za usunięcie zęba, to są liczone jako za zabieg chirurgiczny :confused: Bo ja miałam rwane za 60 zł, ale tylko z miejscowym znieczuleniem.

reklama
Do góry