reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej zebrra-zab pękł mi w grudniu i tak go zostawilam,teraz odpadł do konca....nie wiem czy jest na czym odbudowywac,nie znam sie...pewnie trzeba brdzie kanaly zobaczyc??

reklama
hej dziewczynki :-) co Wy tak od rana z zębami ??? Ja mam wyleczone ale 2 mam do wyrwania (ósemki) tylko dentystka zaznaczyła że dopiero po porodzie jak skończę karmić da mi skierowanie do chirurga :-(

Ewcia mnie piesek obudził dzisiaj swoim stukaniem pazurkami o 4,30 i usnąć już nie mogłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale niedługo czas na drzemkę hihihihi a później szkoła rodzenia ;-);-);-)

Cześć właśnie wróciłam z przystanku-byłam odprowadzić mamę na PKS-przystanek postawili kilometr stąd więc niezły spacer zaliczyłam:-p ale wyjdzie mi to na zdrowie. Jest mi teraz smutno, w mieszkaniu panuje taka "pustka" leżały wcześniej rzeczy mamy a teraz...:-:)-:)-( buuuu, troszkę się sprzeczałyśmy itp ale to moja mama i już za nią tęsknie..
Ewo ból ucha i zęba to najgorsze co może nas spotkać(nie licząc porodu:szok::laugh2:) co do zęba jak są korzenie to odbuduje ci go na pewno, ja mam jednego odbudowanego-korzeń martwy co prawda ale ważne że w gębie jest ząb:tak::laugh2:;-) Tak to problemu z zębami nie mam-i nie miałam na szczęście.

Zebrra uf myślałam że musisz kupować jeszcze jakieś specjalne dietetyczne produkty. Idę o 10-11 po wyniki strasznie się boję:-(

Zeberrko często to usg coś..dopiero niedawno miałaś..w zeszłym tygodniu? (ale jestem zazdrosna co?:szok::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: fajnie że zobaczysz swojego maluszka ;-))

negri ja już wczoraj mówiłam że strach wejść na forum w poniedziałek -zobacz jaka produkcja od rana tu idzie-szkoda że nam za to nie płacą:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-( A co do psiaka obetnij mu pazurki-(najlepiej z łapami:laugh2::laugh2::laugh2: hihihi) to Cię już budził nie będzie:happy: Ja wylazłam dziś z łóżka o hmmm 5.35 spać już zamiaru nie mam ale wiem że jak przyjdzie godzina 12 to będę zamulona..

Marika no rozśmieszyłaś mnie niesamowicie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D hihihihihihi A co do pisania to sama mówisz że mega produkcja idzie a przecież sama piszesz ;-);-);-) A później to dziewczyny będą nas przeklinać za tą produkcję :tak::tak::tak: Gdyby płacili nam za to pisanie na forum to byłybyśmy milionerkami hihihihi :-p:-p:-p Ale wiecie co chyba wpadłam w szał zakupów bo leże w łóżku a zastanawiam się co mogłabym dzisiaj małej kupić :-p:-p:-p

Ewcia przytulam mocno !!!!!! A próbuj jeszcze może za chwilkę odbierze ???

Ewo nie wiem co Ci poradzić-lekarko nie odbiera bo jest dość wcześnie zadzwoń do niej po godz 8-9.

Negri
niech biadolą :tak::laugh2::laugh2::laugh2: hihihihi mają karę za długie spanie:happy:. dobra uciekam na kawkę, zlituje się troszkę nad nimi-to może łaskawszym okiem na mnie popatrzą:) tylko dodam na temat zakupów że ja dziś biorę kartkę i robię listę potrzebnych mi pierdołek typu kapcie do szpitala itp, odwiedzę aptekę jak pójdę po wyniki badań..

reklama
Do góry