reklama
zebrra
Potrójna mama :)
Nie wiem Kochana, ale ja tez mam takiego jednego ząbka... też go zostawiłam...
Ja dzisiaj na 12-tą na USG do szpitala, zobaczymy co powiedzą...
Ja dzisiaj na 12-tą na USG do szpitala, zobaczymy co powiedzą...
hej dziewczynki :-) co Wy tak od rana z zębami ??? Ja mam wyleczone ale 2 mam do wyrwania (ósemki) tylko dentystka zaznaczyła że dopiero po porodzie jak skończę karmić da mi skierowanie do chirurga :-(
Ewcia mnie piesek obudził dzisiaj swoim stukaniem pazurkami o 4,30 i usnąć już nie mogłam

ale niedługo czas na drzemkę hihihihi a później szkoła rodzenia ;-);-);-)
Ewcia mnie piesek obudził dzisiaj swoim stukaniem pazurkami o 4,30 i usnąć już nie mogłam

marika
Fanka BB :)
Cześć właśnie wróciłam z przystanku-byłam odprowadzić mamę na PKS-przystanek postawili kilometr stąd więc niezły spacer zaliczyłam
ale wyjdzie mi to na zdrowie. Jest mi teraz smutno, w mieszkaniu panuje taka "pustka" leżały wcześniej rzeczy mamy a teraz...:-
-
-( buuuu, troszkę się sprzeczałyśmy itp ale to moja mama i już za nią tęsknie..
Ewo ból ucha i zęba to najgorsze co może nas spotkać(nie licząc porodu
) co do zęba jak są korzenie to odbuduje ci go na pewno, ja mam jednego odbudowanego-korzeń martwy co prawda ale ważne że w gębie jest ząb
;-) Tak to problemu z zębami nie mam-i nie miałam na szczęście.
Zebrra uf myślałam że musisz kupować jeszcze jakieś specjalne dietetyczne produkty. Idę o 10-11 po wyniki strasznie się boję:-(

Ewo ból ucha i zęba to najgorsze co może nas spotkać(nie licząc porodu

Zebrra uf myślałam że musisz kupować jeszcze jakieś specjalne dietetyczne produkty. Idę o 10-11 po wyniki strasznie się boję:-(
marika
Zeberrko często to usg coś..dopiero niedawno miałaś..w zeszłym tygodniu? (ale jestem zazdrosna co?

fajnie że zobaczysz swojego maluszka ;-))
negri ja już wczoraj mówiłam że strach wejść na forum w poniedziałek -zobacz jaka produkcja od rana tu idzie-szkoda że nam za to nie płacą

:-( A co do psiaka obetnij mu pazurki-(najlepiej z łapami

hihihi) to Cię już budził nie będzie
Ja wylazłam dziś z łóżka o hmmm 5.35 spać już zamiaru nie mam ale wiem że jak przyjdzie godzina 12 to będę zamulona..

negri ja już wczoraj mówiłam że strach wejść na forum w poniedziałek -zobacz jaka produkcja od rana tu idzie-szkoda że nam za to nie płacą

Marika no rozśmieszyłaś mnie niesamowicie 

hihihihihihi A co do pisania to sama mówisz że mega produkcja idzie a przecież sama piszesz ;-);-);-) A później to dziewczyny będą nas przeklinać za tą produkcję 

Gdyby płacili nam za to pisanie na forum to byłybyśmy milionerkami hihihihi 

Ale wiecie co chyba wpadłam w szał zakupów bo leże w łóżku a zastanawiam się co mogłabym dzisiaj małej kupić 

Ewcia przytulam mocno !!!!!! A próbuj jeszcze może za chwilkę odbierze ???

Ewcia przytulam mocno !!!!!! A próbuj jeszcze może za chwilkę odbierze ???
marika
Ewo nie wiem co Ci poradzić-lekarko nie odbiera bo jest dość wcześnie zadzwoń do niej po godz 8-9.
Negri niech biadolą

hihihihi mają karę za długie spanie
. dobra uciekam na kawkę, zlituje się troszkę nad nimi-to może łaskawszym okiem na mnie popatrzą
tylko dodam na temat zakupów że ja dziś biorę kartkę i robię listę potrzebnych mi pierdołek typu kapcie do szpitala itp, odwiedzę aptekę jak pójdę po wyniki badań..
Negri niech biadolą

reklama