reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Witam sie poweekendowo... :-)

Negri tez tak mam.... :baffled: tylko ja myslę że nike mam gdzie tego trzymać... w sobote byłam oglądac mebelki do pokoiku a raczej mebelek... i nic nam nie pasowało... :no: więc nadal mam problem... :-(

Ewa współczuje z tym zębem... wyrwać nie chcą to może chociaż coś innego żebys tak nie cierpiała :confused:

Miłego dnia Wszystkim!

A! WITAM NOWĄ MAMUSIE! I gratuluję podwójnego szczęścia!!!

reklama
Witam w tym slonecznym dniu! Az chce sie zyc :)

wczoraj spelnilam swoje bojowe zadanie i wysiedzialam nad mgr 7h (fanfary.. ;))
Dzisiaj ciag dalszy, a jutro marator gin - promotorka - bank - korepetycje...
Zastanawiam sie co mi powie lekarka, bo wg mnie moja ciaza urosla za bardzo tzn czuje sie ogromna, a tu jeszcze ponad 2 miesiace..
zastanawiam sie czy dzidzia nie jest za duza.. mam nadzieje, ze mnie jutro uspokoi.

Opowiadalam Wam o moim snie (sobota) ? To byl porod... trwal 4 minuty i urodzilam sliczna zdrowa coreczke i wazyla 3500 g ;)))
Bardzo mi sie podoba wizja rodzenia w takim tempie ;)

negri mezusiowe rozpieszczanie w kazdym wydaniu uwielbiam:) czy to batonik;) czy inna forma czegos milego ;)

oliwka nie watpie jednak, ze jakies sliczne ubranko, niekoniecznie rozowe:) i tak zawroci Ci w glowie i wtedy siegniesz do kieszeni! :)
a masz juz wybrane imie dla swoje drugiej Ksiezniczki?

zeberko obnizony poziom cukru moze wystapic po nadmiernym wysilku (spacerek po lesie) albo gdy jesz troche za malo..
w takiej sytuacji usuwa sie przyczyne - nalezy cos zjesc lub wypic szklanke soku.. uzupelnic cukier.

Anulka serdecznie Cie witam u Nas! Gratuluje 2 chlopakow! Prosze co za szczescie!!!! Maz musi byc wniebowziety ;)

Pastelko mnie przy siedzeniu bola plecy i mam problemy z żebrami..bo ja niska jestem, mam tulow krotki i sie dzidzia strasznie rozpycha a to strasznie boli.
Ale sie katuje, bo mysle ze teraz boli mniej niz np za tydzien, gdy dzidzia bedzie jeszcze wieksza. Mi w sumie zostalo do napisania jakies 20 stron do konca, jutro odbieram czesc poprawiona przez promotorke, zobaczymy czy duzo jest zmian;) ogolnie plan obrony mam na sam poczatek czerwca.. ale pasowaloby mi dograc sobie ze 2 osoby, bo komisji sie nie chce zbierac indywidualnie..

Ewa powodzenia z zebiskiem!

Witam ranne ptaszki!
Ewa - strasznie współczuję bólu zęba. W ostateczności przywiąż go do sznurka, drugi koniec sznurka do klamki i zatrzaśnij drzwi :-D. Ból minie jak ręką odjął. Ząb też zniknie!!!

Ja rano byłam na badaniach: mocz, morfologia. Ludzie jacyś nieprzyjemni od rana. Najpierw lekarka nie chciała mi dać skierowania na badania (kilka razy pytała dlaczego moja gin mi nie wypisze, a moja gin prywatnie nie wypisuje), a jeszcze wcześniej pytała na co choruję skoro chcę skierowanie (jakby brzucha nie było widać). Trzymała mnie straaasznie długo w gabinecie i robiła dziwne uwagi. Yyyy! A później na pobieraniu krwi pielęgniarka była bardzo niemiła, lekarz ze zdziweniem zapytał: "Czy Pani czasem nie jest w ciąży?" - co oni myślą, że ten wielki bandzior to z przejedzenia????
Ale już po wszystkim, teraz czekam na wyniki. Oby anemia w końcu minęła! Jutro wizyta u gin więc wszystkiego się dowiem.

A na poprawę nastroju i dla miłośniczek kotów, załączam kilka fotek kociaków, które wczoraj spotkałam na działce. Są rozkoszne!!!

cześć
ja od rana walczę z kompem ughmmm i widzę, ze wcięło mi mojego wczorajszego posta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
trudno - już nie pamiętam co tam namodziłam :baffled:

ewa - ja miałam usuwaną 8 w ubiegłym roku i po usunięciu została otwarta przetoka do zatok szczękowych, więc było szycie, jakaś gąbka w tą dziurę 2 tyg zwolnienia i antybiotyki w końskiej dawce, więc dlatego może nikt nie chce Ci teraz wyrwać. Współczuję.

milego dnia

reklama
Do góry