Witam w tym slonecznym dniu! Az chce sie zyc
wczoraj spelnilam swoje bojowe zadanie i wysiedzialam nad mgr 7h (fanfary..
)
Dzisiaj ciag dalszy, a jutro marator gin - promotorka - bank - korepetycje...
Zastanawiam sie co mi powie lekarka, bo wg mnie moja ciaza urosla za bardzo tzn czuje sie ogromna, a tu jeszcze ponad 2 miesiace..
zastanawiam sie czy dzidzia nie jest za duza.. mam nadzieje, ze mnie jutro uspokoi.
Opowiadalam Wam o moim snie (sobota) ? To byl porod... trwal 4 minuty i urodzilam sliczna zdrowa coreczke i wazyla 3500 g
))
Bardzo mi sie podoba wizja rodzenia w takim tempie
negri mezusiowe rozpieszczanie w kazdym wydaniu uwielbiam
czy to batonik
czy inna forma czegos milego
oliwka nie watpie jednak, ze jakies sliczne ubranko, niekoniecznie rozowe
i tak zawroci Ci w glowie i wtedy siegniesz do kieszeni!
a masz juz wybrane imie dla swoje drugiej Ksiezniczki?
zeberko obnizony poziom cukru moze wystapic po nadmiernym wysilku (spacerek po lesie) albo gdy jesz troche za malo..
w takiej sytuacji usuwa sie przyczyne - nalezy cos zjesc lub wypic szklanke soku.. uzupelnic cukier.
Anulka serdecznie Cie witam u Nas! Gratuluje 2 chlopakow! Prosze co za szczescie!!!! Maz musi byc wniebowziety
Pastelko mnie przy siedzeniu bola plecy i mam problemy z żebrami..bo ja niska jestem, mam tulow krotki i sie dzidzia strasznie rozpycha a to strasznie boli.
Ale sie katuje, bo mysle ze teraz boli mniej niz np za tydzien, gdy dzidzia bedzie jeszcze wieksza. Mi w sumie zostalo do napisania jakies 20 stron do konca, jutro odbieram czesc poprawiona przez promotorke, zobaczymy czy duzo jest zmian
ogolnie plan obrony mam na sam poczatek czerwca.. ale pasowaloby mi dograc sobie ze 2 osoby, bo komisji sie nie chce zbierac indywidualnie..
Ewa powodzenia z zebiskiem!