reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Oliwka gratuluję córci!

Nicoya fajnie, że wczoraj było tak miło, szkoda tylko, że tak nie jest zawsze... :)
A u mnie...hmmm Olaf właśnie pokazał co potrafi... znowu się z nim pokłóciłam... szkoda słów...

Hej dziewczynki ja już jestem :-):-):-) Po zakupkach byliśmy u mamy na obiedzie a teraz odpoczywam bo łaziłyśmy po giełdzie 2 godziny :tak: Zaraz postaram się wrzucić zdjęcia ;-);-);-)

Oliwka gratuluję córeczki :-):-):-)

Zeberko przytulam mocno !!!!!!!!!!!!!!!!!

Magdalenko a niech mnie rozpieszcza ja to lubię chyba jak każda :-):-):-):-):-):-):-)

Cześć
Ja właśnie wróciłam z zaręczyn siostry mojego ślubnego. Nacierpiałam się trochę przy suto zastawionym stole, ale mam teraz brzuchol !!!! nawet winka pokosztowałam - Igor się teraz wierci - albo mu tak dobrze, albo ma niedosyt... Teraz idę się położyć -mam ochotę na drzemkę po tym winku...

zebra - nadal się solidaryzuję... Ja mam tak co dzień.. nadzieja na spokojną rozmowę i niestety wielkie rozczarowanie... Trzymaj się i nie daj złym emocjom. mały spacerek w słoneczku, pogaduchy z koleżankami i olej wszystko jak leci... taka moja rada - ja się stosuję to i rozczarowanie mniejsze potem..

Miłego popołudnia !!

Witam

Ale zimno,i co z tego ze slonecznie.....:wściekła/y:
caly weekend u rodzicow, dopiero wrocilam:-)
glowa mnie boli od rana, i 8 do wyrwania jutro,ledwo łaze:-( :-( :-(

dzieki za gratki:happy:
magdalenko fajnie i ciuszki po pierwszej córci sukieneczki ,dużo rózowych mam że juz chyba nie kupie nic różowego:-)

Witam serdecznie Lipcoweczki:-) Wlasnie przegladalam stronki na temat ciazy i znalazlam Wasze forum!!! Ja tez jestem Lipcoweczka i mam nadzieje, ze jeszcze nie jest za pozno byscie mnie przyjely do swojego grona;-) ;-) Termin mam na 29.07. i spodziewam sie 2 wspanialych chlopcow:tak: Bardzo sie ciesze i juz nie moge sie ich doczekac:-)
W chwili wolnego czasu postaram sie Was troche wstecz poczytac no i wstawic suwaczek i zdjecia- o ile sie tego naucze:-p Pozdrawiam

reklama
Oliwka- gratuluję córeczki!!!!

Anulka - witam w naszym gronie i gratuluję synków! To "nasze" pierwsze bliźniaki na forum!
Czekamy na zdjęcia!!!

Zebrra - może spróbuj z czymś słodkim, moze to podniesie cukier??

Ja właśnie wróciłam z działki, przez cały dzień leniuchowłam i bujałam się na huśtawce. Ale synek się wybujał hihi. Ale było trochę niewygodnie i teraz cierpię - plecy mi wysiadły normalnie.
Wysłałam męża po zapas lodów na wieczór :tak:, jak tyć to tylko od lodów :-D.
Miłego wieczoru!!!

Do góry