reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Anulka witamy serdecznie !!!!!!!!!!!!!! Jak będziesz potrzebowała jakiejś pomocy to daj znać bo my od tego tu jesteśmy :-):-):-) I wrzuć jakieś zdjęcia przystojniaczków do galerii !!!!

A ja czekam na lody i doczekać się nie mogę bo mój znów zapomina że coś obiecał :-:)-:)-(

reklama
cześć!
Rano wyciągnęłam mojego Mariuszka do miasta tak na chwilkę, już mi na łeb biło :baffled: i mam pełną lodówę. Potem obiad u teściowej i leżakowanie u mojej mamy /mieszkają w tym samym domku - bliźniaku :-p/

ale internet mi dziś wolno chodzi buuu nawet nie mogę nadrobić swoich zaległości bo każda strona się otwiera strasznie długo, albo co gorsza wcale ... wybaczcie

A wracając do domku wyrżnęłam się tzn. potknęłam i poleciałam na ugiętych nogach chwilkę i mocno gruchnęłam na kolana ... po kilku minutach mały zaczął się rzucać w brzuszku, może mi się coś stać? Teraz skrobie sobie mnie od środka. Nie lubię tego uczucia :eek:.
pozdr

Anulka witaj wśród lipcówek :) Wiesz już jak Twoi mężczyźni będą mieli na imię?? :)

Anna niestety słodkie jest bezwzględnie zakazane, bo podnosi cukier bardzo szybko, ale na krótko, tu trzeba zjeść coś co podniesie go na dłużej...

Pastela upadek na kolan nie powinien zaszkodzić dzidzi, jest ona dobrze chroniona, po prostu poleż trochę i odpocznij bo poszalałaś też dzisiaj...

no w końcu jakoś udało się coś przeczytać :-)
Witaj Anulka i gratuluję bliźniaków.
Aśka - widzę, że Ty łatwo nie masz - współczuję, a co będzie potem dopiero 3 lata jest mężem.ech faceci. Myślisz, że Igorek go zmieni? Życzę Ci tego. Ale widzę, ze Ty sobie dobrze radzisz, nie daj się i Trzymaj się ciepło :tak:.
magdalenko - mam nadzieję, ze Ci się udało z mgr dziś. Ja przyznam szczerze piszę na leżąco, ale to takie pisanie do dupy, a na siedząco krótko wytrzymuję i potem strasznie bolą mnie plecki i kość kulszowa i biodra... ale we wtorek teorię wysyłam do sprawdzenia. A termin mam przesunięty na lipiec, tyle, że wolę się obronić w czerwcu przed porodem. Tak w ogóle to cała moja grupa ma termin składania prac przesunięty do końca maja /ja do k. czerwca/ i obronę w czerwcu więc nie będę sama uff
zebrra - leżę, leżę ale wiesz lekki ból brzucha i już czarne myśli. Lepiej się w siebie nie wsłuchiwać. A Ty się dziś dotleniłaś, aż ze zmęczenia Ci ten cukier spadł, też odpocznij i coś zjedź koniecznie ;-)

Dziekuje Wam za mile przyjecie:-) :-) Mam chwilke wolnego- maz wyjechal na 2 godzinki wiec sie bawie w ustawiania;-) Mam juz suwaczek i imionka moich szkrabow:-) A teraz postaram sie wkleic ich fotki...

Pastela co do potknięcia to spoko-jak na kolana to nic takiego-bardziej się wystraszyłaś a małe kopało bo twoje serducho szybciej biło:tak: ja Ci coś powiem w pierwszej ciąży to ja co chwilę glebe miałam, jeździłam w zimę na worku z leśnych górek...nie raz się poślizgnęłam przy aucie i upadłam na kolana i tyłek i raz dość groźnie w 9 miesiącu w śmigus dyngus była mokra podłoga a mój szwagier leciał z konewką wody na mnie...był wielki huk i strach ale nic się nie stało-upadek słonia hahahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:
Trzeba mimo wszystko bardziej uważać na siebie;-)

Anulka do listy już jesteś dopisana!;-) Gratuluję bliźniaczków i witam na naszym fajowym forum;-)

Witam także drugą nową baby boomowiczkę też Anię;-)

Zeberrko a powiedz mi jak jest za wysoki to źle ,jak spada to też źle? ja myślałam że wtedy jest ok...dla mnie to czarna magia jak coś jem to myślę o tobie..jutro odbieram wyniki-czuje się jak bym czekała na wyrok...ale widzę po tobie że mimo wszystko jesteś dzielna-tylko nie ma co ukrywać być na takiej diecie to kosztowna sprawa co?takie zdrowe produkty tanie nie są..

Negri i Ewa wy to od dziś normalnie to nie forumowiczki tylko lodożerczynie:)

Dobra uciekam spać jutro jak zaatakujecie forum to strach normalnie zaglądać:-ppapapa miłych snów!

WITAM
Wstalam o 4!!!!polazłam do wanny;-) i siedziałam godzinke, zabek dalej boli:-( :-( :-( :-(
dopiero po 8 zadzwonie do dentystki, bo ona i tak od 10 przyjmuje......to juz drugi zab aut!!!!dobrze ze tylni, i dobrze mi tak:baffled: :baffled: :baffled: sama zaniedbałam)

jestem głodna a nie ma chlebka, stary jeszcze spi,więc lipa....

mam nadzieję że dzis będzie cieplej i wogule jakoś przyjemniej(ten ząb mnie dobija:wściekła/y: :-( :baffled: )
Miłego dnia dziewczynki

reklama
Do góry