reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

Wiecie co dziewczyny uszy do góry koniec już dzisiaj tego smutania :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak jak poradziła mi Nicoya uśmiechy na twarzy wszystkich chcę zobaczyć bo moja mała wyczuła złą atmosferę i teraz mnie kopie za zły humor więc ... uśmiechy proszę :-):-):-):-):-):-):-):-) wiem że dla niektórych to trudne ale dalej dziewczynki

reklama
Negri tak mi przykro-to smutne jak się słyszy że gdzieś są chore dzieci a co dopiero jak mamy w rodzinie takie przykre incydenty-strasznie się to przezywa-też jestem za tym abyś na pogrzeb nie szła widok małej trumienki w niczym ci nie pomoże..ani tej dziewczynce...możesz pojechać dzień po pogrzebie zapalić znicz, położyć kwiatka i w duchu się pomodlić...:-:)-(

hahaha - dodam tylko że dostałam ją dzisiaj od psiapsiółki na gg i rozsyłam :-) bo uśmiałam sie do łez...

A oto bajeczka DLA KOBIET
Byla sobie raz mloda dziewczyna, ktora zapytala pewnego chlopca, czy chcialby ja poslubic. Chopiec odpowiedzial: "Nie!".I dziewczyna zyla szczesliwie, bez prania, gotowania, prasowania...Czesto spotykala sie z przyjaciolmi, spala z kim chciala, zarabiala na siebie i wydawala pieniadze na co chciala....*KONIEC* Problem jest w tym, ze nikt nigdy w dziecinstwie nam nie opowiadal takich bajek.Za to wsadzili nas w g... po uszy z tym cholernym ksieciem z bajki
wykrzyknik.gif
!

bajka git ;-)
a ja w tym czasie, aby się troszkę emocjonalnie rozładować wysprzątałam Mariuszkowi w jego szafach. Och działo się tam działo:szok:. Uzbierałam całą pralkę brudnych rzeczy, m.in. skarpetki 'zdeka' nie świeże :zawstydzona/y: ucieszy się jak przyjedzie :-)
a z dobrych wieści to u nas na wsi w końcu asfalt kładą /po rewolucji z kanalizacją/ więc drogę będę miała bez dziur ;-)
a obiadu dziś nie zrobiłam, zjadłam jajecznicę z prawdziwych jajeczek:-p
pozdrawiam

zebrra - ta cena za wszystko to nie jest tak źle :) więc już na pewno chcesz Olafowi zrobić taki prezent? :-)

Grubelku a na jakich forach samochodowych Twój mąż przebywa?:-)

Pastela - czy dobrze przeczytałam? - jeśli jest zatrucie ciążowe to dno oka to wykaże? Może moja gin mnie na to wyśle... Jak miałam ostatnio dno oka to miałam tylko potwierdzone nadciśnienie:confused:

ewa - ekstra tekst :-)

Ankami - metro jest chyba za bardzo nowoczesne dla babć i dlatego mało ich spotykasz :happy:

A czy wymioty spowodowane zatruciem pokarmowym szkodzą maleństwu?:baffled::confused: Wczoraj spędziłam pół godziny w wc... na szczęście tylko raz wymiotowałam, potem wypiłam miętę i zjadłam chleb z masłem (prawie połykałam skórkę bez gryzienia) i usnęłam

no z tego taki wniosek, chodzę do świetnego okulisty, więc chyba nie ściemnia ;-) tak mi powiedział, że mam przyjść na bad. dna oka - on zobaczy czy nie ma zatrucia ciążowego. Więc możesz sie wybrać do okulisty jak się martwisz:tak:

reklama
Do góry