reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
dziewczyny do tych 182dni zwolnienia towliczane sa dni odpon do piatku czy cały tydzien????:-) :-) :-)

ja do9maja wykozystam 135 dni zwolnienie,probuje sobie przeliczyc czy wystrczy mi do porodu czy musze rzebrac do zusu:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

Dziewczyny, dziś ja częstuję :-)

Wiosenny torcik dla wszystkich, a dla zeberki specjalny niskocukrowy ;-)

Smacznego!!!

hej dziewczynki kochane...

ewa charakterystyka babć tramwajowo-autobusowych rewelacyjna hehehe - uśmiałam się do łez... ale nie tylko babcie takie, byłam dzisiaj od rana w US - na cały urząd jedna kasa czynna (fuck) kolejka kilometrowa, a wszyscy w kolejce na mój widok dostawali nagle jakiegoś tiku nerwowego polegającego na nagłe spuszczenie wzroku w ziemię lub za okno... nikt nie przepuścił... "chłop żywemu..." stwierdziłam "pier...ę postoję..." i stałam tak - wielki ich wyrzut sumienia hehehehe

mariko nigdy w takich przypadkach nie znajdziesz odpowiedzi na pytanie "dlaczego" - i nie pytaj nawet - samo pytanie może doprowadzić do depresji, a próba odpowiedzenia do niezbyt dobrych wniosków... tak poprostu bywa - choć przykre to co piszę...
natila ja obrączki nie nosze już od 3 miesiąca ciąży, ostatnio zrezygnowałam z jakiejkolwiek biżuterii... po pierwsze palce puchły, po drugie zaczęły wyłazić mi dziwne placki jak przy egzemie... ech bez korali czerwonych tyż pikno jestem :-)

reklama
Dziewczyny mam doła :-:)-:)-:)-( nie wiem co mam zrobić a nie chce Wam pisać bo to historia podobna do Mariki ale nie chodzi tu o ciążę :sad::sad::sad::sad::sad: nie chce Wam pisać bo prosiłyście żeby takich rzeczy nie pisać na forum ... ale komu ja mam to powiedzieć ???????????? ;(

Do góry