reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

reklama
Ej baby boomowe mamuśki powiedzcie co robicie na obiad??
Wiecie co normalnie coraz częściej czuje ruchy juniora w nocy tak szalał że szok..30-tego mam wizytę ciekawe czy pokaże tego ptaszka co ostatnio schował..ech..
Nicoya miałam napisać że i Hania i Malwinka to bardzo ładne imiona:tak:
Pastela super że z trawieniem ok hahahaha od jedzenia do trawienia-różnorodne tematy się tu przewijają, co do babć to stare dzieje odkąd jestem mężatką wożę dupsko w aucie:zawstydzona/y: ufff jak dobrze ale doskonale pamiętam te czasy autobusowe i tramwajowe:tak:

Grubelku cieszę się że twój kot nie ma jaj:wink::biggrin2::biggrin2: dobrze mu tak!!! hehe (bez obrazy oczywiście;-)) przynajmniej zostaniesz przy dwóch sztukach:tak:

Natila - nie umiem tego skomentować. To podłość, skrzywienie psychiczne, zabić własne dziecko :no:. Szkoda, że to jej mamusia łba nie urwała po porodzie!!!

Marika- obiadek mam od wczoraj: zupa pieczarkowa i zapiekanka z serem, makaronem i pieczarkami. Palce lizać!!! :tak:
mniam mniam już jestem głodna:-p, a co tu zrobić na obiad nie wiem. Chciałabym coś pysznego zaraz pomyślę, hmmm, coś sycącego. Zjadłabym chyba brokuły zapiekane z parmezanem i beszamelem, albo nie jakiś makaron z czymś ... nie wytrzymam zaraz muszę zjeść przedobiadek :dry:

reklama
Patina, ja piłam 75 g glukozy, a moje wyniki: na czczo 60, po 1h 85, po 2h 65. Pytałam dr czy nie za niskie i powiedział, ze ok. Napisz co tobie powiedzial lekarz o tych wynikach.

Marika, myślę, że teściowa twojej siostry ma rację... Daj jej troche czasu. Tulam was mocno!!!

Ewa, dobre :-D :-D :-D

Natila, to straszne co napisalaś :szok: Brak słów..................
Ciuszki słodziutkie :-)

Do góry