reklama
marika
Fanka BB :)
Ej baby boomowe mamuśki powiedzcie co robicie na obiad??
Wiecie co normalnie coraz częściej czuje ruchy juniora w nocy tak szalał że szok..30-tego mam wizytę ciekawe czy pokaże tego ptaszka co ostatnio schował..ech..
Nicoya miałam napisać że i Hania i Malwinka to bardzo ładne imiona
Pastela super że z trawieniem ok hahahaha od jedzenia do trawienia-różnorodne tematy się tu przewijają, co do babć to stare dzieje odkąd jestem mężatką wożę dupsko w aucie ufff jak dobrze ale doskonale pamiętam te czasy autobusowe i tramwajowe
Grubelku cieszę się że twój kot nie ma jaj dobrze mu tak!!! hehe (bez obrazy oczywiście;-)) przynajmniej zostaniesz przy dwóch sztukach
Wiecie co normalnie coraz częściej czuje ruchy juniora w nocy tak szalał że szok..30-tego mam wizytę ciekawe czy pokaże tego ptaszka co ostatnio schował..ech..
Nicoya miałam napisać że i Hania i Malwinka to bardzo ładne imiona
Pastela super że z trawieniem ok hahahaha od jedzenia do trawienia-różnorodne tematy się tu przewijają, co do babć to stare dzieje odkąd jestem mężatką wożę dupsko w aucie ufff jak dobrze ale doskonale pamiętam te czasy autobusowe i tramwajowe
Grubelku cieszę się że twój kot nie ma jaj dobrze mu tak!!! hehe (bez obrazy oczywiście;-)) przynajmniej zostaniesz przy dwóch sztukach
marika
Fanka BB :)
miałysmy nie pisać.........
i nie piszmy ;-) bo nic to nam nie da.
Zobacz załącznik 35704Zobacz załącznik 35703 wiem ze powinnam wkleic na maluszkowych zakupach ale chcialam tez tu !
mniam mniam już jestem głodna, a co tu zrobić na obiad nie wiem. Chciałabym coś pysznego zaraz pomyślę, hmmm, coś sycącego. Zjadłabym chyba brokuły zapiekane z parmezanem i beszamelem, albo nie jakiś makaron z czymś ... nie wytrzymam zaraz muszę zjeść przedobiadekMarika- obiadek mam od wczoraj: zupa pieczarkowa i zapiekanka z serem, makaronem i pieczarkami. Palce lizać!!!
reklama
capri
po prostu ja ;)
Patina, ja piłam 75 g glukozy, a moje wyniki: na czczo 60, po 1h 85, po 2h 65. Pytałam dr czy nie za niskie i powiedział, ze ok. Napisz co tobie powiedzial lekarz o tych wynikach.
Marika, myślę, że teściowa twojej siostry ma rację... Daj jej troche czasu. Tulam was mocno!!!
Ewa, dobre
Natila, to straszne co napisalaś Brak słów..................
Ciuszki słodziutkie :-)
Marika, myślę, że teściowa twojej siostry ma rację... Daj jej troche czasu. Tulam was mocno!!!
Ewa, dobre
Natila, to straszne co napisalaś Brak słów..................
Ciuszki słodziutkie :-)