reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2007 :))

hej hej ciężaróweczki.. o poranku...

co tak marudzicie, głowy umyć, włoski ułozyć, nogi ogolić hihihi i będziecie cacy :-) gorzej z pryszczami (wiem to po sobie - codziennie nowy wulkan na ryju) ale dwie warstwy podkładu i można jakoś wyleźć :-)

zeberrka na pocieszenie (choć marne - wiem) jeśli przeszłaś na drugi próg podatkowy - to w przyszłym roku najprawdopodobniej coś ci oddadzą... niewiele bo niewiele ale jak się nazbiera do odliczeń to coś zostanie, a tak wogóle to nie rozliczasz się z Olafem?

milusiego dnia... uśmiechu na pryszczatych buziach hahaha :-) byle do... lipca

reklama
zebrra jeśli macie wspólnotę majątkową to nic nie ma do tego ze prowadził firmę - tak jak ja rozliczam się z Dużym mimo że mam swoją działalność, no chyba że ma też dużo do płacenia - to wtedy jest bezsensowne - ja prowadziłam tak by wyleźć na minimum - niestety w naszym kraju jeśli robiłabym wszystko uczciwie - musiałabym pozamykać wszystko pół roku po otwarciu...

No, żebyś wiedziała, że koszmarna i kombinacje nieziemskie... Gdybym była całkiem zdrowa to bym nadal pracowała i nie odczułabym kombinatorstw, ale że jestem chora ciągle od miesiąca to musiałam zostać w domu... Pracuje od czerwca 2006 i muszę popracować do czerwca 2007 (teoretycznie) bez zwolnienia itd, żeby on tą dotację dostał... Tak to wygląda w teorii, więcej informacji nie przyswoiłam, chociaż księgowa firmy mi to tysiąc razy tłumaczyła.

No, ale my z Kogutem też się razem rozliczamy, chociaż on tez ma działalność i dodatkowo pracuje jeszcze na poczcie, ale przez 1-szy rok małżeństwa miał tylko działalność i rozliczaliśmy się razem zawsze.

E Zebrra myslała że Ty z mężem się rozliczasz... zasymulujcie chociaż takie rozliczenie... może wyjdzie lepiej... a FV za internet na Was oboje przychodzą... bo jak tak to można internet razy 2 odliczyć...

nieważne na kogo faktura - teoretycznie dla US ona przychodzi na WAS - jeśli rozliczacie się razem... zapytaj jakiejś księgowej tudzież księgowego - może warto rozliczyć się w tym roku razem - po co złodziejom płacić... na kolejny podgrzewany chodniczek dla drobiu :-)

reklama
Macie rację, Olaf ma jechać do swojej księgowej poproszę, żeby sprawdziła jak by to wyszło... narobiłyście mi nadziei, więc jak wyjdzie jeszcze gorzej, to Was rozstrzelam!!! :))

Do góry